125 mm Kovová Nerezová Rezná Disky 5inch odrezať Kolesá Klapka Brúsenie disky Brúsne Disky uhlovú Brúsku Volant 3-60Pcs

Novinka

€3.22

/ €4.67

Skladom

Funkcie:

◆Ultra-tenké rezné kus opotrebovaniu, č zlomené rebro a nízky rozptyl pre spracovaných materiálov. ◆Tieto cut-off kolesá sú tenšie znížiť materiálne straty a umožniť ďalšie presné a rýchle plátky. ◆Multilevel vynikajúce sklenené vlákna, oka a živice ako posilniť lepené materiály s vysokou pevnosťou v ťahu, vplyv a pevnosť v ohybe. ◆Vysokej kvality, vysokej pevnosti vlákien materiály majú silný vplyv odporu, ktoré môže priniesť vyššej efektivity práce a ekonomické prínosy. ◆Rezanie disk použiť premium Hliník, Oxid zrná lepené a vystužené priemyselné laminát oka bočnej pevnosti a bezpečnosti, ako aj pridané tuhosť počas rezania, s minimálne vibrácie a rýchlo sa stanú vaším obľúbeným disk. ◆Môžu byť použité pre všetky druhy kovov rovine a arc povrchu, leštenie, leštenie, derusting, nerezové oceľové trubky, kapilárnej trubice, sklenené trubice, kremeň, skúmavky, a automobilový výfukového potrubia a ostatné rúry a oceľové rezanie, brúsenie kovu práce, rezanie špeciálne ocele a obrobku zapichovanie mať veľmi dobrý účinok.

Špecifikácia:

-Farba: Čierna, ako obrázok zobraziť -Materiál: Vystužených Živice -Priemer: 125 mm/5 palca -Vŕtanie Priemer:22.2 mm/7/8" -Hrúbka: 1,2 mm -Množstvo: 3/6/10/15/20/25/30/40/50/60Pcs(záleží na vašej voľbe.)

Package zahrnuté:

Množstvo závisí od vášho výberu!

Poznámka:

Prosím, byť dôkladne skontrolovať tovar vzhľad, veľkosť, tvar a potom si porovnajte vaše pôvodné tovaru pred objednaním, ďakujem. Prosím, dovoľte 1-2 mm chyby spôsobené ručné meranie. Položka farba zobrazené v aplikácii fotografie môžu byť ukazuje mierne odlišné na monitore počítača, pretože monitory nie sú kalibrované rovnaké.

Štítky: reťazová píla na drevo, rez disk, diy výprask stroj, disk grind, 10 mm brúska, dekor neon, ushm disku 125 mm, reťaz disk brúska, kotúčová brúska na drevo, bulharský elektrické

Názov Značky SI FANG
Čepeľ Materiál Iné
Pôvod CN(Pôvodu)
Použitie Komerčné Výroba
Počet Pc 51-100 Ks
Dokončovacie Iné
Certifikácia ŽIADNE
Číslo Modelu 125 mm
Veľkosť 125mm

Napísať recenziu

125 mm Kovová Nerezová Rezná Disky 5inch odrezať Kolesá Klapka Brúsenie disky Brúsne Disky uhlovú Brúsku Volant 3-60Pcs

125 mm Kovová Nerezová Rezná Disky 5inch odrezať Kolesá Klapka Brúsenie disky Brúsne Disky uhlovú Brúsku Volant 3-60Pcs

Funkcie: ◆Ultra-tenké rezné kus opotrebovaniu, č zlomené rebro a nízky rozptyl pre spracovaných materiálov. ◆Tieto cut-off kolesá sú tenšie znížiť materiálne straty a umožniť ďalšie presné a rýchle plátky. ◆Multilevel vynikajúce

Súvisiace produkty