17-20 Palcový Počítač, Monitor Stolný Počítač Univerzálny Displej Bezpečnosti Anti - Peep ochranný Film Privacy Filter na LCD Obrazovke

Novinka

€9.14

/ €9.82

Skladom

Odrážky:

1、Maximalizovať ochrany Osobných údajov:vám slobodu pracovať kdekoľvek, a oddeľovacích pomôcť udržať vaše informácie v bezpečí. Uistite sa, že vaše dáta sú chránené bez ohľadu na to, kde ste s počítačom privacy filter. S dotykový displej kompatibilné oddeľovacích pre každý počítač veľkosti, chrániť váš počítač a viac!

2、certifikát Kvality: Zabezpečiť súkromné prehliadanie s zabezpečenia obrazovke počítača odlesky redukcia pre počítač, ktorý spĺňa najprísnejšie normy. Tento ITAR/GDPR-kompatibilný počítač screen protector obsahuje viacero vrstiev, hustej film black out obrazovke nad 30 stupňov. Je ľahké nainštalovať, je odolné proti poškriabaniu, a to nebude poškodiť počítač alebo ovplyvniť váš dotykový displej schopnosť!

3、Chrániť Vaše Informácie:Ochranu vašich osobných údajov A vaše oči s počítačom na obrazovke zabezpečenie, zníženie modré svetlo, aby sa minimalizovalo vystavenie UV žiareniu až 96 percent! Či už ste profesionálny ochrana citlivých informácií, študent ochrana poznámky, alebo digitálny nomad zabezpečenie dôverných obsah, uistite sa, že vaše súkromné materiálu a vaše oči v bezpečí.

4、Proti Oslneniu/Modré svetlo:Privacy Filter nie je len chrániť svoj súkromný život, ale aj chrániť vaše oči tým, že blokuje 30% modré svetlo ,blokovať škodlivé modré svetlo medzi 380nm - 495nm,Filtrovanie Modré Svetlo a zmierňovať namáhanie očí Na obrazovku filter je reverzibilné, čo vám poskytne flexibilitu pre vybrať matný– Miesto matný stranou k sebe na zníženie dodatočné presvetlenie. Náš počítač Privacy Screen tiež pomáha udržiavať vaše obrazovky v bezpečí pred prachom a poškriabaním.

5、Vymeniteľné Privacy Screen:privacy screen protector dodržiava obrazovky,žiadne lepidlá potrebné,Je možné použiť opakovane. Všetky obrazovky filtre majú 100% kvality z dôvodu na strane kontrolu.Náš sľub vám!

Funkcie:

Anti-Peep film žiadosti o ultra-jemné uzávierky optická technológia,obrazovky uhol ovládanie v prednej 60 stupňov,ochrana obchodného tajomstva a osobné údaje,použitie, viac slobody,viac bezpečné informácie!

1. Anti-peeping:informácie na obrazovke, len aby zistili, kto smeruje,viac viac black na oboch stranách viac rozmazané.

2. Anti-scratch:používať super-oteruvzdorné materiály na ochranu obrazovky od nuly.

3. Anti-Glare znižuje reflexné:povrch po precízne spracovanie optických AG,aby sa zabránilo oslneniu, aby sa zabránilo odraz,tak, aby bol vizuálny pohodlnejšie a jednoduchšie.

4. Anti-žiarenia antireflexná:použiť optické technológie,filer silné svetlo,odstrániť statické magnetické pole,blok ultrafialové lúče,účinne chrániť ľudské telo,očí,kože,atď.z žiarenia reflexinjury.

5. Flexibilné použitie:bez okrajov vložiť dizajn,jednoduchá inštalácia,jednoduché odstránenie.

6. Široké uplatnenie:široko používaný v podnikoch,inštitúciách,finančné systémy,zdravotnícke inštitúcie,vodičský,doprava. letecký priemysel a v ďalších oblastiach,kancelárie,verejné,služobné cesty a pod.

Špecifikácie:

Názov produktu:PC Univerzálny Filter ochrana Osobných údajov

Výkon štandardné:GB/T26125-2011 G86675.4-2014GB/T16483-2003G810810.3-2006 S/20524-1995

Farba:Čierna transparentná

Materiál:PET

PE ochranný Film:60um

Ochranný Film(PET):60um

AG(Anti-Glare)Povlak na PET:127um

Optické PsA:20um

Ochrana osobných údajov Vrstva:300um

Pevný Povlak Vrstva:3um

Ochranný Film(PET):60um

Čistý Produkt:450um

Rolety typ:HG(Anti tieňov,vysoká priepustnosť)

Žalúzie uhol:0°

Perspektívy:60°(30°doľava alebo doprava)

Prehnutie:0°

Priepustnosť:265%

Povrchová úprava:Hladké a sub-surface

Žalúzie medzery:0,1 mm

Povrchovú Tvrdosť:5H

80℃ pre 100hours:ŽIADNE významné zmeny

-20℃ pre 100hours:ŽIADNE významné zmeny

60℃,90R.H. pre 100hours:ŽIADNE významné zmeny

Platných modelov a príslušné šetriča obrazovky, veľkosti:

17.3"(382*215) Širokouhlý 16:9

18.5"(409*230) Širokouhlý 16:9

19"(376*301) Širokouhlý 5:4

19.1"(410*256) Širokouhlý 16:10

19.5"(433*240) Širokouhlý 16:9

20"(441*248)Širokouhlý 16:9

Teplé Náznak:

priame použitie po otvorení,nerobia žiadnu liečbu.Svetlo tvár von na ochranu efekt bude trochu lepšie, podpovrchovej môže redukovať reflexiu,slobodné voľby.To môže znížiť jas obrazovky, aby sa lepšie nahliadnuť účinok.Okrem toho,anti peep film je odlišná od prostredia používania,a účinok anti peep budú aj rôzne.V deň,vplyv prirodzené svetlo je lepšie.Keď prirodzené svetlo je nedostatočné na noc,na displeji budú jasné a účinok bude ešte horšie.Rôzne veľkosti obrazovky rôznych modelu,veľkosť anti-peep film je 1-3 mm chyba je normálny jav.

Štítky: zootopia, hud pneumatiky, film monitor, blu ray film, sklo ventil filter, ochrana osobných údajov obrazovka monitora, proti oslneniu monitor, monitor ochrana osobných údajov, anti glare displej, jetson

Funkcie proti oslneniu
Kompatibilné Značky Iné
Číslo Modelu -
Množstvo 1 Balenie
Materiál Nano vrstvou Tvrdeného Skla Film
Použitie PDA
Package Áno

Napísať recenziu

17-20 Palcový Počítač, Monitor Stolný Počítač Univerzálny Displej Bezpečnosti Anti - Peep ochranný Film Privacy Filter na LCD Obrazovke

17-20 Palcový Počítač, Monitor Stolný Počítač Univerzálny Displej Bezpečnosti Anti - Peep ochranný Film Privacy Filter na LCD Obrazovke

Odrážky: 1、Maximalizovať ochrany Osobných údajov:vám slobodu pracovať kdekoľvek, a oddeľovacích pomôcť udržať vaše informácie v bezpečí. Uistite sa, že vaše dáta sú chránené bez ohľadu na to, kde ste s počítačom privacy filter.

Súvisiace produkty