Sinbo STM-3147 Mixér Sada Biela

Novinka

€73.47

Skladom

telo,img,div img {width: 100%;} Sinbo STM-3147 Mixér Sada Biela

Blenderlarmutfak ich práca, v každej kuchyni nutne musí sa nachádza v jednom z výrobkov. Çorbalardan dezerty, soslardan ovocia a zeleniny pürelerine toľko tariftekullanabileceğiniz Sinbo STM-3147 Mixéra, ergonomický a štýlový dizajn je uvedené na výrobku. Sinbo STM-3147 Mixéra, väčšina Práce, ktorí chcú svoju rodinu a blízkych, prípravou jedál a dezerty, akonáhle nezabudnuteľnou chuťou tee umožňuje. Mixéry, do kuchyne, z každého vstupom do hlavy yardımcılarından jeden, ale vo väčšine žien; najmä annelerintercih kuchyňa produkty. Pretože väčšina praktické a chutné jedlo tariflerinde nevyhnutne Sinbo STM-3147 Mixér ın podiel.

Najkrajšie Jedál Pre Výrobu Svojho Asistenta, Metla a stolárstva produktov malé nehody skôr skúsenejší. Sinbo STM-3147 Mixér ın prvý poukázal na to, že jednou z vlastnosti tohto druhu proti úrazu vyvinutý systém bezpečnosti. Sinbo STM-3147 Mixéra, zemiakov püresinden ayrana do rôznych tvrdosti potraviny çırpılması a parçalanmasında váš najväčší asistent je pripravená stať. Sinbo STM-3147 Mixér cez môže pripraviť ďalšie chutné recepty menej času v kuchyni. Produkt viac naraz materiál klapka a brať na seba, ktorá umožňuje širokej do násypky. Telo všetky s výnimkou prístrojov môže sa umývať v umývačke riadu, čistenie obrovské výhody.

Technické Špecifikácie Čepeľ Funkcia: Oceľová Čepeľ Chopper Zásobníka Kapacita: 600 ml. Meranie Pohár Kapacita: 700 ml. Rýchlosť Ťuknite Na Položku Kapacita: 1 Materiál Tela: Plast Príkon: 400 W

O značke Türkiye'nin vedie malé domáce spotrebiče výroby je jedným z centier Sinbo, o osemdesiat krajín vyvážajúcich značky. Ich sektor adına vyrobené v Turecku turecký vnímanie kvality po celom svete známe zamerané na to, aby Sinbo, dvere-Na-Dvere Technické Služby s problematické produkt kapınızdan trvá a dodaný na vaše dvere.

Sinbo STM 3147 Mixér kuchynský işlerinidaha praktické tým, hayatın olağan prietok yetişmenizde vám pomôže von. SinboSTM 3147 Mixér s cmar, ovocné mlieko a zemiakovej ako mnoho nápojov a potravín, ktorých je oveľa viac, rýchlo, takže svojim hosťom, vašej rodiny alebo seba viac času môžeme oddeliť.

Sinbo STM 3147 Mixér ın Funkcie Sinbo STM 3147 Mixéra, Prvý bezpečnosti tak, že štruktúra je pozoruhodný. Mixér s bezpečnostným systémom, možné nežiaduce situácie maximálnu bezpečnosť. Najnáročnejšie potraviny do pyré vyrobené z nerezovej ocele pre getirebilmeniz bıçaklarıyla vám pomôže von. Samozrejme, keď to vysoký výkon poskytnúť motor je napájaný. Široký haznesiyle spolu v jednom čase viac podnikania vzhľad. Demounted ľahko odpojiteľný štruktúra jedlo stroj umožňuje jednoduché umývanie.

Sinbo STM 3147 Mixér s Praktickými Potravín Sinbo STM 3147 Mixér kuchynský čas geçirenherkese navrhnutý tak, aby pomohol. Preto kullanıcılarını mnoho rôznych oblasti by mohli pomôcť kapacitu má prísť dopredu. STM 3147 Mixér s studené cmar môže. Sladké zemiaky rýchlejšie prípravou seba viac času môžeme oddeliť iného tials yetişebilirsiniz. Sinbo STM 3147 Mixér ın Špecifikácie Výkon: 1000 W Rýchlosť Etapy: 2 Meranie Pohár: 800 ml Chopper Komory: 700 ml Bezpečnostný Systém: Mať Metla, Zátvorka: Mať Sinbo O Malé spotrebiče vedúci našej krajine organizácie niekto olanSinbo, 20 rokov naďalej pracovať pre ediyor. Denné 40 tisíc zoznamy zistí výrobné kapacity malých domácich spotrebičov na trhu okolo 80 krajine vývozu gerçekleştiren spoločnosti, tak v našej krajine, ako aj v zahraničí, štúdium v oblasti R & D sám naďalej rozvíjať.

Ručný Mixér Sada

• Odnímateľný tela

• Nerezový mixér držiak

• Nerezová oceľ metla držiak

• Nerezový sekací nástavec nôž

• 600 ml umývačke chopper Hopper

• 700 ml v umývačke meranie pohár

• Bezpečnostný systém

• Ergonomický dizajn

• 400 W

Štítky: profesionálny mixér, profesionálny mixér mixér, mixér jar, y50042, sylver erb mixéra, telo pultu, food procesor s oceľové misky, dz 280 vákuové fóliou, vákuové fóliou mokré, mixér sklo

Názov Značky Sinbo

Napísať recenziu

Sinbo STM-3147 Mixér Sada Biela

Sinbo STM-3147 Mixér Sada Biela

telo,img,div img {width: 100%;} Sinbo STM-3147 Mixér Sada Biela Blenderlarmutfak ich práca, v každej kuchyni nutne musí sa nachádza v jednom z výrobkov. Çorbalardan dezerty, soslardan ovocia a zeleniny pürelerine toľko tariftekullanabileceğiniz