220v Gaštan Sheller 6-220BL Malé Ostreľovanie a peeling gaštan artefakt Automatické obchodné stroj 350W 1pc

Novinka

€84.34

/ €105.42

Skladom

220v Gaštan Sheller 6-220BL Malé Ostreľovanie a peeling gaštan artefakt Automatické obchodné stroj 350W 1pc

Ak máte čokoľvek na pochopenie, prosím kontaktujte nás a my vám odpovieme opatrne.

Produkt displej

Parametre výrobku:

Názov: Gaštan sheller

Model: 6-220BL

Číslo produktu:GL0975

Napätie: 220v

Výkon: 350w

Výroba: 75-100 kg

Počet lamiel: 6

Hmotnosť: cca 15 kg

Gaštan ostreľovanie stroj funguje:

Gaštan sheller prijíma otočný dizajn, rýchlo a účinne odstrániť gaštan shell a endotelom pod high-rýchlosť otáčania cutterhead.

V structions:

Gaštan Peeling Stroj je inteligentný gaštan peeling stroj s hladkými nákladné, kompaktná konštrukcia, krásny vzhľad a jednoduché ovládanie. Gaštan peeling stroj prijíma otočný dizajn. Pod vysokú rýchlosť otáčania frézy, hlavu, gaštan shell je rýchlo a efektívne odlepené. Jedná sa o plne automatický, s vysokým výnosom a dobrý vplyv, a mali by byť širokú škálu nových oddelenie zariadenia.

Spokojnosť Zákazníka:

Ak sa rozhodnete "predávajúci spôsob dopravy"(368.42 usd), ktorý vám pomôže zariadiť zásielky mora a dodanie vášho najbližšieho prístavu!

Ak je doprava po mori, po príchode prístavu určenia, je kupujúci musieť zaplatiť cieľový port poplatky (napr. terminál manipulačné poplatky, dokumenty, poplatky, poplatky za skladovanie, ect), daň vykonať colné odbavenie a vyzdvihnúť tovar.

Ak sa rozhodnete DHL / ARAMEX/ FEDEX,TNT ,UPS, ATD, ktorý vám pomôže zariadiť zásielky international express a priamo doručenie na vašu adresu(DVERÍ K dverám SLUŽBY)!

1)s cieľom chrániť vaše položky a vyhnúť sa akejkoľvek škody z prepravného procesu, Keď dostanete balík, Kupujúci by mali kontrolovať balík / tovar starostlivo pred podpísaním prevzatia tovaru.

Ak existuje akékoľvek škody, obráťte sa na miestne ARAMEX / DHL / Fedex požiadať sťažností a reklamácií ALEBO kontaktujte sa s nami do 24 hodín.Potom si fotografie za poškodený stroj a balení, ihneď odoslať správu na nás, pomôžeme vám vyriešiť problémy.

2)ak máte nejaký problém o výrobok, alebo doprava, Prosím, dajte nám príležitosť vyriešiť akýkoľvek problém. Chápeme obavy a frustrácie môžete mať, a budeme robiť naše úsilie na vyriešenie problémov.

3)A vaša odozva je veľmi dôležité našej predajni, Ak ste spokojný s našim výrobkom a náš server ,po potvrdení tejto objednávky, Prosím, zanechajte nám pozitívna spätná väzba a 5 hviezd, sme aj vám "IDEÁLNY 5 HVIEZD",

Keď ste ohodnotili dodacia lehota časť vezmite prosím na medzinárodnej tranzitnej do úvahy. Vaše uznanie bude nás viac veria na rozvoj podnikania a vás slúžiť lepšie.

Štítky: min arašidové maslo stroj, poľnohospodárske poľnohospodárskych zariadení, pro popcorn maker, vintage predajné automaty, priemyselné pelety stroj, thermomix, veľké dospelé trojkolka, automatické výrobné stroj, sullen, gaštan fréza

Napätie (V) 220V
Názov Gaštan sheller
Názov Značky LZHZXY
ČÍSLO PRODUKTU GL0975
Funkcia sheller
Certifikácia Iné
Príslušenstvo Iné
Počet Lamiel 6
Číslo Modelu 6-220BL
Pôvod CN(Pôvodu)
Výkon (W) 350W
Výroba 75-100 kg
Hmotnosť

Napísať recenziu

220v Gaštan Sheller 6-220BL Malé Ostreľovanie a peeling gaštan artefakt Automatické obchodné stroj 350W 1pc

220v Gaštan Sheller 6-220BL Malé Ostreľovanie a peeling gaštan artefakt Automatické obchodné stroj 350W 1pc

220v Gaštan Sheller 6-220BL Malé Ostreľovanie a peeling gaštan artefakt Automatické obchodné stroj 350W 1pc Ak máte čokoľvek na pochopenie, prosím kontaktujte nás a my vám odpovieme opatrne. Produkt displej Parametre výrobku: Názov:

Súvisiace produkty