Magické Farebné Zmeny Nálady Náušnice Motýľ Cloud Rainbow Lienka Kola Klincami Emócie, Pocit Teplota Náušnice Ženy

Novinka

€3.06

/ €4.14

Skladom

Funkcia: Tento typ farebné zmeny nálady náušnice môžu vnímať svoju teplotu a vyskúšať svoje nálady. Je citlivý na teplotu, takže keď sa vaša nálada zmení, vaše telo teplota sa môže meniť s vašou náladou. Rôzne farby predstavuje rôzne nálady. a nízkej teplote farebné viac červenú a vysoká teplota, farebný biely. Skvelý darček voľbou pre zvláštne príležitosti, ako sú Vianoce,valentín,Narodeniny, Výročia, Svadby,Veľkonočné a Deň matiek, Ideálny pre milovníkov,pár,priateľka, manželka, mama, najlepší priateľ, atď. Srdečne Tipy: majte produkty ďaleko od vody. Nálada kameň, stratí ju to fungovať, ak ponorené vo vode; Nálada kamene sú tiež krehký, prosím, používajte opatrne! Materiál: Zliatiny,Pocit teplej kus. Dizajn: Cloud, Pstruh, Lienka, Kola,Motýľ Veľkosť: podrobnejšie pozri foto Color: Farba sa Mení S Teplotou Množstvo: 5 Párov. Poznámka: Veľkosť pre ručné meranie, môže byť 0 až 2 cm chyba, patrí k bežným javom. A vzhľadom k rozdielu medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky. Ďakujeme! Balenie obsahuje: 1 PairXCloud Náušnice . 1 PairXRainbow Náušnice . 1 PairX Lienka Náušnice . 1 PairXRound Náušnice . 1 PairXButterfly Náušnice .

Štítky: čierna mačka lienka, náhrdelník magic lienka, šperky lienka, 2 páry náladu zmena náušnice, cleo de nile bábika, rainbow zirconia, údaje magic lienka, farba chang náladu krúžok, limitovaná verzia, nálada zmeniť lotus náušnice

Pôvod CN(Pôvodu)
Tvar\vzor Nepravidelné
Materiál Kameň
Názov Značky JAVRICK
Pohlavie Unisex
Číslo Modelu módne náušnice
Jemné alebo Módne Móda
Späť Hľadanie Push-späť
Množstvo 5 párov.
Položka Druh Náušnice
Náušnice Typ Stud Náušnice
Štýl Trendy
Kovy Typ Zliatiny zinku

Napísať recenziu

Magické Farebné Zmeny Nálady Náušnice Motýľ Cloud Rainbow Lienka Kola Klincami Emócie, Pocit Teplota Náušnice Ženy

Magické Farebné Zmeny Nálady Náušnice Motýľ Cloud Rainbow Lienka Kola Klincami Emócie, Pocit Teplota Náušnice Ženy

Funkcia: Tento typ farebné zmeny nálady náušnice môžu vnímať svoju teplotu a vyskúšať svoje nálady. Je citlivý na teplotu, takže keď sa vaša nálada zmení, vaše telo teplota sa môže meniť s vašou náladou. Rôzne farby predstavuje rôzne nálady.

Súvisiace produkty