Invertor Plasma Cutter Ct418 Semi-automatické Zváracie zariadenie TIG/MMA/CUT 3 v 1 Spájkach 220V DC

Novinka

€196.11

/ €276.22

Skladom

Multifunkčný 3-v-1 zvárací stroj CT418 je vyvinutý PLASMARGON. Jeden stroj má rezanie funkciu, argón oblúkové zváranie funkcie a ručné zváranie funkciu. Každé vylepšenie a optimalizáciu stroj funkcie a vzhľad bol vysoko uznávaný na trhu. To je jeden z najviac prenosný jednofázový invertor rezacie stroje na trhu. Stroj je ľahko ovládateľný a je vhodný pre všetky druhy ľudí pri rôznych príležitostiach. Spoľahlivé bezpečnostné výkon. Poskytneme vám profesionálne služby.

Popis:

[3 v 1] 1 stroj má 3 funkcie: TIG, STRIH, MMA, malé rozmery, nízka hmotnosť, energeticky úsporné, pohodlné použitie a značnú cenu. S podpätie ochrany, prepäťová ochrana, ochrana proti preťaženiu, automatické výkyvov napätia odškodnenia.

[120 Amp Argón Oblúkové Zváranie] 10-120A TIG DC výstupný prúd. To môže byť použitý pre vysokokvalitné zváranie nehrdzavejúcej ocele, zliatin niklu, medi, mosadze a bronzu. HF začiatku môže zlepšiť život volfrámových drôtov. So vzduchom chladený zváranie zbraň, konštantná teplota ochrany, vhodný pre DIY.

[120 Amp ručné zváranie] 10-120A výstupný prúd. Jednoduché arc, stabilný zvárací oblúk, výborná zváranie kovov.

[30 Amp plazmové rezacie] 30A výstupný prúd. Kompaktný plazmový rezací stroj je prenosný a použitie neškodné stlačeného vzduchu na rezanie nehrdzavejúcej ocele, z legovanej ocele, mierne ocele, medi a hliníka. To môže znížiť až 8 mm.

[Široké použitie] Vhodný pre stroje výroba kovov plavidlá typu " urob si sám, stavebné oblasti, opravy automobilov... Je možné spracovávať nehrdzavejúcej ocele, medi, železa a neželezných kovov... Ideálne pre zváranie nadšencov alebo nadšencov.

Informácie:

Vstupné napätie: 110/220V +/-10%

Frekvencia: 85%

Zvárací prúd: 10-120A

Zváranie hrúbka: 1-10 mm

Rezací prúd: 30A

Hrúbka rezu: Max.6 mm

Pracovný cyklus: 60%

Obal veľkosť: 390*480*290 mm

Prepravná hmotnosť: 10,5 kg

Balenie obsahuje:

CT418 stroj*1

WP17 tig zbraň 2,5 m*1

PT31 rezná zbraň 2,5 m*1

Uzemňovacia svorka 1,5 m*1

Držiteľ 1,5 m*1

Tig spotrebný materiál*3 sady

Rez spotrebný materiál*3 sady

Vzduchu regulátor*1

Používateľská Príručka*1

Poznámka: stroj nemá konektor.

Platby: predajná cena tohto stroja nezahŕňa zákazníka povinností, miestnych daní, alebo iných dovozné náklady. Kupujúci by mali znášať dovozné náklady. Doprava: Stroje dodávané z Číny bude odoslaný do 2-5 dní, a stroje dodávané v zámorí bude dodaný do 3 dní. Dodacie lehoty sa môžu líšiť v závislosti od vybraných logistických kanál a určité vyššej moci faktory (konkrétne dodacia lehota nemôže byť sľúbil). Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa logistiky, prosím, kontaktujte ma prvý, nespôsobujú žiadne spory. ďakujem vám veľmi pekne. Prosím, vyberte si "Hanke.sk priamy" kanál pre dopravu pri nákupe stroj, pretože tento kanál neumožňuje prepravu magnetické výrobky, ktoré sa môžu ľahko stratiť alebo nútené

ak sa chcete vrátiť (najmä, Saudská Arábia, spojené arabské emiráty, Brazília). Po-predajný servis: Všetky naše položiek (s výnimkou uvedené inak) je zaručené, že bude úplne nové. Stroj poskytne na jeden rok záruka. Spätná väzba: Ak nie ste spokojní s našimi službami, alebo prišli položky sú poškodené, chýbajúce časti, alebo položky, ktoré máme nie sú popísané, prosím, ohláste sa nám, máme pre vás uspokojivé riešenie a s vami spolupracovať na riešení problému. Okrem toho, prosím, nenechávajte nízke skóre spätnú väzbu na náš účet, kým vám riešenie, ako to nám prinesie ťažkú ranu. Naopak, vaše štedré 5-hviezdičkový recenzie sa nám s veľkou motiváciou, aby sa stal lepším predávajúceho. Nádej dostať vaše pochopenie.

Štítky: tig zváranie machin, zvárač mig, plasma cutter, arc studenej zvárací stroj, plazma pt31, oppai tričko, 120v invertor, CUT50, cnc router tabuľka, tig horák na zváranie

ARC štart HF
Číslo Modelu CT418
Menovitý Prúd 10-120A
Znížiť Prúd 10-30A
Hmotnosť 10.5kg
Menovitý Pracovný Cyklus 60 %
Mma Prúd 10-120A
Je To Inteligentné Zariadenie No
Frekvencia 50/60HZ
Pôvod CN(Pôvodu)
Certifikácia CE
Rozmery 390*480*290 mm
Vstupné napätie 110/220V +-10%
Tig Prúd 10-120A
Názov Značky HMZDRZQL
Použitie rez/tig/mma

Napísať recenziu

Invertor Plasma Cutter Ct418 Semi-automatické Zváracie zariadenie TIG/MMA/CUT 3 v 1 Spájkach 220V DC

Invertor Plasma Cutter Ct418 Semi-automatické Zváracie zariadenie TIG/MMA/CUT 3 v 1 Spájkach 220V DC

Multifunkčný 3-v-1 zvárací stroj CT418 je vyvinutý PLASMARGON. Jeden stroj má rezanie funkciu, argón oblúkové zváranie funkcie a ručné zváranie funkciu. Každé vylepšenie a optimalizáciu stroj funkcie a vzhľad bol vysoko uznávaný na trhu. To

Súvisiace produkty