Zahraničných 1 Set Vysoký Tlak 0-6000psi Volfrámové Ocele 3 Štádiu Ručné Čerpadlo pre PCP Vzduchu Zbraň Lodí Pneumatiky Loptu Auto Príslušenstvo

Novinka

€28.77

/ €34.67

Skladom

Vysoký Tlak 0-6000psi Volfrámové Ocele 3 Štádiu Ručné Čerpadlo pre PCP Vzduchu Zbraň Lodí Pneumatiky Loptu

Popis:

Tento vysoký tlak čerpadla je vyrobená z high grade volfrámové ocele, ktoré je odolnejšie ako iné, ktoré vyrobený z nerezovej ocele. Používa sa na vzduchu jazdy valca a PCP valca, a sú vhodné pre pneumatiky na autá, motocykle, bicykle, nafukovacie kajaky, nafukovacie lopty, atď. Kompaktná veľkosť s skladacie base dizajn, pohodlné a prenosné na jednoduché prenášanie.

Funkcie:

3 štádiu vysokého tlaku, ručné pumpy, tlak ide hore na 6000psi, s plynulou nahor a nadol pohybu, ktorý je účinnejší ako tradičné čerpadlá.

Teleso čerpadla s kvalitnými 304 konštrukcia z nerezovej ocele, volfrám povlak povrch pre ultimate fadeless a antikoróznych výkon.

Ergonomická rukoväť pre pohodlné uchopenie, operácia vyžaduje menej úsilia.

Vstavaný oleja a vody, separácia funkciu, pomáha vzduchu filtračný systém odstraňuje škodlivé vlhkosti.

Presný tlakomer na monitorovanie tlaku úrovni, bezpečnejšie a spoľahlivejšie na použitie.

Vypustiť ventil, aby sa zabránilo olej a vodu do vášho zariadenia, flexibilné micro-vrt hadice pre pohodlné plnenie.

Prenosná veľkosť a skladanie stúpadlo, by mohli byť uložené v aute viac priestoru na ukladanie a prenášanie pohodlne.

Super vody chladiaci účinok, nie je teplo pre neustále používanie.

Prichádza s O-krúžkami, úplné pokyny a iné kompletné príslušenstvo, vhodné pre PCP pištole, pušky a vzduchových zbraní, skvelé pre automobilové pneumatiky, motocyklové pneumatiky, bicyklové pneumatiky, nafukovacie kajaky, nafukovacie lopty, atď.

Špecifikácie:

Stav: 100% zbrusu nový

Materiál: nehrdzavejúca oceľ, volfrám potiahnuté

Farba: zobrazí ako obrázok

Dĺžka: cca. 626mm / 24.6 v

Šírka: cca. 270 mm / 10.6 v

Tlak: 0-6000psi

Čerpadlo Komôr: 3 fázy

Položka Hmotnosť: cca.2414g

Hmotnosť balenia: cca.2830g

Aplikácia:

Vhodný pre väčšinu značka PCP pištole, pušky a vzduchových zbraní

Skvelé pre automobilové pneumatiky, motocyklové pneumatiky, bicyklové pneumatiky, nafukovacie kajaky, nafukovacie lopty, atď

Zoznam Balíkov:

1 x Ručné Čerpadlo

1 x Sada Montážne Príslušenstvo (zobrazí sa ako obrázok)

1 x Používateľská Príručka Poznámka: pamätajte, že nový typ a starého typu tento produkt bude odoslaný náhodne, a uistite sa, že vám nebude vadiť pred objednaním.

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW. \ 2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: condor pcp, loď pvc, filter pcp, loď kajak, krúžok volfrámu, kit auto booster, pcp nádrž, kompresor pcp, pcp, kompresor pcp

Položka Hmotnosť 2792g
Druh Materiálu Z Nehrdzavejúcej Ocele
Názov Značky VGEBY
Položka Šírka 10.6in
Umiestnenie na Vozidle Ručné čerpadlo
Iné Katalógové Číslo Ručné Pneumatiky Čerpadla
Položka Výška 24.6in
Výmenný Katalógové Číslo 3 Štádiu Ručné Čerpadlo
Výrobca Katalógové Číslo Volfrámové Ocele, Ručné Čerpadlo
Krajina/Región Výroby CN
Pôvod CN(Pôvodu)
Položka Dĺžka 24.6in
Špeciálne Funkcie 0-6000psi Ručné Čerpadlo

Napísať recenziu

Zahraničných 1 Set Vysoký Tlak 0-6000psi Volfrámové Ocele 3 Štádiu Ručné Čerpadlo pre PCP Vzduchu Zbraň Lodí Pneumatiky Loptu Auto Príslušenstvo

Zahraničných 1 Set Vysoký Tlak 0-6000psi Volfrámové Ocele 3 Štádiu Ručné Čerpadlo pre PCP Vzduchu Zbraň Lodí Pneumatiky Loptu Auto Príslušenstvo

Vysoký Tlak 0-6000psi Volfrámové Ocele 3 Štádiu Ručné Čerpadlo pre PCP Vzduchu Zbraň Lodí Pneumatiky Loptu Popis: Tento vysoký tlak čerpadla je vyrobená z high grade volfrámové ocele, ktoré je odolnejšie ako iné, ktoré vyrobený

Súvisiace produkty