4 Zväzky S Uzáverom Brazílsky Hlboké Vlny Zväzky S Uzáverom Ľudské Vlasy Zväzky S Uzáverom Remy Vlasy RUIYU Vlasy

Novinka

€71.18

/ €111.21

Skladom

RUIYU Oficiálneho Obchodu Factory Zobraziť

RUIYU Úradný Obchod sa Špecializuje Na Výrobu A Export 100% Panenské Vlasy. Vysoko Kvalitné Vlasové Produkty Je Poskytovaná Vrátane Ľudských Vlasov Zväzky,Ľudské Vlasy Zväzky S Uzáverom, Ľudské Vlasy Čipky Uzavretie,Ľudské Vlasy Predné Čipky Parochne,A Všetky Prispôsobené Služby.

100% Ľudské Vlasy

Ľudské Vlasy Obsahu Výsledky : 100 %

V číne , ako sme zmerať dĺžku vlasov je, aby vlasy úsek rovno , namiesto merania vlasy priamo , Medzitým , pretože vlasy sú merané ruky , môže sa bude nepresnosť nevyhnutne (0.1-0.3 palcov je prijateľné)

Krok č. 1: Dať vlasy do teplej vody a opláchnite ho. Krok 2: naneste šampón a umývanie vlasov. Nezabudnite pomocou prstov česať vlasy alebo použite široký-zub hrebeň na hrebeň vlasov. Krok 3: Opláchnite šampónom dobre. 4. krok: naneste kondicionér na vlasy a potom podmienkach je asi 20 minút. Krok 5: Opláchnite kondicionér dobre a roll vlasy uterákom alebo starých T-shirt pre voľné vody. Krok 6: Použitie vlhkosti alebo olej udržať vlasy pred vysušením. Nenechajte si dať vlasy podľa slnka a suché ju s prírodným vzduchu. POZNÁMKA: nepoužívajte šampón pre vlnité vlasy tak často. Hlboký stav kučeravé vlasy dobre. Môžete použiť Elastické a olej udržať kučeravé vlasy živý.

Profesionálne Služby

Všetky objednávky bude dodaný do 24 hodín 3-5 Pracovných Dní Dodacia Lehota

Ak ste spokojní s našimi vlasy a službách, prosím dajte nám všetky 5 hviezdičiek spätnú väzbu s veľkou komentáre a odovzdať nádherné vlasy obrázky.Ak nie, kontaktujte nás, prosím voľne a kedykoľvek na Hanke.sk. Budeme sa snažiť vám pomôže vyriešiť problémy.

FAQ

Q1:ako dlho pre prispôsobené služby? A1:obvykle ,po uskutočnení platby ,trvá 4-5 dní možno upraviť Q2: ak nie je fit, čo mám robiť ? A2:máme 14 dní na vrátenie a výmenu služby,ak nie je fit si , vrátiť ho späť k nám .vrátime vám plnú peňazí Q3: je to 100% ľudské vlasy? A3:nebojte sa, prosím ,sme predávať len 100% ľudské vlasy ak dostanete nie 100% ľudské vlasy produkt , môžeme vrátenie peňazí vás 3 krát vrátenie Q4: je to nosenie malou hlavou alebo veľkú hlavu? A4:áno ,máme tri spp môžu byť zvolil , malé rozmery,stredná veľkosť , veľká, môžete si vybrať, potrebujete jeden Otázka 5:ako dlho môžem získať parochňu? A5: pridať prispôsobiť čas , zvyčajne to trvá 7-12 dní do USA a Ázijských krajinách,10-15 dní do Európskych krajín,15-20 dní do iných krajín. Otázka 6:Koľko kusov vlasy pre jednu hlavu? A6:Pod 20-palcový, zvyčajne 3 zväzky sú dosť pre plnú hlavu; nad 20-palcový 4 zväzky je lepšie. Q7: Môžete vlasy sa narovnať a krútia? A7:Áno. Použiť ploché železo/straightener alebo klieštiky, aj keď je namontované, ale rovnako ako vaše vlastné vlasy, nikdy nepoužívajte horúce nástroje príliš často a prosím, nerobte to príliš často, alebo vlasy sa budú ľahko získať suché a zamotaný. Otázka 8: je Možné prať & vysušte fénom na predlžovanie vlasov? A8:Áno, môžete vyprať, ako tieto kroky.Môžete vyprať, ako by ste použiť svoje vlastné Šampón a kondicionér.Pomocou liečby/maska na vlasy každých pár týždňov bude pomôcť im hľadajú zdravší a lesklé dlhšie.Rozšírenia môžu byť ranu-dryed na nízke nastavenie, ale neodporúča sa to príliš často.Nechajte svoje vlasy rozšírenia suché prirodzene po umytí ich. Q9: Prečo moje vlasy rozšírenia dostať spleti ľahko? A9:dôvod, prečo vlasy zamotaný ako nasledujúceho dôvodu a vyhnete zamotaný ako takto.Vaše vlasy rozšírenia môžu spleti dôsledku sucha, ropa a nečistoty build-up, slanej vody, chlór a nie česanie(široký zub špirála), z vašich vlasov denne.Uistite sa, že na zobrazovacie a stav vašich vlasov aspoň raz za týždeň, dvakrát za týždeň je lepšie. Použite hydratačný kvapky, alebo sa obráťte na stylista pre viac pomôcť.

Štítky: ali milosti, 10 platovej triedy vlasy, čerpané vlasy, 16-palcové zväzok, 26 28 30 zväzkov s uzáverom, dhl vlasy, 13x, bundl s closur, ali milosť vlasy parochňa, veľa väzba

Najdlhšie Vlasy Podiel >=10%
Materiál Triedy Remy Vlasy
Názov Značky RUIYU
Môže Byť Permed Áno
Textúra Hlboké Vlny
Vhodné Umiera Farby #27
Ľudské Vlasy Typ Brazílsky Vlasy
Balenie 4 ks Útku a 1 pc Uzavretie

Napísať recenziu

4 Zväzky S Uzáverom Brazílsky Hlboké Vlny Zväzky S Uzáverom Ľudské Vlasy Zväzky S Uzáverom Remy Vlasy RUIYU Vlasy

4 Zväzky S Uzáverom Brazílsky Hlboké Vlny Zväzky S Uzáverom Ľudské Vlasy Zväzky S Uzáverom Remy Vlasy RUIYU Vlasy

RUIYU Oficiálneho Obchodu Factory Zobraziť RUIYU Úradný Obchod sa Špecializuje Na Výrobu A Export 100% Panenské Vlasy. Vysoko Kvalitné Vlasové Produkty Je Poskytovaná Vrátane Ľudských Vlasov Zväzky,Ľudské Vlasy Zväzky S Uzáverom, Ľudské

Súvisiace produkty