4000psi vstup rozchod 600psi zásuvky rozchod CGA konektor do 1/4"NPTF sa poniklovaná mosadz regulátor tlaku plynu

Novinka

€92.34

Skladom

4000psi vstup rozchod 1000psi zásuvky rozchod CGA konektor do 1/4"NPTF z mosadze regulátor tlaku plynu

Platby

Akceptujeme Viazaný len. Kreditná Karta je jednoduché, aby sa platby na Escrow. Poštovné a fakturačné adresy sa musia zhodovať. Platby by mali byť zaslané do 5 dní po ukončení aukcie koniec. Inak položka(y) bude relist a neplatené prípade budú zvažovať.

Doprava

Vždy sme loď položka(y) do 5 pracovných dní po prijatí platby.Item(s) bude dodaný podľa registra air mail alebo expresné doručovanie s sledovacie číslo.

Záruka

Zaručujeme, že všetky položky popisy sú presné. V prípade, že položka je chybný, alebo ste dostali nesprávnu položku, kontaktujte nás prostredníctvom Hanke.sk e-mail. Budeme radi, ak chcete vyriešiť akýkoľvek problém, tak rýchlo, ako je to možné.

Vezmite Prosím Na Vedomie,

Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu. Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti. Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie/nákup.

Tieto poplatky sa obyčajne zhromažďované poskytovanie nákladnej dopravy (poštovné) spoločnosť alebo ak vyberiete položku hore – nenechajte sa zmiasť ich ďalšie poplatky za dopravu.

FAQ

1 Otázka: Ako môžem zaplatiť za moje nákupy?

Odpoveď: akceptujeme Viazaný len. Kreditná Karta je jednoduché, aby sa platby na Escrow.

2 Otázka: Má item(s) prepravná s sledovacie číslo zásielky?

Odpoveď: Áno, všetky položky ia doprava s sledovacie číslo v každej objednávke, a môžete vidieť stave zásielky na príslušnej webovej stránke.

3 Otázka: Keď som sa chcete spojiť nakupovanie, koľko veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Keď zákazník chcete hromadné nakupovanie, prosím neváhajte nás kontaktovať na Hanke.sk e-mail, dáme vám najlepšie pice.

4 Otázka: potrebujem niektoré podobné výrobky, ale nedá sa zistiť, vo vašom obchode,môžete zabezpečiť, že?

Odpoveď: Áno, môžete poslať obrázok alebo špecifikácia pre nás. Budeme sa snažiť v našich silách, aby zistili a odpovedať cena pre vás. Tiež akceptujeme prispôsobený produkt. Prosím vist náš veľkoobchod webové stránky http://Hanke.sk/store/608904 pre mnoho ďalších položiek.

Spätná väzba

Zaviazali sme sa k vašej Postive spätnú Väzbu po obdržaní vašej platby.Ak z nejakého DÔVODU nemáte pocit, že sme získali Postive spätnú Väzbu, prosím neváhajte nás kontaktovať na Hanke.sk e-mail, Budeme vás informovať, ako rýchlo, ako je možné vyriešiť AKÝKOĽVEK problém. Necháme pozitívnu spätnú väzbu pre všetky nákupy a oceniť ste zdieľanie výborné skúsenosti s inými Hanke.skers!

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa prepravy nákladov, prosím neváhajte nás kontaktovať na Hanke.sk e-mail pred zakúpením položky(položiek).

Informácie O Objednávaní

Prosím zanechať správu vrátane nasledujúce parametre pri objednávke:

1. Médiá: čo plynu bude regulátor tlaku sa používať pre?

2. Pripojenie prívodu: vyberte si jednu z CGA320, CGA330, CGA340C CGA350,CGA580,CGA590,CGA660,G5/8"-RHF, W21.8*14-RHF. V prípade iné, prosím poradiť.

3. Vstup a Výstup acatual pracovný tlak(nie tlakomer rozsah):

4. Zásuvky pripojenie: 1/4"NPT žena navlečená

5. Materiál: mosadz alebo poniklovaná mosadz?

Budeme vybaviť regulátor tlaku podľa popisu. Vďaka za vašu pozornosť.

Štítky: rca rgb, co2 regul, cellphon, regulátor tlaku kyslíka, regulátor plynu s rozchodom, argón co2, argón rozchod, argón regulátor tlaku, celsior, kábel cga

Číslo Modelu R11-B
Názov Značky AFK

Napísať recenziu

4000psi vstup rozchod 600psi zásuvky rozchod CGA konektor do 1/4

4000psi vstup rozchod 600psi zásuvky rozchod CGA konektor do 1/4"NPTF sa poniklovaná mosadz regulátor tlaku plynu

4000psi vstup rozchod 1000psi zásuvky rozchod CGA konektor do 1/4 NPTF z mosadze regulátor tlaku plynu Platby Akceptujeme Viazaný len. Kreditná Karta je jednoduché, aby sa platby na Escrow. Poštovné a fakturačné adresy sa musia zhodovať.

Súvisiace produkty