3D Lesklý Atramentové Pero Sada S Rôzne Farby Troch-dimenzionální jelly pero DIY graffiti maľba pen set 6pcs Lesklý Pero Umenie maľovať

Novinka

€3.53

/ €4.90

Skladom

Odrážky:

1、Ideálny pre písanie Rukou: Lesklý atramentové perá poskytuje konzistentné stredná čiara na posledný ťah a reflexné lesk, ktorý je odlišný a pridáva energický chuť na žiadne písanie, kreslenie, alebo doodle. Archívne-kvalitné kovové atrament píše na biely alebo čierny papiere a matné alebo lesklé povrchy.

2、Nepremokavé Atramentu: Atrament pera je vodotesný, chemicko-dôkaz, a fade-odolný, a atramentové pero sa nám leštenie, čistenie písanie skúsenosti, a je vhodný pre väčšinu papier, plast, sklo, keramika a kov.

3、Hladké Písanie Skúsenosti: Tieto atramentové perá funkciu 1.0 mm linky. Na báze vody, na gélový atrament, zmrzlina hladký, matný atramentové farby na bielom alebo tmavý papier. A sú vhodné pre poznámky, scrapbooks, pohľadnice, menovky na darčeky, blacklight umenia, pozvánky, oznamy a čmáral.

4、Premium a Praktické: 3-rozmerný atramentové pero je vhodné na vytvorenie zvýšený účinok najlepšie na non-porézne hladký, čistý a suchý povrch. To platí s farbou-ako efekt, ktorý sa týči pri sušení v priebehu niekoľkých minút na non-porézne povrchy. Vytvára písanie a umenie s vyvýšenými rozmer.

5、Rôzne Farby: Existuje 12 rôznych rozjasnenie farieb, vrátane oranžová, ružová, zelená, modrá, biela, žltá, fialová, červená, čierna a viac. A perá sú ideálne na výzdobu karty a značky, obaly na knihy, dekoračné predmety, rámy a ďalšie.

Špecifikácie:

Názov: 3D Lesklý Atramentové Pero

Hmotnosť: cca 70g

Veľkosť produktu: o každom pc - 15.4x0.8 cm/6.06x0.31in

Veľkosť balenia: o 15x4.5 cm/5.91x1.77in

Farba: ako je znázornené na obrázkoch

Priemer pera tip: cca 0,1 mm/0.04 v

Balenie Zoznam:

1*6pcs Lesklý Pero

1) akceptujeme Alipay , Západ Únie , TT . Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW .

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE .

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku do 30 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU . Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY ! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA , po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: textílie jelly roll, pictur, street art, vodné farby vložiť, klinec pigment, gélové pero lesk, dlaždice, 12 farba pera, 3d pero, atrament, gélové pero

Použitie Iné
Gélové Pero, Atrament Funkcia lesk
Vymazateľné Alebo Nie No
Písanie Bod Iné
Názov Značky waasoscon
Gélové Pero, Atrament Typ Iné
Číslo Modelu 3d jelly pero
Pôvod CN(Pôvodu)
Podpora Dropship/Veľkoobchod/Epacket
Materiál Iné
Druh gélové pero

Napísať recenziu

3D Lesklý Atramentové Pero Sada S Rôzne Farby Troch-dimenzionální jelly pero DIY graffiti maľba pen set 6pcs Lesklý Pero Umenie maľovať

3D Lesklý Atramentové Pero Sada S Rôzne Farby Troch-dimenzionální jelly pero DIY graffiti maľba pen set 6pcs Lesklý Pero Umenie maľovať

Odrážky: 1、Ideálny pre písanie Rukou: Lesklý atramentové perá poskytuje konzistentné stredná čiara na posledný ťah a reflexné lesk, ktorý je odlišný a pridáva energický chuť na žiadne písanie, kreslenie, alebo doodle. Archívne-kvalitné

Súvisiace produkty