100ks/veľa Rotačný Encoder Module Tehla Senzor Rozvoj KY-040

Novinka

€37.03

Skladom

-----Zameranie na One-stop servis Elektronických častí-----

Upozornenie: nové sledovacie číslo pre Čínu Post Obyčajný Malý balík Plus možno vysledovať len montážou to doraziť na letisko vo vašej krajine,zvoľte si, prosím, Čína Príspevok Air Mail, ak chcete,

úplné sledovanie informácie. Sledovanie info Číny Post Obyčajný Malý balík Plus môžete skontrolovať tu : www.17track.net/en

Popis: Rotačný encoder module

Pracovné napätie: 5V

Jeden krúžok pulz číslo: 20

Rotačný encoder môžete spočítať, koľkokrát výstupných impulzov v smere otáčania a opačný smer otáčania rotáciou. Rotačné počítanie nie je ako potenciometer, tento rotačný počítanie nie je obmedzený. S tlačidlom na rotačný encoder, je možné obnoviť do pôvodného stavu, že je, počítané z 0.

Pracovný princíp:

Prírastkové encoder je rotačným snímačom, ktorý prevádza rotačný výtlak do série digitálnych pulz signály. Tieto impulzy sa používajú na kontrolu uhlového posuvu. Na fotoelektrické skenovanie princíp sa využíva aj pri premene uhlového posuvu v Eltra encoder. Čítanie systém je založený na rotácii radiálne dial (Ma Pan), ktorý sa skladá z alternatívny transparentné okno a nepriehľadné okno. Medzitým, to je ožiarené vertikálne tým, infračervené svetlo a obraz Ma Pan sa premieta do prijímača povrchu. Prijímač pokrýva vrstva difrakčné mriežky, ktoré majú rovnakú šírku okna, ako kód disku. Práce prijímač je cítiť zmena vyrobené rotácie disku, a potom previesť svetlo zmeniť do príslušnej elektrickej zmeniť. Potom nízka úroveň signálu je zvýšený na vyššej úrovni, a námestia pulz bez akéhokoľvek rušenia je vyrobená, ktoré musia byť spracované s elektronickými obvodmi. Čítanie systém sa zvyčajne používa diferenciálny režim na porovnanie dvoch rôznych priebehov, ale fázový rozdiel je 180 stupňov tak, aby sa zlepšila kvalita a stabilita výstupného signálu. Čítania sú tvorené na základe rozdielu medzi dva signály, čím sa eliminuje rušenie.

Prírastkové encoder:

Prírastkové encoder dáva dve fázy námestie vlny, ktorých fázový rozdiel je v uhle 90 stupňov, zvyčajne nazýva kanál a B kanál. Jeden z kanálov, poskytuje informácie týkajúce sa rýchlosti, a zároveň, informácie o smer otáčania získané sekvencie porovnanie medzi dvoma kanál signály. K dispozícii je tiež špeciálny signál tzv Z alebo nula kanál, ktorý dáva absolútne nulový bit encoder, ktorý je štvorcová vlna, zhodujúce sa s ústredným riadku kanála Fang Bo.

Presnosť čiastkových encoder závisí od dvoch faktorov, mechanické a elektrické. Tieto faktory zahŕňajú rastrové indexovanie chyba, disk výstrednosti, výstredné ložisko, elektronické čítanie chyba zariadenia a optická časť nepresnosť. Jednotky merania presnosť encoder je stupeň elektrickej energie, a presnosťou encoder určuje pulz zlomok produkované encoder. Tieto sa používajú na označenie smeru rotácie mechanického osi o 360 stupňov elektrické stupeň, a otáčanie hriadeľa musí byť kompletný cyklus. Je potrebné vedieť, koľko mechanické uhly sú rovnocenné 360 stupňov v elektrickej, a možno vypočítať pomocou vzorca: Elektrické 360 = 360 stupňov /n stupeň pulz / otáčania strojových zariadení.

Diagram: A, B commutation signál

Chybovosť encoder je zastúpená maximálny posun z dvoch kontinuálnych pulz vlny v elektrickej uhol. Chyba existuje v každom encoder, čo je spôsobené tým vyššie uvedených faktorov. Maximálna chyba Eltra encoder je + 25 elektrické uhol (pod akýmkoľvek vyhlásený stav), čo je ekvivalentné menovitej odchýlka + 7%. Ako pre fázový rozdiel, o 90 stupňov (elektrické), maximálna odchýlka dvoch kanálov je + 35 a elektrické stupeň je ekvivalentné menovitej hodnoty odchýlky o 10%.

UVW signál čiastkových encoder

Okrem tradičných enkodér uvedené vyššie, tam sú niektoré prírastkové enkodér, ktoré sú integrované s inými elektrické výstupné signály. Prírastkové encoder, ktorý je integrovaný s UVW signál, je príkladom. To sa zvyčajne aplikuje na spätnej väzby AC servo motory. Magnetický pól signály sa vo všeobecnosti javí v AC servo motor, a UVW signály sú vo všeobecnosti určené na simuláciu funkcia magnetického originál. V Eltra encoder, tieto UVW signály sú vyrobené optické metódy a zobrazia vo forme troch štvorcových vlny, a oni offset 120 stupňov k sebe. S cieľom uľahčiť štart motora, predjedlá používa na ovládanie motora, aby títo správne signály. Tieto UVW pól impulzov sa môže opakovať viackrát v rotácii mechanické osi, pretože sú priamo závislé od počtu pólov pripojený k motoru, a používajú sa na UVW signály, 4, 6 alebo viac pólové motory.

Štítky: as5600, vysoký výkon zosilňovača, hall sensor module hala účinok, mb102, arduino, rotačné kódovací modul, uhol potenciometer, snímač emg, arduino jednoduché, ir encoder

Názov Značky CFsunbird
Napájacie Napätie 5v
Číslo Modelu amplitúdovej modulácie
Strata Sily 1
stav Nové
Aplikácia Iné
Druh Regulátor Napätia
Prevádzková Teplota 1

Napísať recenziu

100ks/veľa Rotačný Encoder Module Tehla Senzor Rozvoj KY-040

100ks/veľa Rotačný Encoder Module Tehla Senzor Rozvoj KY-040

-----Zameranie na One-stop servis Elektronických častí----- Upozornenie: nové sledovacie číslo pre Čínu Post Obyčajný Malý balík Plus možno vysledovať len montážou to doraziť na letisko vo vašej krajine,zvoľte si, prosím, Čína Príspevok

Súvisiace produkty