Factory unlock pre iphone 8 4.7 palcový Doska s/bez Dotyk ID, Originálne pre iphone, 8 Logic rady Č iCloud

Novinka

€57.98

Skladom

Factory unlock pre iphone 8 4.7 palcový Doska s/bez Dotyk ID,100% Originálne pre iphone, 8 Logic rady Č iCloud

Pls Upozornenie :

1. Doska je 100% originál a odomknutý,ale to sa používa,nie je nové , to môže fungovať v každej krajine ,môžete vašu objednávku so 100% istotou.

2.máme aj iné základné dosky pre značku apple iPhone a pre značku samsung ,ak potrebujete ,pls kontaktujte nás.

3.Mali by ste si lepšie vybrať DHL/EMS express lodnej dopravy,základná doska môže byť zaslané s bezpečnosti a rýchlejšie.

4. ak neviete, ako nainštalovať rada,pls požiadať o pomoc pre inštaláciu odborných osoba, vďaka!

Pls venovať pozornosť: toto prepojenie sa patrí doska s dotykovým id a bez dotyk id,keď u poradie, pls výber vaše potreby,v addtion,pre Č Dotyk ID doske,keď u nainštalovaný,nie je Možné použiť snímač odtlačkov identifikácia a home button function,tlačidlo domov bez reakcie, keď u stlačené to,u len mohol použiť Pomocné tlačidlo na prevádzku,pls poznámka thit,vďaka !

Produkty Zobrazenie:

Venovať Pozornosť :

DHL diaľkové poplatok:

Ak sa rozhodnete DHL prepravu spôsobom, peniaze môžete platiť vo vašej objednávky je iba za telefón a normálne dhl expedičný poplatok. Niektoré adresa je vzdialené miesto pre DHL systém, to je dôvod, prečo sme vás informovali, platiť pre vzdialený poplatok. Vďaka f alebo pochopenie.

O daň:

Vzhľadom na každá krajina daňovej politiky je iný, všetky dovozné clá alebo poplatky sú kupujúceho zodpovednosti , Ak balík nie je možné doručiť z dôvodu kupujúci dôvodu ( vrátane odmietol podpísať ), kupujúci by mal cenovo dostup všetky náklady navyše !

O prázdny pozemok :

Mohli by sme nikdy poslať prázdny pozemok naše kupujúceho, ani by sme mohli poslať balík aj s inými predmetmi. Prosím, otvorte zásielku v príspevku úradník v jeho prítomnosti. Ak parcely poškodené alebo prázdne(ukradnuté),

prosím získať nárok žiadosť papiera z vašej pošte s ich pečiatka. Open package video je tiež užitočné pre vás problém vyriešiť.

O Záruke:

Sú výrobky najvyššej kvality,máme troch mesiacov záruka,takže ak nie ste spokojní s položkou ste si zakúpili,prosím kontaktujte náš zákaznícky servis čo najskôr, pretože ste ho získali,budeme schopní pomôcť s akýmkoľvek vráti a náhrady založené na stav položky.

Ak tovar, ktorý ste dostali, nie ako je popísané,prosím, informujte nás, prosím a kontaktujte nás do 7 dní pre vrátenie peňazí .Vrátime v lehote jedného týždňa od doručenia vráteného tovaru.

Štítky: uv iphone doska, základná doska iphone 6s p, iphone logic board, 9470m, iphone základnej doske 8, icloud odomknúť, laminátové plesní, iphon 8 doska, lphon 7 doske, iCloud

Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky YMJ
Frekvenčný Rozsah pre mobilné doska
Číslo Modelu Pre iPhone 8
Dotyk ID Funkcia S Dotyk ID/ Bez Dotyk ID
QC Plný QC Testované
Kvalita Pôvodné & odomknutá
farba Zlato / Black / White & bez Dotyk ID
Produkt Situácie Na Sklade
Druh Interné
Kompatibilný Model pre iphone 8 ( 4.7 inch )
Stav Demontáž & používané
Pôvodné Miesto Shenzhen Guangdong, Čína(pevninská časť))
Kapacita 64GB / 256 GB
Kompatibilné Značky Apple iPhone

Napísať recenziu

Factory unlock pre iphone 8 4.7 palcový Doska s/bez Dotyk ID, Originálne pre iphone, 8 Logic rady Č iCloud

Factory unlock pre iphone 8 4.7 palcový Doska s/bez Dotyk ID, Originálne pre iphone, 8 Logic rady Č iCloud

Factory unlock pre iphone 8 4.7 palcový Doska s/bez Dotyk ID,100% Originálne pre iphone, 8 Logic rady Č iCloud Pls Upozornenie : 1. Doska je 100% originál a odomknutý,ale to sa používa,nie je nové , to môže fungovať v každej krajine

Súvisiace produkty