DHT&TIS, 3" až 7" M14 Back-up Brúsenie Pad na Háku & Slučky Leštenie Disk Auto, Leštenie, Voskovanie Stenu Brúsenie

Novinka

€4.08

Skladom

M14 back-up pad pre polisher, vyberte si veľkosť, ktorú potrebujete Pre brúsenie disk s žmolky podklad Aplikácia: Používa sa na polisher, pre povrchové čistenie a leštenie kovov, drevo, steny a plastov, atď. s samolepiace leštenie, brúsenie nástroj. Package: jeden kus Poznámka: BEZ Retail Box. Zabalený Bezpečne v Bubline Taška. Doprava Termín 1)tovar bude dodaný v priebehu 1-3 pracovných dní po tom, čo sme overenie vašej platby. Venovať pozornosť prosím, sme nemôže niesť zodpovednosť za žiadne colné odkladu alebo dane. 2)O Declearation Hodnotu. Položka hodnotu nad 10 USD, ukážeme USD 10 v parcely. Žiadne špeciálne žiadosť o decleration hodnotu, prosím, neváhajte a dajte nám vedieť. 3)povedzte mi, Prosím, vašu aktuálnu adresu po vašu platbu do 1-2 dní; inak, budeme loď vašej položky, na základe vášho Escrow adresu, takže uistite sa, že je to správne. 4)Pred objednaním prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie vášho prednostné zásielky metóda. Za normálnych okolností trvá 20-50 pracovných dní príchodu Poštou registrované Air Mail, a trvá 3-10 pracovných dní Express. 5)Väčšina sledovacie číslo, môžete sledovať v 6)Niekedy by byť dlhšie, pretože zlé počasie, strata času v colné odbavenie. Tak prosím, trpezlivo čakať, keď nechcete prijímať položky na čas. Ak nechcete prijímať položky do tridsiatich dní, prosím, kontaktujte nás, a potom I vám pomôže sledovať. DHT&TIS, je profesionálny a známy dodávateľ Brúsnych a Brúsne nástroje sa nachádza v ZheJiang. Sme boli zapojení v tomto odbore už viac ako desať rokov, a našich produktov sú veľmi rozsiahle. Vitajte na informujte nás pre dokončiť riešenie a ďalšie súvisiace produkty ! Okrem toho, máme špeciálnu ponuku pre veľkoobchodné !!!

Štítky: ručné brúsenie nástrojov, slot auto nástroje, auto scan nástroje, auto svetlo nástroje, auto vybrať nástroje, auto opraviť nástroje, auto pružiny nástroje, auto riadenia nástroje, auto telo brúsenie nástrojov, auto bliká nástroje

Druh backer
Číslo Modelu 3",4",5",6",7"
Názov Značky DHT&TIS,
DIY Dodávky Kovoobrábanie

Napísať recenziu

DHT&TIS, 3

DHT&TIS, 3" až 7" M14 Back-up Brúsenie Pad na Háku & Slučky Leštenie Disk Auto, Leštenie, Voskovanie Stenu Brúsenie

M14 back-up pad pre polisher, vyberte si veľkosť, ktorú potrebujete Pre brúsenie disk s žmolky podklad Aplikácia: Používa sa na polisher, pre povrchové čistenie a leštenie kovov, drevo, steny a plastov, atď. s samolepiace leštenie, brúsenie nástroj.

Súvisiace produkty