Prenosné Dreva Masážny Valček Celulitídy Napáliť 9 Kolesá Drevené Ručné Masážneho Valčeka Znižuje Bolestivosť Fitness Starostlivosť O Telo, Terapia

Novinka

€6.53

Skladom

Funkcia:

1. Tento Odnímateľný Masážneho Valčeka Stick je ideálny pre každého, pre fitness a fyzikálnej terapie, svalov navi tyčinky sa používajú pri zahriatie a ochladenie z cvičenia pomôcť športovcom zotaviť sa z a predchádzať úrazom; uvoľnenie Svalového Napätia a Stimulovať svaly pre Lepšiu Cirkuláciu, ktoré Zvyšujú Pohyblivosť a Pružnosť Tela.

2.V porovnaní s inými stick valčeky, Tento produkt sa dá ľahko demontovať na dôkladné čistenie všetkých komponentov - jednoducho vytiahnuť rukoväte na odstránenie a posuňte mimo masáž kolesá na čistenie. Poskytne čas na suché a potom znova.

3.Funkčné: Svalov Navi Stick pre jednoduché a stav, svalové bolesti, pomoc obnoviť, znížiť stuhnutosť a bolesti pred a po tréningu, cvičenia, beh a odbornej prípravy. Pri pravidelnom používaní zlepšiť svoju silu, obeh a znižuje riziko zranenia.

4.Materiál:vysoko kvalitného dreva a vydrží na celý život,s držadlami pre ergonomickú rukoväť a 9 drevené nezávislé valce na oceľový prút jadro,vyrobené s kvalitných, vystužené oceľové jadro a super silné telo, ktoré sa ľahko ohýbať pod tvrdým tlakom.

Popis:

Materiál: Drevo

Celková dĺžka: Cca 39 cm / 14.2 palec

Roller priemer: Cca 6typ / 2,4 palca

Mini veľkosť a prenosný, môžete ho nosiť v taške pohodlne.

Účinne úľavu pri únave a znižovanie tlaku, môže ho použiť v domácnosti alebo kancelárii.

Vnútorný hriadeľ valec bol vyrobený kovového materiálu, môže svojvoľné otáčajte valčeky na masáž.

Môžete ho použiť na masáž krku, chrbta, ramien, nôh a celého tela.

Stimuluje krvný obeh a pomôže odpočinúť, úľave od bolesti krčnej a udržať zdravé.

O Produkte:

1. Skvelý spôsob, ako pracovať tých uzlov a bolestivé svaly, keď si unavený po práci celý deň,Užitočné, masáže navi dobré pre fyzikálnej terapie zariadenia hraničný bod masáže,Veľké gombíky dať hlboké tkaniva masáž,efektívne pomôcť znížiť myofascial bolesť,môžete ho použiť s Úľavu od Bolesti svalov, bolesti, a uzlov všade Vo Vašom Tele.

2. Pracuje sa uzly a tuhosť, dostane svaly zahreje a limber, uvoľňuje napätie. Aby jeden doma a iné na vašom pracovisku pre energizujúci "30 Min spa prázdniny". môžete ho používať s Celulitída Krém & Svalová Relaxácia Krém,Masáž, Krémy.

3. Skvelý spôsob, ako pracovať tých uzlov a bolestivé svaly, keď si unavený po práci celý deň,Užitočné z Zmiernenie bolesti, bolesti, a uzlov všade Vo Vašom Tele.

4. Je to skvelé, z pohľadu osoba robí masáže,Úžasné Dreva Masér - Rolls potichu a Účinne.

5. Svalové Navi Stick je DIY určený, môžete odpojiť to ľahko a zmeniť nastavenia masáže kolesá tak, že môžete dostať do prirodzené krivky vášho tela pre dokonale cielená masáž - Jednoducho vytiahnuť rukoväte na odstránenie a posuňte mimo masáž kolesá na čistenie. Poskytne čas na suché a potom znova.

Poznámka:

1.Máme 5 štýl produkt, Prosím, vyberte si podľa obrázku.

2.Každý výrobkov z dreva, nebudú presne rovnaké vzor, tak tam môže byť malá chyba.

3.Prírodného dreva, ktoré obsahuje, vôňa dreva, sám!

Package Vrátane:

1pcs x Navi masér

Štítky: liatinové koleso, telo maderotherapy, drevené masky stick, masáž drevené nohy masér, prst masážny valček, nástroj masáž dreva, massag, massag valček, veľké masážny valček, tváre ľadové valček

Číslo Modelu Drevený Masážny Valček
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky timkdle
Materiál Drevené
Aplikácia Telo
Položka Druh Masáže & Relax

Napísať recenziu

Prenosné Dreva Masážny Valček Celulitídy Napáliť 9 Kolesá Drevené Ručné Masážneho Valčeka Znižuje Bolestivosť Fitness Starostlivosť O Telo, Terapia

Prenosné Dreva Masážny Valček Celulitídy Napáliť 9 Kolesá Drevené Ručné Masážneho Valčeka Znižuje Bolestivosť Fitness Starostlivosť O Telo, Terapia

Funkcia: 1. Tento Odnímateľný Masážneho Valčeka Stick je ideálny pre každého, pre fitness a fyzikálnej terapie, svalov navi tyčinky sa používajú pri zahriatie a ochladenie z cvičenia pomôcť športovcom zotaviť sa z a predchádzať úrazom;