Batéria Koruny robiton rtu270mh-bulk SR1

Novinka

€4.98

Skladom

Batéria robiton RTU MH-bulk 270 mAh nájdete nabíjateľné a nabíjateľný, pripravený k práci ihneď po vybalení. Funkcie batérie robiton stabilná prevádzka, nízke sebavedomie vybite a veľký počet nabíjacích cyklov. Úplná absencia pamäťový efekt udržuje pracovnú kapacitu a vysoký výkon intenzity batérie celý ich život.

Nabíjateľné Ni-MH batérie s low self-absolutórium robiton koruny veľkosť 9V kapacita 270 mAh. Navrhnuté pre použitie v rozhlase a elektrické spotrebiče. Nikel-metal hydridy. Veľkosť "koruna". Naozaj zodpovedajú deklarovaná kapacita 270 mAh. 8,4. Vhodné pre rýchle nabitie. Dlhodobé služby-1000 cyklov nabitia/vybitia. Žiadny pamäťový efekt. Bez obalov.

Robiton batérie sú ideálne ako samostatné napájanie pre rádiové zariadenia, elektronika v extrémnych podmienkach, pri nízkych a vysokých vonkajších teplotách. Možné opakovane nabiť s rýchle nabitie.

Štítky: bass batérie, náušnice s tri kvapky, 9 batérie, 18650 batérie, nabíjačky eú, batéria robiton, aa batéria gp, estetické dom, 1 sr, robiton, studená oceľ

napätie V 9
Výrobca robiton
Krajina Rusko
Minimálne. kapacita Mah 270
Form Factor Koruna
Počet cyklov nabitia/vybitia 1000
Technológia Výroby NI-MH
Self-absolutórium sadzba nízka
Položka typ napájania Batérie
Názov Značky robiton

Napísať recenziu

Batéria Koruny robiton rtu270mh-bulk SR1

Batéria Koruny robiton rtu270mh-bulk SR1

Batéria robiton RTU MH-bulk 270 mAh nájdete nabíjateľné a nabíjateľný, pripravený k práci ihneď po vybalení. Funkcie batérie robiton stabilná prevádzka, nízke sebavedomie vybite a veľký počet nabíjacích cyklov. Úplná absencia pamäťový

Súvisiace produkty