HTD 5M Načasovanie Remenice 60 zubov - 14 mm + 20 zubov 6 10 12 mm 14 mm Hliníkový Kladky Zníženie 3:1 remeňa šírka 15 mm 405mm

Novinka

€25.33

Skladom

TIPY: Pre medzinárodné dodávky,môže mať colné poplatky vo vašej krajine,sme ochotný vyhlásiť produkty a hodnota podľa vašej požiadavky,a podľa internaional štandardné pravidlá, miestne zvyky, poplatky by mali byť zaplatená kupujúcim.

Stav: Úplne Nové

Model:HTD 5M Uzavretej slučke Remeňa

===============================

Úplne množstvo pre tento objednávka obsahovať:

1pcs* 60Teeth 5M Hliníkové Kladky 14 mm Vŕtanie.

1pcs* 20 Zubov 5M Hliníkové Kladky

2 ks*M4 skrutky a 2*M6 skrutky.

1pcs*405-5M-15 mm uzavreté remeňa.

================================

*BST AUTOMATIZÁCIA,profesionálny dodávateľ pre CNC AUTOMATIZÁCIE výrobkov takto,

##Guľôčkovej skrutky ##Lineárne Sprievodca ##Značky HIWIN Lineárne sprievodca ##BK/BF FK/FF/EK/EF Koniec Podpory

##Čeľuste Spojky ##Disk Spojky ##Pružnej Spojky ##Lineárny Pohyb Jednotky

##Lineárne Fáze ##Lineárne Podporu ##SBR Lineárne Železničnej Podporu ##Invertor

##Vreteno ##Stepper Motor ##Servo motor & Ovládač ##Mlyn Fréza

##Rod Koniec ##Vrtné Súpravy ##Plastové Kábel Reťazca ##ER Rovno Collet Ramienka

##BT Chuck Držiteľ ##MT Chuck Držiteľ ## Collet Chuck ##Hliníkový Profil, atď.

*V kombinácii/prispôsobiť, aby sa odporúča. kombinovanej objednávku bude priemer nákladnej priaznivejšie.

*Ak chcete prispôsobiť objednávky,prosím, poslať zoznam na mňa a ja som sa kvóty na vás, akonáhle je to možné.

PLS, ABY PLATBU NAJNESKÔR DO 3 PRACOVNÝCH DNÍ PO MIESTO, OBJEDNÁVKY,V OPAČNOM PRÍPADE NEBUDEME MÔCŤ UDRŽIAVAŤ PORIADOK V PRÍPADE, AK NIEKTORÉ INÉ DIABLOV POTREBUJÚ ROVNAKÉ PRODUKTY A NAŠE SKLADOVANIE SÚ OBMEDZENÉ.

*Väčšina výrobkov, ktoré sú v pamäti,a môže byť dlivery v 5days.

*Vzduch, prepravné náklady, je veľmi odlišná v rôznych krajinách/oblastiach, doprava Zdarma v Číne Post/Hongkong Príspevok.vo všeobecnosti je potrebné o 22-35 dní, do väčšiny krajín.

*Zadarmo doprava výrobkov,ak ich potrebujete v naliehavo a radšej doručenie EMS,pls kontaktujte nás.

Sme profesionálny výrobca pre lineárne železničnej,linear, hriadeľ,lineárne podporu,lineárne jednotky,ballscrew a koniec podpory.

Pre hromadnú objednávku,pls kontaktujte nás pre viac informácií.

Ak budete potrebovať ďalšie lineárny pohyb výrobkov, ktoré nie sú uvedené v obchode, alebo máte nejaké otázky,pošlite správu na mňa a my vám odpoveď do 24 hodín.

*Úprimne dúfam, že majú príjemnú spoluprácu s každým kamarát.a budeme sa snažiť čo najlepšie usporiadať tak, aby ako lepšie, ako môžeme. *Hoci Sme sa,BST AUTOMATIZÁCIE nemôže sľubujú všetky výrobky môžu príchodu všetky v 100% podmienky, pretože tam majú mnoho názorne v priebehu transakcie,ale sľubujem, že sa budeme snažiť čo najlepšie vyriešiť problém vo väčšine vykonateľným spôsobom. *Úprimne dúfame, že každý priateľ môže mať šťastný nákup z nás,a úprimne dúfam, že sa vám môže dať BST AUTOMATIZÁCIE 5 hviezd spätnú väzbu. *Ak je tam nejaký problém, keď ste dostali balík,prosím, láskavo kontaktujte nás najskôr,negatívnu spätnú väzbu nemôže vyriešiť všetky problémy,a úprimne dúfam, že majú pekný komunikáciu s každým kamarát a môžete získať 5 hviezdičiek spätnej väzby pre všetky objednávky.

Štítky: 12mm jeden kotúč, remeň kladky, 5m kotúč, skrutka t12, kia načasovanie kladka, remenice, micro kladka, plastový kotúč, cvt kladka, 2 5mm remeňa

Číslo Modelu 60T-14/20T-14
Počet Zubov 60
Materiál Plastové
Druh Načasovanie

Napísať recenziu

HTD 5M Načasovanie Remenice 60 zubov - 14 mm + 20 zubov 6 10 12 mm 14 mm Hliníkový Kladky Zníženie 3:1 remeňa šírka 15 mm 405mm

HTD 5M Načasovanie Remenice 60 zubov - 14 mm + 20 zubov 6 10 12 mm 14 mm Hliníkový Kladky Zníženie 3:1 remeňa šírka 15 mm 405mm

TIPY: Pre medzinárodné dodávky,môže mať colné poplatky vo vašej krajine,sme ochotný vyhlásiť produkty a hodnota podľa vašej požiadavky,a podľa internaional štandardné pravidlá, miestne zvyky, poplatky by mali byť zaplatená kupujúcim. Stav:

Súvisiace produkty