Vysoký Výkon PWM Generátor a Pulz Generátorom Frekvencie zapnutia oneskorenie Nastaviteľné PWM Ovládač

Novinka

€5.93

/ €6.98

Skladom

PWM Generátor & Pulzný Generátor Frekvencie zapnutia Nastaviteľné PWM Ovládač

Aplikácie:

1. Upraviť LED jas, frekvencia a doba zapnutia. 2. Nastavenie rýchlosti motora, frekvencia a doba zapnutia. 3. Disk elektromagnetický ventil uzavrieť a uvoľnenie. Automatická slučka, oneskorenie výkon, počet slučiek (alebo nekonečné slučky) je možné nastaviť. 4. Zapnutie a vypnutie zariadenia, postupujte prepínač únava test, poklesu napätia a iné testy na overenie spoľahlivosti zákazník zariadenia. 5. Odkladu začať zaťaženie, času oneskorenia je možné nastaviť. Vždy zapnutý alebo občasné práce po oneskorení.

Funkcie:

- Dokáže priamo riadiť Led, motory, solenoidy a iné zaťaženie. - Dva režimy môžu byť vybrané: PWM mode: frekvencia (plynule), zapnutia. Upozornenie: počet impulzov sa nedá nastaviť v tomto režime, modul bude vždy posielať strukoviny. PULZNÝ režim: pozitívne šírka impulzu je čas, negatívne šírka impulzu je čas, power-on delay čas začiatku, a spínania je nastaviteľná. - S štart a stop tlačidlo na reguláciu výstupného a zastaviť signálov. - Široký napätie vstupný 3.3-30V, s 5.08 mm zapojenie svorkovnice.

Technické Parametre:

- Pracovné napätie: 3.3~30V (Reverzné spojenie nie je povolené), - Frekvenčný rozsah: 1Hz~150KHz, presnosť o 2%. Rýchlosti motora je všeobecne vybraných 20KHZ. - Pracovný cyklus rozsah: 0-100%, 1% odrazový - Počet impulzov: 1-9999, alebo nekonečný (---- zobrazí stojí na nekonečno) - Oneskorenie výstupu čas: 0.000 s-9999s. Minimálne sa dajú nastaviť 1ms - Pozitívne a negatívne šírka impulzu dĺžka: 0.000 s-9999s. Minimálne sa dajú nastaviť 1ms - Signál nosnosť: menej než 8A (MOS prepínač trubice) - Výstup amplitúda: amplitúda sa rovná napájacie napätie (OUT)+ je pripojený priamo k V+ vo vnútri modulu)

Package vrátane

- 1 x PWM Pulzný Generátor

1.Tlačidlo Pokyny Na Prevádzku

2.PWM Režimu (zobrazenie s % pre PWM režim)

Predvolený režim PWM režime. Nastaviť frekvenciu prostredníctvom tlačidiel FREQ+ a FREQ-. Nastavenie zapnutia prostredníctvom tlačidiel, CLA+ a CLA. Krátke stlačte tlačidlo STOP, aby riadiace signály' výstup alebo zastaviť. Výstup je 0, keď sa zastavil. Keď sa na obrazovke zobrazí, modul má výstup. Inak, produkcia sa zastaví. Predvolená frekvencia je 1KHZ a pracovný cyklus je 50%. Ak chcete prejsť na PULZNÝ režim, stlačte a podržte tlačidlo NASTAVIŤ (viac ako 6 sekúnd). Nie pustíte, budete vidieť na obrazovke zmeniť a % zmizne. Teraz modul je v PULZNÝ režim.

PULZNÝ Režim (Č. % na pravej strane displeja je PULZNÝ režim)

Tlačidlami P + a P-môžete nastaviť pozitívne šírka impulzu, čas, ktorý je zobrazený v hornom riadku na obrazovke LCD. Stlačte tlačidlo N + a N - pomocou tlačidiel nastavte negatívne šírka impulzu je čas, ktoré budú zobrazené v dolnom riadku na obrazovke LCD s jednotkou v sekundách. Krátke stlačte tlačidlo STOP, aby riadiaci signál na výstup alebo zastaviť. Výstup je 0, keď sa zastavil. Modul má výstup, keď sa na obrazovke zobrazí SA. Inak, výstup je zastavený. Predvolené pozitívne šírka impulzu je 0,5 sekundy, a negatívne šírka impulzu je 0,5 sekundy. Nastavenie impulz, číslo a čas oneskorenia: V PULZNÝ režim, dlhé stlačte tlačidlo SET na 2 sekundy, potom ho uvoľnite ak chcete zadať impulz, číslo a času oneskorenia nastavenie rozhrania. Displej zobrazuje NASTAVENÝ. Po zadaní rozhranie, výstupný impulz, budú vypnuté a pohostinnosťou. Nastavenie času oneskorenia stlačením tlačidlá P + a P-. Nastaviť počet impulzov stlačením tlačidiel N + a N-. Predvolený čas oneskorenia je 0 sekúnd a predvolený počet impulzov je nekonečný (zobrazenie ----). Stlačte a podržte tlačidlo NASTAVIŤ tlačidlo na 2 sekundy, modul sa automaticky vráti na impulz rozhranie. Stlačte tlačidlo STOP. Po oneskorenia nastavenie času je dokončené, nastaviť počet impulzov bude odoslaná. Po odoslaní pulz číslo, modul sa bude výstup 0 automaticky. Ak lehota nie je ukončené, stlačte tlačidlo STOP vypnete a jasné výstupný impulz. Počet impulzov súbor bude odoslaný zakaždým, keď je spustená.

4 Aplikácia Prevádzky Príklady

4.1 PWM výstup 20KHZ, 60% pracovný cyklus: Vyberte PWM režime, frekvencia je nastavená na 20.00, a povinnosť pomer je nastavený na 060%. 4.2 výstup zapnutý 0,6 sekundy a vypnúť za 0,2 sekundy. Nekonečné slučky: vyberte PULZNÝ režim, pozitívne šírka impulzu je nastavený na 0.600, negatívne šírka impulzu je nastavený na 0.200, oneskorenie čas je nastavený na 0.000, a počet impulzov je nastavená --- -. 4.3 zapnutie alebo stlačte tlačidlo štart, na odkladu 5 sekúnd, potom výstup zapnutý 0,6 sekúnd, vypnutie 0,2 sekundy, nekonečné slučky: vyberte PULZNÝ režim, pozitívne šírka impulzu je nastavený na 0.600, negatívne šírka impulzu je nastavený na 0.200, oneskorenie, čas je nastavený na 5.000 a počet impulzov je nastavená ----. 3.4.4 zapnutie alebo stlačte tlačidlo štart, na odkladu 5 sekúnd, potom výstup vysokej úrovni 10ms nízka úroveň 10ms impulzu 100: vyberte PULZNÝ režim, pozitívne šírka impulzu je nastavený na 0.010, negatívne šírka impulzu je nastavený na 0.010, oneskorenie, čas je nastavený na 5.000 a počet impulzov je nastavený na 0100. 4.5 Power-on oneskorenie 10 sekúnd, potom sa natrvalo výstupný signál: vyberte PULZNÝ režim, pozitívne šírka impulzu je nastavený na číslo väčšie ako 0, negatívne šírka impulzu je nastavený na 0, oneskorenie čas je nastavený na 10.00 sekúnd, a pulz počet je nekonečný. (----). 4.6 Ďalšie aplikácie môžete prezrieť alebo sa obrátiť na zákaznícku službu

Štítky: signál funkcia generátor, xr2206, atu 100 tuner, blokovanie automaticky otváraných okien signál, e330, generátor sine, šikmé okno, ad9833 generátor, pwm control, výkon prenosný generátor

DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Názov Značky MAXGEEK
Číslo Modelu ZK-PP2

Napísať recenziu

Vysoký Výkon PWM Generátor a Pulz Generátorom Frekvencie zapnutia oneskorenie Nastaviteľné PWM Ovládač

Vysoký Výkon PWM Generátor a Pulz Generátorom Frekvencie zapnutia oneskorenie Nastaviteľné PWM Ovládač

PWM Generátor & Pulzný Generátor Frekvencie zapnutia Nastaviteľné PWM Ovládač Aplikácie: 1. Upraviť LED jas, frekvencia a doba zapnutia. 2. Nastavenie rýchlosti motora, frekvencia a doba zapnutia. 3. Disk elektromagnetický ventil uzavrieť

Súvisiace produkty