2 v 1 pre Digitálne Laserový Merač Vzdialenosti 40 m 60 m Laserový Diaľkomer Infračervené Spektrum Finder Laser Pravítko Meracie Nástroje

Novinka

€29.01

/ €52.75

Skladom

Chcete vlastný laser distance meter pre meranie vzdialenosti? Skúste tento digitálny Laserový Merač Vzdialenosti, ktorá má pásky opatrenie rovnako. Dokáže merať vzdialenosti s jedno-a kontinuálneho merania & oblasti. Tento laser rozsah finder, ako vynikajúci merací nástroj môže byť široko používaný v stavebníctve a priemysle, najmä vo veľkých oblastiach, ako sú izieb, bytov, domov, realít, továrne, sklady, bývanie, meranie, atď.

Funkcie:

2 v 1 Laserový Diaľkomer & Vyššia Presnosť: 2 v 1, 5m meracie pásky a 40m/60m laser distance meter na meranie objektov, vysoká presnosť: ±2 mm. Kovové späť klip dizajn visieť na opasku alebo nohavice pre hands-free použitie.

Lepšia spolupráca: Pracovať s pomocné pravítko na meranie, clear LCD displej s podsvietením číslic pre ľahké čítanie. Silný zámok tlačidlo pre opatrenie pásky automatické zamykanie a springback.

Viaceré Režimy Merania: Vzdialenosť(jedno - /trvalý) & oblasti merania s zadné benchmark. Benchmark náhradu robí každý milimeter viac presné, pretože háčik je pohyblivé, keď pomocou pásky meranie.

Ďalšie Výhody: Automatické vypnutie bez prevádzky, 180s. 19 mm šírka pásky opatrenie je jemnejšia a viac odolné, nie je ľahké zlomiť. Činnosť magnetické pásky háčika a samostatne zamykanie funkcia, jednoduché použitie bez poranenia rúk.

Široký Aplikácie: Môžu byť používané v stavebníctve a priemysle, najmä vo veľkých oblastiach, ako sú izieb, bytov, domov, realít, továrne, sklady, bývanie, meranie, atď. Podpora USB nabíjanie.

Špecifikácie:

Merací Rozsah Merač Pásky: 5m

Presnosť Merač Pásky: ±1,5 mm

Merací Rozsah Laserový Diaľkomer: 40m / 60 m (Voliteľné)

Presnosť Laserový Diaľkomer: ±2 mm

Rozlíšenie: 1 mm

Vzdialenosť Jednotka: m

Benchmark: Zadná Referencia

Materiál: ABS + TPE

Laser Typ: Class II, Laser Vlnová dĺžka 630-670nm, Zoznam Balíkov:

1 * Meracie Pásky Laserový Diaľkomer

1 * USB Nabíjací Kábel

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: laserový merač, mi merač vzdialenosti, dlhý rad lasery, hunt diaľkomer, ostrý merania, lskra digitálne pravítko, sl, vzdialenosť lazer, mileseey rozsah vyhľadávanie, metro laser

Typ Napájania Nabíjateľná
Číslo Modelu DT10
Veľkosť 83 * 79 * 54mm
Názov Značky MiLESEEY
Presnosť Merania ako popis

Napísať recenziu

2 v 1 pre Digitálne Laserový Merač Vzdialenosti 40 m 60 m Laserový Diaľkomer Infračervené Spektrum Finder Laser Pravítko Meracie Nástroje

2 v 1 pre Digitálne Laserový Merač Vzdialenosti 40 m 60 m Laserový Diaľkomer Infračervené Spektrum Finder Laser Pravítko Meracie Nástroje

Chcete vlastný laser distance meter pre meranie vzdialenosti? Skúste tento digitálny Laserový Merač Vzdialenosti, ktorá má pásky opatrenie rovnako. Dokáže merať vzdialenosti s jedno-a kontinuálneho merania & oblasti. Tento laser rozsah finder, ako vynikajúci

Súvisiace produkty