3Choices Mini Magnetické Račňový Kľúč 1/4" Hex Ramienka Skrutkovač Rukoväťou Pre Úzky Priestor HOBBY Ručné Náradie Sada

Novinka

€9.80

/ €12.72

Skladom

Funkcie: 1. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. 2. Sú vhodné pre úzke pracovné miesta, pohodlné a flexibilné, a výrazne zlepšenie efektivity práce. 3. Mini račňový uťahovák ideálny pre pripojenie 1/4"(6.35 mm) hex ramienka skrutkovač vrtákov. Typ C môže byť pripojený do 1/4" rukáve. 4. Vybrané CR-V ocele, silné magnetické, dobré prevedenie, vysokú presnosť. 5. Obojsmerné ovládanie dizajn, viac pohodlné a praktické. 6. Ergonomické rukoväť, pohodlne a efektívne. Parametre: Materiál: Super CR-V Oceľ + ABS Celková Dĺžka: 103mm Použitie: 1/4" (6.35 mm) Hex Ramienka Skrutkovač Vrtákov Package zahrnuté: 1Pc Mini Multifunkčné Magnetické Račňový Uťahovák (skrutkovač vrtákov na obrázku sú pre demonštračné účely)

Štítky: deko multi nástroj, mignify krúžok na kľúče, nástroj ruka, nastavenie kľúča, makita tool, račňový uťahovák, hazet momentový kľúč, pražené skrutkovača nastavte, multitul, nástroj boxy

Názov Značky BROPPE
Druh Ratchet Rukoväť Kľúča
type5 HOBBY Ručné Náradie Sada
type4 Ergonómia Rukoväte
Číslo Modelu 1Pc Mini Multifunkčné Magnetické Račňový Uťahovák
Type3 Pre Úzky Priestor
Pôvod CN(Pôvodu)
Type2 1/4" Hex Ramienka Skrutkovač Rukoväť
Materiál Chróm-vanádiová Oceľ
Funkcie non-slip
type1 Mini 1/4"(6.35 mm) Račňový Uťahovák

Napísať recenziu

3Choices Mini Magnetické Račňový Kľúč 1/4

3Choices Mini Magnetické Račňový Kľúč 1/4" Hex Ramienka Skrutkovač Rukoväťou Pre Úzky Priestor HOBBY Ručné Náradie Sada

Funkcie: 1. 100% zbrusu nový a vysoko kvalitné. 2. Sú vhodné pre úzke pracovné miesta, pohodlné a flexibilné, a výrazne zlepšenie efektivity práce. 3. Mini račňový uťahovák ideálny pre pripojenie 1/4 (6.35 mm) hex ramienka skrutkovač vrtákov.

Súvisiace produkty