HYS UHF 400-470mhz Yagi Anténa 9 dBi Zisk 100W Základňovej Stanice Anténa Pre BaoFeng Kenwood Motorola Rozhlasový Repeater Mobile Radio

Novinka

€33.15

/ €60.28

Skladom

Hlavné Špecifikácie

Frekvenčný Rozsah:400-470 MHz

Impedancia:50Ω

VSWR:<1.5

Zisk:9dBi

Polarizácia:Vertikálna

Konektor: SL16 žena(UHF ŽIEN)

Maximálny Príkon-w: 100 W

Veľkosť:725mm(L)*280mm(W)*10 mm(H)

Poznámka:

Toto je vonkajší Yagi anténa len. Nefunguje to sám. Potrebujete mobilný rádio/obojsmerné/walkie talkie Signál Booster pre prácu s touto anténou.

Popis Produktu

1. HYS UHF Yagi Anténa pre použitie s prevádzačoch, údaje rádio, základňových staníc, mobilných rádio, obojsmerná rádiová atď. Yagi antény, bude výrazne zvýšiť rozsah prístroja.

2. Hliníkové zliatiny materiálu: HYS TC-YG05 antény je vyrobené z odolného materiálu odolávať rôznych poveternostných podmienok s cieľom poskytnúť dlhodobú životnosť produktu.

3. HYS UHF Yagi Anténa pre vonkajšie použitie a vodotesný; ľahko sa prenáša a nainštalovať, telo Yagi Anténa je vysoko odolné na vonkajšie použitie. Menovitá rýchlosť vetra 60/m.

4. Tento prenosný vysokovýkonný hliníkovej zliatiny UHF Yagi anténa je vhodná pre takmer všetky walkie talkies s frekvencia UHF a anténa váš walkie talkie by mali byť odnímateľný.

5. To môže výrazne zvýšiť komunikačné vzdialenosti, zlepšiť komunikáciu kvality.Vhodné pre rádio nadšencov, ľudí s vysokým požiadavkám na pripojenie k bezdrôtovej komunikácie kvality a vzdialenosti.

6. Táto anténa je ľahký a robustný, ľahko nastaviť.

7. Táto anténa je kompatibilný s walkie-talkies s frekvencia UHF.Retevis RT1 RT3 RT3S RT5 RT5R RT5RV RT29 RT87 RT50 RT81 RT82 RT83 RT84, BaoFeng UV-5R 888S atď.Icom,Kenwood,motorola, atď.

8. UHF Yagi anténa je najpopulárnejší typ smerovej antény používajú dnes. Na 9dBi 400-470Mhz Vonkajšie Yagi Anténa ponúka 40 stupňov Vertikálne a 58 stupňov Horizontálne 3dB Beamwidth.

Funkcie:

1.High gain

2.Silný smerovosti

3.Silné anti-zaseknutiu

4.Uvedomiť si diaľkovej komunikácie

5.Jednoduchá konštrukcia a jednoduchá montáž a demontáž

6.Ľahký a robustný, ľahko nastaviť

Package Vrátane:

1* TC-YG05 Antény(Vrátane všetkých častí je znázornené na obrázkoch)

1* Inštalačná Príručka

(Nie Zahŕňa: koaxiálny kábel a rádio.)

Poznámka:

Na Yagi anténa funguje bez potreby uzemnenia vo väčšine prípadov. Avšak, môžete pozemnej antény cez vonkajší vodič konektor a kábel, alebo cez montáž hardvéru, odporúčame vám nainštalovať lightning prepäťovú ochranu, medzi Yagi a zariadenia, aby sa zabránilo úder blesku antény, z k poškodeniu vášho prístroja a zariadenia.

Zásielky

1.zvyčajne sme usporiadať zásielky najneskôr do 2 dní. A ak si vykonať platbu na sobotu alebo v nedeľu, Budeme loď ju na nasledujúci pondelok. (víkend nie je pracovný deň, Dúfam, že vaše pochopenie)

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. Rôzne spôsoby dopravy bude mať odlišné dodacie lehoty, môžete ich vidieť pred podaním objednávky .Ak potrebujete špeciálne prepravné spôsoby, prosím, láskavo dajte nám vedieť.

4. Snažíme v našich silách, aby vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na Kuriérskej Spoločnosti a miestnych zvykov/povinnosti. Ak nechcete prijímať položky na čas, ihneď nás prosím kontaktujte na ďalšiu pomoc. Ďakujeme za pochopenie.

5. Dovozné clo a ďalšie náklady nie sú zahrnuté v cene produktu a prepravné náklady. Tieto náklady a zodpovednosť kupujúceho. Prosím, potvrďte s vašej krajine colných daňovej politiky. Ako obvykle, budeme deklarovať colné vyhlásenie sumu približne US$2-10, takže sa môžete vyhnúť vysokým daniam. Ak máte ďalšie požiadavky, kontaktujte nás, prosím, ak ste objednávku.

Kontaktujte nás

Poskytujeme profesionálne služby, 100% plná peniaze späť a záruka spokojnosti. Ak máte akékoľvek otázky, môžete nás kontaktovať pred alebo po nákupe. Vaša spokojnosť je moja super prioritou. 100% testované pred pôrodom! Miesto objednávky byť istí.

Drop shipping služby

Žiadna podpora & faktúra Č & Č QR Kódy. Rýchle doručenie do 24 hodín. Môžeme ponúknuť nižšie ceny a vysokú kvalitu výrobkov. Prispôsobené produkty sú prijateľné, ale mali by ste si kúpiť viac ako 100sets, prosím kontaktujte nás vopred.

Návrat

Ak máte akýkoľvek problém, alebo rady, povedzte nám, prosím, kedykoľvek a akýkoľvek náznak bude veľmi ocenil. Ak nie ste spokojní s našimi výrobok alebo chcem to vrátiť na nás, prosím zanechať správu . Ak sa potrebujete vrátiť, alebo vrátenie peňazí, výrobok musí zostať pôvodné, vrátane krabica a všetko príslušenstvo, kupujúci zodpovedá za prepravné náklady, prosím, kontaktujte nás pred vrátením, budeme vám poskytnúť správnu adresu.

Štítky: baofeng talki walki, autorádio, kenwood rozhlasový prijímac, muž baofeng anténa, a2 icom, externé yagi anténa, dmr, ham rádio anténa baofeng, BAOFENG S5 Plus, stožiar rádio

Maximálny Príkon-w 100 W
Walkie Talkie Typ Repeater
Funkcie High Gain
Výstupný Výkon(w) >50w
Kompatibilné Značky Retevis, icom, kenwood, motorola, Pre Baofeng
Kapacita batérie(mAh) 0
Certifikácia ŽIADNE
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky HYS
Frekvenčný Rozsah 400-470
Maximálny Dosah 10km-50 km
Kompatibilný Produkt Základňovej Stanici Rádio
Vodotesný / Odolný Proti Vode No
Šírka pásma 20MHz
Konektor UHF/SL16-Žena
Druh Vonkajšie/ Strechou
Číslo Modelu TC-YG05
Is_Display No
Osvetlenie Ochrany Priame Zem

Napísať recenziu

HYS UHF 400-470mhz Yagi Anténa 9 dBi Zisk 100W Základňovej Stanice Anténa Pre BaoFeng Kenwood Motorola Rozhlasový Repeater Mobile Radio

HYS UHF 400-470mhz Yagi Anténa 9 dBi Zisk 100W Základňovej Stanice Anténa Pre BaoFeng Kenwood Motorola Rozhlasový Repeater Mobile Radio

Hlavné Špecifikácie Frekvenčný Rozsah:400-470 MHz Impedancia:50Ω VSWR:<1.5 Zisk:9dBi Polarizácia:Vertikálna Konektor: SL16 žena(UHF ŽIEN) Maximálny Príkon-w: 100 W Veľkosť:725mm(L)*280mm(W)*10

Súvisiace produkty