Zliatiny Prenosné Tepelné Fogger Stroj Dezinfekcia Hmlové Stroj ULV Postrekovač Sprej Stroj Rozprašovač pre Mosquito Pešti 15 L

Novinka

€314.10

/ €334.15

Skladom

Špecifikácie:

Typ: FS63

Veľkosť:110 cm*40*31 cm

Chemické box kapacita:13-15 L

Hmotnosť:10.3 KG

Palivo box kapacita: 2.5-3L

Materiál: zliatiny titánu

Palivo označenie: benzín (olovo-free93# a vyššie benzín)

Napájanie typ: nabíjateľná batéria 12V

Začína metóda: elektrický štart

Menovitý sprej objem(L/h):2.5-3L

Bezpečnostné opatrenia:

Dym, hmla stroj série je na benzín poháňaný, vysokých teplotách, vyrobené pulz, keď je motor vysokého tlaku vzduchu od tryska ukončiť hádzali von, otvorte medicíny ventily, tlakové pesticíd kvapalný tlak na tryske lekárničky, a high-rýchlosť prúdenia vzduchu-hybrid, v momente stretnutia, rozbila sprej pesticíd kvapalný dym-ako, vyjsť z trysky, a rýchlo šíriť. Predmety vystavené na striekanie pesticídov pre prevenciu kvapaliny, dosahujú účinnosť insekticídov a fungicídov.

Spaľovanie paliva a vysokú teplotu výfukových plynov sú nebezpečné, a dávať pozor na bezpečnosť. V palivovej nádrže, zariadenia a komponenty, ako sú spaľovacej komory kryt pripevnený s ochrannou známkou na oboch.

Treba si uvedomiť nasledujúce skutočnosti:

1.stroj je prísne zakázané v horľavé a výbušné miesto.

2.Dym stroj séria je vyrobená z benzínu ako palivo pre horľavé, by mali venovať pozornosť na oheň. Fajčenie a fajčenie je zakázané v benzínovým motorom.

3.Č zapaľovanie igniter kontrola otvorených karburátoru.

4.Previerka by palivovej nádrže spp skrutku. Ak nie je úniku paliva by mali byť vyčistené. Premiestnite stroj preč z miesta, služby a spustenie.

5.Zakázané stroj pracuje štátu, alebo len vypnutie alebo pridať z pohonných hmôt.

6.Pri obsluhe stroja, vysoká teplota časti sa nedotýkajte ľudí alebo zvierat. Ako je znázornené na Obrázku 2, sa predišlo náhodnému úrazu. Vody, nútené chladenie po ukončení, bude to vážne poškodiť stroj.

7.Pri práci v teréne, pracovných personál by mal byť prevádzkovaný v výstup vzduchu, a nemôžete riadiť smer vetra. V interiéri, personál by mal byť zvnútra mimo operačného stroj, keď dverí ku dverám, a zavrel dvere, aby sa zabezpečilo, že telo je bezpečné a účinné zabiť hmyz

8.Je zakázané používať elektrické oblúkové alebo acetylénu na stroj, ktorý má pesticídov a benzín zmeniť alebo vystrihnúť. Keď palivovej nádrže alebo pesticídov nádrže vyteká, kontaktujte, prosím, predajcu alebo odbornej bytosťou.

9.Bezpečnostné pokyny, ktoré poskytol výrobca pesticídov, by sa mali dodržiavať v procese vyrovnávania sa so zostatkovou pesticídy alebo čistenie pesticídov kontajnerov.

10.Použitie stroj aplikácia je ukončené, by mali byť okamžite uzavretý ventil, potom vypnite motor. Ak sa motor zastaví, ventil musí byť vypnutý rýchlo.

11.Stroj by mal byť uložené pred karburátoru v palivovej nádrže mozgov. Vyčistite stroj. Uložené v vetranie, preč od ohňa, zdroja. Dlho by mali byť umiestnené každých 30 dní nabitia batérie 5 hodín.

12.Skladovanie by nemali dovoliť, aby deti na prístup, tak aby sa zabránilo nehodám.

13.Prevádzkovateľ musí nosiť osobné OCHRANNÉ vybavenie v súlade s týmito požiadavkami.

a . Musí mať pracovný odev: pracovný odev musí prispôsobiť, nemôže zabrániť akcie. Nemôžem nosiť sukne, nosiť kabát nemôže nosiť šatku uviazať a šperky.

b . Musí mať rukavice

c . Musia nosiť ochranné topánky

d . Musí nosiť prilbu

e . Musí nosiť plynová maska

f . Musí nosiť ušné sviečky (najmä na dlhé hodiny).

14 . Ak stroj pracuje, nikto nie je povolené vstúpiť do pracovného priestoru.

15 . Keď necháte stroj, musíte vypnúť stroj.

Funkcia:

Vysoká účinnosť, úsporu času: tradičné ručné sprej objem v zápisnici zo 400-500 ml/ kvapôčky veľké, jet nie je jednotné, rýchlosť pomalá, práce na intenzite. Pracovná účinnosť stroja je 7-10 krát manuálnych sprej.

Voda: voda sprej je tradičný 1/20-1/30. za mu môže uložiť voda 50 kg-100 kg.

Pesticídov: Tento stroj, pretože plošných dobré, dobré plávajúce, pesticídov a strát je malá, môžete ušetriť 30%-50% na pesticídy ako tradičné sprej

Účinok: stroj vzhľadom na malé kvapôčky, penetrácia je dobré, prerušené na dlhší čas, plne šíri a príloh, na viac jednoducho zadajte chorôb rastlín a dotieravého z stomatal a baktérie spore kontrolovať účinok.

Nízke náklady: vysoká ekonomická efektívnosť

Balenie zoznam:

1*Hmly Postrekovač

1*Manuál

1*nástroj pre Údržbu

1*Jasné, žehlička

1*Pesticídov riešenie lievik

1*Palivové hopper

Štítky: lacné rozprašovač stroj, pest control sprej, postrekovač ulv, alkohol postrekovač, displej stojan, micro ohm, vzduch vlasov stroj, Záhradný postrekovač, dezinfekčné dymové stroj, elektrické striekacie ulv

Názov Značky Mrosaa
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu FS63
Materiál Kov
Postrekovač, Typ Chrbtových

Napísať recenziu

Zliatiny Prenosné Tepelné Fogger Stroj Dezinfekcia Hmlové Stroj ULV Postrekovač Sprej Stroj Rozprašovač pre Mosquito Pešti 15 L

Zliatiny Prenosné Tepelné Fogger Stroj Dezinfekcia Hmlové Stroj ULV Postrekovač Sprej Stroj Rozprašovač pre Mosquito Pešti 15 L

Špecifikácie: Typ: FS63 Veľkosť:110 cm*40*31 cm Chemické box kapacita:13-15 L Hmotnosť:10.3 KG Palivo box kapacita: 2.5-3L Materiál: zliatiny titánu Palivo označenie: benzín (olovo-free93# a vyššie

Súvisiace produkty