Asvegen GPS Navigácie Fascia Panel Rám autorádia Rám Auta Pre FORD RANGER 2011-Len Rám

Novinka

€57.19

/ €61.49

Skladom

Asvegen GPS Navigácie Fascia Panel Rám autorádia Rám Auta Pre FORD RANGER 2011-2014

Pleasse poznámka : toto je len rám, nie celý stroj. ak potrebujete celý stroj, pozrite si prosím tento odkaz alebo contacu nás. ďakujem.

FAQ

1.Aké funkcie má Android rádio ponuky? Android rádio pre Android tablet, ktoré zahŕňa schopnosť ak chcete nainštalovať Android aplikácií a GPS navigácie s navigačným aplikácie podľa vášho výberu. Medzi ďalšie funkcie patrí možnosť pripojenia MirrorLink s iPhone alebo telefónov so systémom Android, Wi-Fi pripojenie, Bluetooth hudba a hovory, AM/FM rádio, atď, zatiaľ čo väčšina OEM funkcie sú zachované. Ďalšie príslušenstvo ako adaptér Bluetooth,USB, služby po predaji zálohu, fotoaparát, atď. 2.Ako môžem vedieť, či rádio hodí moje auto? Aké autá sú kompatibilné je zvyčajne uvedené na záznamom o produkte na stránke. Môžete sa tiež odporúča, aby nám poslať obrázok na palubnej doske auta, zobrazujúci OEM rádio a/C ovládacom paneli pre potvrdenie kompatibility. Budeme vás kontaktovať a získať informácie, ak ste objednávku, ale neposkytli informácie o vaše auto. 3.Je to ťažké inštalovať rádio sám? Predovšetkým, Android rádiá sú plug and play, a obvykle sú tam videá k dispozícii on-line ukazuje, ako nahradiť rádia v autách, takže väčšinu času, ľudia môžu inštaláciu rádia sami. Môžeme poskytnúť aj live pomoci online na vyžiadanie. Ak však máte strach z porušenia nič v aute, je lepšie venovať profesionálne a vykonajte inštaláciu.

Pozitívnu Spätnú Väzbu

Drahý Priateľ Užite si pekný deň! Sme ešte raz vďaka za vašu objednávku a podporu pre náš obchod—Asvegen Hopping sa vám páči a mali dobrý nákup skúsenosti, ktoré Sme zanechali pozitívnu spätnú väzbu pre vás a príjemné s vami spolupracovať, V prípade akýchkoľvek otázok nás prosím kontaktujte na Hanke.sk správu^^ alebo pošlite nám e-mail. Sme odpoveď, ktorú na čas po prijatí vašej správy ([email protected]) Ak ste spokojní s našimi službami, Dúfam, že si môžete nechať nám Pozitívnu spätnú Väzbu Vaše celé Päť Začať spätnej väzby je našou hnacou silou***** podporí nás o to najlepšie, čo v budúcnosti Vďaka za váš čas a navštívili náš obchod s Pozdravom Z Asvegen všetkých zamestnancov.

Štítky: ranger t6, ford focu, ford crown android, rádio tv ford, c max ford rádio, 2011 ford ranger príslušenstvo, 1din android autorádia, android auta, bmw f10 rádio, ford ranger wildtrak

Druh Materiálu ABS
Funkcia 1 Len Rám
Digital Media Format DVD-RAM
TF/Micro SD Slot 0
Názov Modelu Pre Ford Ranger 2011-2014
Pamäť RAM 1G
Rozlíšenie 1024*600
Jazyk OSD Estónska
Moc Von 4*maximálne 45 w
Špeciálne Funkcie Podpora Volant Ovládanie
Max Externej Pamäte 256G
Rozhranie USB
Položka Hmotnosť 1kg
Ford Model ranger
Ranger-Rok 2014
Veľkosť 9 inch
Pre Vozidla Značky/Modelu FORD
Operačný Systém Android
Certifikácia ŽIADNE
Veľkosť Displeja 9"
Din Jeden Din
Položka Auto Rám Pre Ford Ranger 2011-2014
Napätie 24V
Pôvod CN(Pôvodu)
ROM 16 G
Položka Veľkosť N/V
farba Sliver
Názov Značky asvegen

Napísať recenziu

Asvegen GPS Navigácie Fascia Panel Rám autorádia Rám Auta Pre FORD RANGER 2011-Len Rám

Asvegen GPS Navigácie Fascia Panel Rám autorádia Rám Auta Pre FORD RANGER 2011-Len Rám

Asvegen GPS Navigácie Fascia Panel Rám autorádia Rám Auta Pre FORD RANGER 2011-2014 Pleasse poznámka : toto je len rám, nie celý stroj. ak potrebujete celý stroj, pozrite si prosím tento odkaz alebo contacu nás. ďakujem. FAQ 1.Aké

Súvisiace produkty