Mama Jednoduché Jednoduché-Tie 200 Počíta Detské Jednorazové Plienky Vriec/Plienkové,Unscented,Anti-Mircobial

Novinka

€10.40

/ €10.62

Skladom

O produkte 200 kusov v dávkovač box, value pack ($0.046 / count) 8 * 15 palcov, extra veľkej veľkosti, ľahšie nadväzujú a vykonávať Hrubšie plienky vrecia ako štandardné, nikdy úniku Postavený v väzby na tesnenie v pachy a vlhkosť Anti-mikrobiálnych, EPI technológie a unscented, priateľské krajiny popis Výrobku Veľkosť: 200 Počíta

Mama Jednoduché pomáha Dad & Mama rukoväť baby plienky jednoduchšie!

Prečo Mama Jednoduché?

Môžete získať všetko, čo chcel od plienky vriec v Mama Jednoduché.

Veľkosť a únik dôkaz:

8"*15" sú vyrobené dostatočne veľký pre veľké plienky, extra dlhá rukoväť umožňuje ľahkú kravatu, 25 mikrónov dostatočne hrubé na to, aby zabezpečili, nepriepustných a nepriehľadné.

Anti-Mikrobiálne:

Sme pridať, anti-mikrobiálne návyková naše tašky, viac hygieny pri manipulácii s plienka.

Zvláštny zmysel pre dotyk:

Naše tašky sú vyrobené z LDPE materiál, ktorý robí taška super hladký a mäkký, veľmi ľahko otvoriť, najmä v studených dňoch!

Úžasné ceny:

Sme výroba priame, naša cena za jednotku ($ 0.044/count) je najlepšie v porovnaní s inými značkami v tejto druhu.

Earth-Friendly:

EPI technológia pomáha tašky začať break-down v tak málo, ako 18 mesiacov, vedenie parkov a skládky plastové zadarmo.

Prečo sme urobili č voňajúce tašky?

Sme výroba a sme hlboko vedieť, ako parfumovaných tašky boli vykonané!

Nie je "prirodzené" vec, vôňa je vyrobená z priemyselných podstate, ktoré je škodlivé pre naše zdravie v dlhom rade, a to dráždi zle najmä pre alergie alebo citlivé nosy.

Čo môžeme robiť, ak nie ste spokojní s nami?

Tak dlho, ako naše služby a produkty nespĺňa vaše očakávania, sme PET N PET plienky vrecia prísť s 365 dní peniaze späť záruka!

Čo iné používanie našich mama jednoduché plienky vriec?

No, tu sú niektoré ďalšie tipy pre vaše pohodlie. Môžete použiť tieto silné tašky s cieľom vyzdvihnúť pet odpadu, ovocné kôry alebo zvyšky jedla počas cestovania a v niekoľkých iných prípadoch. Vrátenie tovaru Ak nie ste 100% spokojní s nákupom, môžete produkt vrátiť a získať plnú náhradu alebo výmenu výrobku za iný, je to podobné, alebo nie. Môžete vrátiť výrobok do 30 dní od dátumu, kedy ste si ho kúpili. Akýkoľvek výrobok môžete vrátiť musí byť v rovnakom stave, dostali ste ju a v pôvodnom obale. Prosím, majte na potvrdenie. Byť Partnerom Veľkoobchod a drop shipping obe sú vítané. Pre odporúča, odporučiť svojim priateľom na nákup našich produktov, ja vám dám $1 ako commition pre každú objednávku. Pre wholesele, ponúkame 10% zľavy alebo doprava zadarmo, ktoré budú doručené do 10 dní. Pre drop shipping, by sme mohli poslať produkty pre vašich zákazníkov priamo a nenechávajte žiadne informácie o nás, ak by ste chceli.

Štítky: batoh taška na plienky, dieťa zdravotnej starostlivosti auta, psie hovienka scooper, väzby domáce zvieratá, mama prívesok, pooper scooper, tous plienka taška, barbi tričko, taška na plienky, pet

farba modrá
Použitie pre dieťa
Pes Vrhu Typ Položky Pooper Scoopers & Tašky
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky pet pet n
Package 200 Počíta
Sezóna Všetky Sezóny
Funkcia Eco-Priateľský
Materiál Plastové
vzor Pevné
Číslo Modelu Detské Jednorazové Plienky Vrecia

Napísať recenziu

Mama Jednoduché Jednoduché-Tie 200 Počíta Detské Jednorazové Plienky Vriec/Plienkové,Unscented,Anti-Mircobial

Mama Jednoduché Jednoduché-Tie 200 Počíta Detské Jednorazové Plienky Vriec/Plienkové,Unscented,Anti-Mircobial

O produkte 200 kusov v dávkovač box, value pack ($0.046 / count) 8 * 15 palcov, extra veľkej veľkosti, ľahšie nadväzujú a vykonávať Hrubšie plienky vrecia ako štandardné, nikdy úniku Postavený v väzby na tesnenie v pachy a vlhkosť Anti-mikrobiálnych,

Súvisiace produkty