Magnetická Futbal Taktické Rady Školenia Usmernenie Závesné Dosky Obojstranné Gumy Rohy Koučovanie Rada

Novinka

€10.90

/ €16.03

Skladom

Je to overený fakt, že hráči všetkých vekových kategórií a schopností lepšie reagovať na vizuálne pomôcky pri vyzvaní na plnenie konkrétnej úlohy alebo priechodom hry.

To je miesto, kde kompaktný 46×31 obojstranný taktiky koučovanie rady sa stáva nutnosťou pre všetkých trénerov.

Či už plánujete vašu pre hru nastaviť kusov, formácie, hráči polohách a s a bez lopty, alebo ste museli reagovať na úrazu alebo červenú kartu v priebehu hry, táto doska je dostatočne malý, aby sa ručne držané na doplnkovú činnosť pre jeden na jedného, Demonštrácia a zároveň dostatočne veľký na to, aby viseli na šatňových stenu pre celý tím vidieť.

Na jednej strane doske ukazuje v plnej veľkosti ihrisko pre kompletný prehľad, zatiaľ čo zadnej strane ukazuje, trest priestor pre preukázanie oboch útočné a obranné štandardky okolo trest oblasti.

Obe strany sú suché stieranie a rady prichádza konkurovať suché stieranie pero, čo znamená, že môžete zobraziť vzorce pohybu spolu s očíslované magnetické markerov.

Čo je Zahrnuté?

1 x Obojstranný 45x30cm Magnetické Suché Stieranie Taktiky Rada (1 strane v plnej veľkosti ihrisku, 1 bočné pol ihrisku)

11 x Červený Tím Magnety

11 x Modrý Tím Magnety

2 x Brankár Magnety

1 x Rozhodca Magnety

1 x Asistent Magnety

1 x Suché Stieranie Pero

1 x Guma

1 x Loptu Magnet

veľkosť 46*43*1.8 cm

Štítky: life coaching, Magnetické Plastové Dosky, rada footbal, korfball koučovanie rada, tréner rada footbal, skladacia magnetická futbal rada, air power footbal, profesionálne koučovanie rada, ženské koučovanie, magnetické hry doskové hry

Nafukovacie No
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Magnetická Futbal Taktické Rady Školenia Usmernenie Závesné Dosky Obojstranné Gumy Rohy Koučovanie Rada

Magnetická Futbal Taktické Rady Školenia Usmernenie Závesné Dosky Obojstranné Gumy Rohy Koučovanie Rada

Je to overený fakt, že hráči všetkých vekových kategórií a schopností lepšie reagovať na vizuálne pomôcky pri vyzvaní na plnenie konkrétnej úlohy alebo priechodom hry. To je miesto, kde kompaktný 46×31 obojstranný taktiky koučovanie

Súvisiace produkty