Hubsan RC Drone Quadcopter - H117S Zino Hučí 1KM 5.8 G s UHD 4K Kamera - 700g 3-Os Gimbal Skladacie Rameno - RTF Vysoká Rýchlosť GPS

Novinka

€239.69

/ €684.82

Skladom

Poznámka: single-power verzia má iba jednu batériu, a nie je tam žiadny prípad so vstavanou batériou a extra batériu! Ak si kúpite jednu verziu, potom iba jeden batérie sa objaví v balíku! Ostatným, a tak na

Hubsan RC Drone Quadcopter - H117S Zino Hučí s UHD 4K Kamera - 700g 3-Os Gimbal Skladacie Rameno - RTF Vysoká Rýchlosť GPS

Aby neba limit s vedúcimi v triede Hubsan H117S Zino vysokej rýchlosti drone!

4K UHD fotoaparát: Tento RC drone je dodávaný s kamerou kvality neslýchané v iných mini drone. Jeho 4K Ultra HD fotoaparát ponúka rozlíšenie 3840×2160 a frame rate 30 FPS. Na Ambarella Športové obrazový procesor robí tento quadcopter ideálny pre outdoorové športy fotografie a videography.

Panorama: na Rozdiel od iných lacné drone s kamerou, to drone nie je obmedzená iba na štandardné širokých uhlov. Má funkcia panoráma, ktorá vám umožní kliknite krajiny mimo široký uhol je rám. Stačí kliknúť na jediné tlačidlo ak chcete nasnímať záber 360 s týmto RC quadcopter.

2,5 km letu rozsah: Tieto quadcopter hučí vám poskytne úžasné letu rozsahu 2,5 km, ktorá sa rozširuje veľa možností. Môžete nahrávať videá vo vzdialených miestach, pričom je bezpečné miesto seba. Odchyt voľne žijúcich živočíchov, športovcom, a vozidiel v pohybe, zatiaľ čo stála v bezpečnej vzdialenosti od všetkých, že.

3-os gimbal: To je profesionálny vojak s 3-os gimbal, ktorá zlepšuje stabilitu fotoaparátu. Toto 3-os drone má F2.2 clony a 89 širokouhlý objektív, ktorý umožňuje zachytiť veľmi pôsobivé videá a obrázky.

Jedno tlačidlo záznamu: Táto funkcia robí pomocou Hubsan 4K HD kamera drone veľmi jednoduché. S jedným jediným kliknutím, môžete začať s jeho elegantný Panoramatický režim, Riadok Lietať režim a videography ultra-profesionálne kvality.

Strieľať myseľ-vyfúknutie videá s pôvodným Hubsan H117S Zino. Výnimočné drone bude upgrade vás videography hry nielen s výškou, ale s diaľkových rovnako.

S letu rozsahu 2,4 km, odletieť nájsť nových divov a predstaviť ich v reálnom čase s jeho FPV 5.8 GHz video broadcast.

Tento 4K Ultra HD kamera drone sa zachytiť zábery tak jasné, že si môžete sotva ujsť žiadny detail. Soar nad oceánom s jeho RTF vysoká rýchlosť a Výšku Hold bez obáv o to, že je nestabilný.

RC drone s kamerou je tiež GPS zapnuté, a s jeho Wp Oboplávanie funkciu, môžete presne určiť a nastaviť, kde sa váš vojak by mal ísť. Aby to obežnej dráhe okolo jedného objektu, alebo nech je to podľa vás - to quadcopter dodržiavať všetky tvoje príkazy.

Tak, kúpiť najlepšie drone s kamerou a nikdy sa pozriete späť vo vašej fotografie cestu.

Sledovať To, Čo Je Dôležité

S jeho obrazom režime Sledovania Hubsan drone s kamerou môže sledovať objekt vášho záujmu správne. Akonáhle budete mať priradené k predmetom, svoju prácu, a quadcopter sa postará o zvyšok.

Môžete sledovať vaše drone fotoaparát sledovanie vybraných objektov na obrazovke s pomocou jeho 5,8 GHz FPV. Záznam vzrušujúce videá s touto funkciou a chodník rýchlo-stimulácia objekty bez problémov!

Automatické pre Vaše Pohodlie

Drone môžu letieť až 23 minút na úsek a strieľať dlhé krásne footages. Potom, čo urobil s videography, drone, vráti sa do pôvodného take-off poloha.

Tieto lietajúce hučí bude automaticky vzlet a pôdy, aby sa celý quadcopter lietania skúsenosti úplne bez námahy. Nebudete chýbať na také veľké lietadlo a dostať Hubsan H117S Zino pre seba teraz!

Ľahko Skladacia a Dobrý

Tieto quadcopter hučí s fotoaparátom, sú určite ťažké na funkcie, ale sú veľmi ľahké a kompaktné váhy. S hmotnosťou len 700g, môže sa ľahko zmestí taške s jeho super pohodlné skladacie ramená.

Je inteligentný vojak, ktorý sa vráti do svojho vzletu miesto, keď jeho sila je nízka alebo ak sa spojenie medzi vzdialené a lietadlo je stratené. Tento dobrý funkciu z neho robí jeden z najlepších hučí s kamerou.

Výborná Orientácia a Intuitívne

To je veľmi dôležité pre quadcopter hučí s kamerou pochváliť pozoruhodné orientácia funkcie. Na Bezhlavého režime tejto drone umožňuje zachovať svoju orientáciu od chvíle, kedy to má off.

Ako intuitívna orientácia príde vhod, hlavne, keď sa vietor nie je priaznivá. Sledujte RC drone sledovať vaše príkazy rýchlo, a to aj v náročných poveternostných podmienkach a strieľať veľmi stabilné footages!

Package Zahrnuté: 1 x Lietadla 1 x Inteligentný Letu batérie 1 x HT016 Diaľkové ovládanie 2 x Vrtúľ (set) 2 x Vrtule Skrutky (set) 1 x Gimbal Chránič 1 x Vrtule Kľúča 1 x EÚ Adaptér 1 x Zostatok Nabíjačka 1 x USB Nabíjačka pre Lietadlá batérie 1 x USB Nabíjačka pre vysielač batérie 1 x RC Kábel (Lightning konektor) 1 x RC Kábel (štandardný Micro USB konektor) 1 x RC Kábel USB (Typ-C konektor) 1 x užívateľská Príručka

Štítky: rc truck, gp tracker, fimi se x8, striedavý motor rc, quadcopt, gimbal smartphone, ls mini drone, stick usb, hp notebook, fpv 3

Zdroj Napájania elektrické
Materiál Kov
Čas Letu až 23mins
Diaľkové Vzdialenosť Asi 2,5 KM
Motorové striedavý motor
Názov Značky hubsan
Typ Sviečky Ako Zobraziť
Controller Mode MODE2
Záruka no
Pôvod CN(Pôvodu)
Balenie Obsahuje Prevádzkové Pokyny
Radič Batérie Ako Zobraziť
Rozmery 30,4 X 25.2 X 9 cm
Ovládanie Kanálov 12 Kanálový A Až
Vekové Rozpätie > 6 rokov
Nabíjacie Napätie Ako Zobraziť
Funkcie Diaľkové Ovládanie
Diaľkové Ovládanie Áno
Číslo Modelu H117S ZINO
Čas Nabíjania asi 180 minút
Letecké Fotografie Áno
Druh VRTUĽNÍK
Upozornenie no
Štát Montáž Ready-to-Go

Napísať recenziu

Hubsan RC Drone Quadcopter - H117S Zino Hučí 1KM 5.8 G s UHD 4K Kamera - 700g 3-Os Gimbal Skladacie Rameno - RTF Vysoká Rýchlosť GPS

Hubsan RC Drone Quadcopter - H117S Zino Hučí 1KM 5.8 G s UHD 4K Kamera - 700g 3-Os Gimbal Skladacie Rameno - RTF Vysoká Rýchlosť GPS

Poznámka: single-power verzia má iba jednu batériu, a nie je tam žiadny prípad so vstavanou batériou a extra batériu! Ak si kúpite jednu verziu, potom iba jeden batérie sa objaví v balíku! Ostatným, a tak na Hubsan RC Drone Quadcopter - H117S

Súvisiace produkty