SEXYWG Späť Podpory Ortézy Pás Tréner Mužov Chudnutie Orgán Obrážačka Modelovanie Popruh Taktické Pás Sport Top Shapewear Cincher Pletenca

Novinka

€8.60

/ €11.46

Skladom

náš obchod podporuje DROPSHIPPING a VEĽKOOBCHODNÉ služby

Žiadne faktúry ,značky ,propagačný materiál v obale

Vrátenie peňazí alebo odoslať na problém, aby

SEXYWG Späť Podpory Ortézy Pás Tréner Mužov Chudnutie Orgán Obrážačka Modelovanie Popruh Taktické Pás Sport Top Shapewear Cincher Pletenca

1. NAJVYŠŠIA KVALITA : Vyrobené s široké a super 2.0 : 80% neoprénová latex + 20% nylon , najlepšiu kvalitu, ktorý je bezpečný a zároveň zabezpečiť vynikajúce tepelné izolácie a žalúdka pokrytie, s využitím odolné tkaniny a silné zipsom, ktorý vyhral nemôžeš vrátiť späť počas cvičenia.

2. ŠPIČKOVOU kvalitou spracovania: Zatiaľ čo iné potu pásy sa rozpadne na švy po niekoľkých týždňoch užívania, naša je navrhnutý a vyrobený v postaviť sa na zneužívanie, pomocou najprísnejšie štandardy kontroly kvality v priemysle!

3. Schudnúť RÝCHLEJŠIE: Spáliť tuk žalúdok rýchlejšie, stráca vodu hmotnosť a maximalizovať kalórií burn počas cvičenia! Tento ľahko použiteľný pás zastrihávač zábaly okolo žalúdka, a udrží teplo v brušnej oblasti, čím sa zvýši teplota v jadre, zatiaľ čo zvyšovanie termogénny činnosti a potu.

4. ELITE TECHNOLÓGIE : NINGMI Pás Vyžínače využiť Anti-Slip Grid technológie na interiér povrchu, aby sa zabránilo sauna pás z pošmyknutia, zoskupovaní a pohyblivé. Tento interiér aj odpudzuje vlhkosť, aby sa zabránilo potu & baktérie vybudovať pri vytváraní tvarovaná fit, ktorý spĺňa svoj tvar a veľkosť.

5. KOMFORT, PODPORU, ÚĽAVA od BOLESTI: NINGMI pás na živé ploty sú vyrobené z pohodlné ľahké materiály, ktoré bude vyhovovať vám a zároveň podporovať brucha a dolnej časti chrbta/bedrové svaly, zlepšenie držania tela a vytvorenie terapeutické teplo, ktoré sa uvoľňuje drobné bolesti.

1 Kus Neoprénová Latex bedrový Pás ( Hook & očné uzavretie ).

Ak máte akékoľvek požiadavky ,ako je napríklad farba alebo veľkosť problémy ,kontaktujte nás prosím najprv sa budeme snažiť vyhovieť vám ,vďaka !!!

TABUĽKA VEĽKOSTÍ

Veľkosť

Vhodné pre Pasu

Výška Čela

Späť Výška

palec

cm

palec

cm

palec

cm

XS

26.8-28.7

68-73

9.8

25

9.1

23

S

28.7-30.7

73-78

9.8

25

9.1

23

M

30.7-32.7

78-83

9.8

25

9.1

23

L

32.7-34.6

83-88

9.8

25

9.1

23

XL

34.6-36.6

88-93

9.8

25

9.1

23

XXL

36.6-38.6

93-98

9.8

25

9.1

23

ak ste v medzi veľkosťou , odporúčam Veľké veľkosti, aby ste , vďaka !

Poznámka : Ručné meranie sa má 2-3 cm v rozdielu , a 1 palec = 2.54 cm .

1. C e robíte drop shipping?

by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás. Ale mali by ste zanechajte nám Prosím na vedomie, že nezahŕňajú príjmy. To je pre Pokles Lodnej dopravy! a potom sme sa podľa vašu požiadavku na odoslanie zásielky.

2. Ako môžete sledovať môj pozemok?

Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en ( skopírovať do prehliadača otvoriť ).

3. Čo môžem urobiť, ak nákupu ochrany čas uteká?

Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím, kontaktujte nás najprv ,potom môžeme vám pomôcť ho rozšíriť. Takže vaše zásielky sú chránené Hanke.sk .

1.Prijímame Paypal, Viazaný, Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, debetná karta Maestro, WebMoney, bankový prevod, kreditná karta a akékoľvek môžete platiť na Hanke.sk.

2.Escrow je najlepšie, bezpečné platby pre vás.

3.Je to platba v centre pomoci : http://help.Hanke.sk/categories_Payment.html.(Skopírovať do prehliadača otvoriť)

4.Ak máte ešte nejaké otázky na platobné, neváhajte nás kontaktovať.

1.Budeme posielať položky do 3-5 dní, akonáhle systém potvrdí kupujúci platby.

2.Vrátime kupujúci, ak kupujúci vráti položky do 15 dní od kupujúcich prijatia položky z akéhokoľvek dôvodu . Avšak, kupujúci by mali mať vrátiť prepravné nákladné a uistite sa, že položky, vráti sa do svojich pôvodných podmienok.

3.Položky sú dodávané podľa Hanke.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail, ePacket, dosiahnuť väčšina krajín, v priebehu 15 až 35 bussiness dní. Čas dodania závisí od destinácie a iných faktorov, to môže trvať až 60 dní.

4.Ak chcete získať položka rýchlejšie, prosím, kontaktujte nás platiť ďalšie náklady na dopravu, ponúkame vám nasledujúce rýchlejšie a lacnejšie poštovné spôsobmi: DHL, EMS, Fedex.Prostredníctvom týchto spôsobov, ako môžete získať položka asi do 5-7 pracovných dní.

Láskavo upozornenie: z Dôvodu customes a počasie, možno niekedy to bude meškanie nejaký čas, ale sme sa predĺžiť čas doručenia pre vás, počkajte, prosím, niektoré viac času trpezlivo.

Štítky: ženy, fantasy latex, nohavice pás latex, kríž zábal podprsenka, Sexy Športové Oblečenie, hobby nôž prezervatívy, bedrový pás, cross body pás ženy, ženy sex košieľka, P229, pás latex

Materiál 20%Nylon+80%Neoprénová Latex,4 Špirálové Oceľové Kosti
bedrový pás funkcia nastaviteľné háku & eyeclosure,4 ocele kostí,25 cm ,neoprén latex tepelnej
Bedrový pás vhodné pre Pohlavie Muži Muž muž Šport Fitness Gym SPA tvar Tela pás, brucho popruh
Veľkosť opasku XS,S,M,L,XL,2XL Mužov underbust korzet pás tréner shapewear korzet
muži underweWaist Pásu Číslo Modelu muž mens orgán Obrážačka pás, Modelovanie Popruh Korzet cincher SF078
pás vhodný pre Occassion muži fitness cvičenie jogy tanec cyklistické beží telocvični športy, behanie
Bedrový Pás Meno človeka, Šport, Fitness, Sauna Potenie Tepelnej Shaper Pás Traner Popruh
Bedrový Pás, Materiál 20%Nylon+80%Neoprénová Latex,4 špirálové oceľové kostí,vysoko priedušná elastická
Bedrový Pás Funkcia Horúce KÚPELE,Sauna Pot,termálne,tuk spáliť,chudnutie,chudnutie,pás vlak
Názov Značky sexywg
Bedrový pás Miesto Pôvodu Shenzhen,Čína(Pevnina),100% nový príchod,vysoká kvalita,super elastický
Platné Ľudí Dospelý
Pás Typu Oblečenie & Doplnky-pánske Odevy-Intimates-frézovanie
Číslo Modelu SGSF078

Napísať recenziu

SEXYWG Späť Podpory Ortézy Pás Tréner Mužov Chudnutie Orgán Obrážačka Modelovanie Popruh Taktické Pás Sport Top Shapewear Cincher Pletenca

SEXYWG Späť Podpory Ortézy Pás Tréner Mužov Chudnutie Orgán Obrážačka Modelovanie Popruh Taktické Pás Sport Top Shapewear Cincher Pletenca

náš obchod podporuje DROPSHIPPING a VEĽKOOBCHODNÉ služby Žiadne faktúry ,značky ,propagačný materiál v obale Vrátenie peňazí alebo odoslať na problém, aby SEXYWG Späť Podpory Ortézy Pás Tréner Mužov Chudnutie Orgán

Súvisiace produkty