Amolapha Ženy 3D Kožušiny Pletenie Sveter Pulóvre+Nohavice Dva kusy Sady Lady Knit Nohavice Oblečenie Sady

Novinka

€31.24

/ €41.65

Skladom

Môžeme nájsť takmer všetky módne ženy oblečenie z Číny,prosím poslať fotky na nás, skontrolujte.Viac ako 130$ ponúkame doručenie zdarma do EMS alebo DHL do väčšiny krajín.

Na akékoľvek otázky budeme poslať správu na Hanke.sk prijaté,tak pls udržať kontrolu vašej Hanke.sk správu po vytvorení objednávky. Textílie:Pletené Veľkosti Grafu

Jedna veľkosť (nie je to nosenie všetky):

Svetre: Poprsie 100-110 cm, Dĺžka 60 cm

Nohavice: Pás 56 cm(Elastický),Hip 94-106 cm, Dĺžka 95 cm 1-3 cm Prípustné Chyby 【1cm=0.3937(v)] vyzýva Nižšie sú reálne obrázky:

Spätná väzba

Ak sa vám páči náš tovar pls dajte nám pozitívnu spätnú väzbu.Ak nie ste veľmi spokojní,pls kontaktujte nás najprv a povedz nám chýbať,aby sme mohli zlepšiť naše služby a kvality výrobkov priebežne .

Náš Sľub

1. Sme len dodávať vysoko kvalitné produkty.99% produktov majú reálne obrázky a 97-99% podobné obrázky,ale niekedy môže byť trochu farebný rozdiel vzhľadom na iné monitory a svetlá.

2.Ponúkame najlepšie služby pre všetkých zákazníkov,Budeme riešiť všetky problémy za vás,dúfam, že sa môžeme robiť dlhodobé obchodné.

Akékoľvek otázky pls neváhajte a povedzte nám,Ďakujeme!

Štítky: ženy tweed pletené sady, kórea tepláková súprava, amolapha ženy, sveter n pulóver, drixcup, domáce oblečenie žena, bežné ženy, pletené žena nastaviť, dámske bat sveter, dámske kabát, sveter

Materiál Bavlna
Pohlavie ŽENY
Rukáv Štýl Pravidelné
Fit Mládež Žena
Číslo Modelu Ženy Sady
Štýl Anglicko Štýl
Nohavice Dĺžka(cm) Plná Dĺžka
Dĺžka Šiat Členok-Dĺžka
Nohavice Uzavretie Typ Elastický Pás
Golier O-Krku
Rukáv Dĺžka(cm) Plná
Uzavretie Typ Pulóver
Oblečenie Dĺžka Pravidelné
Dekorácie Lištovanie
Vzor Typ Pevné
Názov Značky amolapha

Napísať recenziu

Amolapha Ženy 3D Kožušiny Pletenie Sveter Pulóvre+Nohavice Dva kusy Sady Lady Knit Nohavice Oblečenie Sady

Amolapha Ženy 3D Kožušiny Pletenie Sveter Pulóvre+Nohavice Dva kusy Sady Lady Knit Nohavice Oblečenie Sady

Môžeme nájsť takmer všetky módne ženy oblečenie z Číny,prosím poslať fotky na nás, skontrolujte.Viac ako 130$ ponúkame doručenie zdarma do EMS alebo DHL do väčšiny krajín. Na akékoľvek otázky budeme poslať správu na Hanke.sk prijaté,tak

Súvisiace produkty