WENXING 90psi Prenosné Gravitácie Sandblasting Zbraň Pneumatické nástroj Malé Vrhanie Piesku striekacia pištoľ Nastaviteľné Sandblaster

Novinka

€12.26

/ €24.51

Skladom

Prenosné gravitácie sandblasting stroj je prenosný, vyrobené z ľahkých hliníkových materiálov, ktoré je vhodné na prevádzku, určený pre všetky druhy svetelných a malé kovové rohy, sprej na leštenie, primárne hrán, odstraňovanie hrdze detail obliekanie.

Funkcie:

Stropné hopper je ideálny na mieste.

Plne nastaviteľné media prietok ventilom vám poskytuje presné ovládanie.

Všetky-hliníkové telo je ľahké, ručné pre jednoduché operácie.

Odstránenie na väčšie časti, ktoré vyhral zapadajú do skrine.

Určený pre všetky druhy svetelných a malé kovové rohy, sprej na leštenie, primárne hrán, odstraňovanie hrdze detail obliekanie.

Špecifikácie:

Použitie: Domáce urob si sám

Použitie: Sandblasting Stroj

Spotreba vzduchu: 7.0 cfm

Pohár Objem:21lbs

Príjem Konektor:1/4 " Pneumatické Sandblaster Antirust Sandblaster

Tlak: 90psi

Príjem Konektor: 1/4"

Vonkajší Priemer: 11.5 mm / 0.45 v

Tryska priemer: 6.5

Kaliber: 6,5 mm / 0.26 v

Položka Hmotnosť: 632g / 1.39 lb

Hmotnosť balenia: 777g / 1.71 lb

Veľkosť balenia: 280 * 250 * 90 mm / 11.02 * 9.84 * 3.54 v

Zoznam Balíkov:

1 * Sandblasting Stroj

1 * Manuál

Venujte prosím pozornosť pred nákupom!

(Uistite sa, že čítať a porozumieť opatrne, ak máte akékoľvek otázky, kontaktujte, prosím, zákaznícky servis!)

Výhody: ľahké a prenosné, ľahko sa pohybovať, vynikajúci účinok, nastaviteľné stredný prietok ventilom vám poskytuje presné ovládanie, jednoduchá obsluha, atď.

Nevýhody: Tento produkt využíva princíp gravitácie a negatívny tlak na striekať piesku v piesku pohár, takže budete musieť držať zbraň hlavu úrovni alebo mierne klesajúci pri práci, inak bude tam byť žiadny piesok. To sa neodporúča používať, ak máte čo do činenia s povrchom, ktorý je potrebné zaobchádzať s nadmorskou uhol zbraň hlavu!

Výrobok je vybavený piesku pohár asi 1 kg. Z dôvodu obmedzenej kapacity, nie je vhodný pre veľké plochy, veľké a spracovateľských kapacít. V tejto dobe, je odporúčané, aby ste si vybrať sandblasting stroj, alebo kontinuálne sandblasting zbraň!

Funkcia: Venované malé množstvo rôznych svetlo, malý-oblasť reverzibilné objekty, malé rohy, sandblasting, odstraňovanie hrdze, farby odstránenie, vrstva oxidov, odstraňovanie otrepov demontáže, nápisy, sprej, maľby, atď.

S cieľom zabezpečiť používanie účinok, odporúča sa, aby sa pracovný tlak je na 0,7 Mpa (7 kg) a vyššie, objem plynu nádrž je väčší ako 50 L, výtlak je väčší ako 150L/min, a vzduchové čerpadlo je príliš malé, to nie je odporúčané používať ho.

Ako je piesok vhodný?

1. Čistenie povrchu alebo rekonštrukciu hardvér, železo, kov, oceľ, plesne, atď., použite hnedý korund a biely korund.

2. Z nehrdzavejúcej ocele, medi časti, hliníkové časti, zliatiny zinku produkty nemusia byť ošetrené opäť po sandblasting, alebo sklenené korálky sú používané na povrchy, ktoré vyžadujú svetelnosťou.

3. Použiteľné materiály: crystal, akrylátová, biela ocele jade na sklo. Po použití veľkosti častíc, piesku, môžete si vybrať piesok materiál a hrúbka piesku materiál podľa skutočnej účinnosti. Piesok má sklenené korálky, hnedý korund biely korund, black carbon fire kremíka, orech piesku, plastové piesku, keramické piesku, ocele výstrel z nehrdzavejúcej ocele, výstrel, atď.

Štítky: air štetec, , laoa nástroj, pictur, pre hilda, pneumat nástroj, čierny top ženy, amazon bluetooth prenosné reproduktory, remeselníkov a kutilov, guľka zbraň mäkké, home decor

Aplikácia Hopper Zbraň
Tryska Priemer 3.0 mm
Typ Napájania Pneumatické
Pohár Objem 21lbs
Číslo Modelu WX169
Použitie Domov urob si sám
Certifikácia CE
Otáčky Bez Zaťaženia 1200rpm
Pôvod CN(Pôvodu)
Druh Vysokotlaková Pištoľ
Krmivo Typ Gravitácia
Názov Značky WENXING

Napísať recenziu

WENXING 90psi Prenosné Gravitácie Sandblasting Zbraň Pneumatické nástroj Malé Vrhanie Piesku striekacia pištoľ Nastaviteľné Sandblaster

WENXING 90psi Prenosné Gravitácie Sandblasting Zbraň Pneumatické nástroj Malé Vrhanie Piesku striekacia pištoľ Nastaviteľné Sandblaster

Prenosné gravitácie sandblasting stroj je prenosný, vyrobené z ľahkých hliníkových materiálov, ktoré je vhodné na prevádzku, určený pre všetky druhy svetelných a malé kovové rohy, sprej na leštenie, primárne hrán, odstraňovanie hrdze detail

Súvisiace produkty