Klasické Dotlač Malý Princ Denník Plánovač Plán Mesačný Plán Denného záznamu farebná tlač papiera Boutique darček

Novinka

€11.36

Skladom

Klasický Malý Princ Denník

Tento denník je založený na príbehu Malý Princ, ktorý je meno domácnosti. Krásne obsah, dobrej kvality, je obľúbený u detí. Obsahuje 11 mesiacov naplánovať a veľké množstvo prázdnych stránok, ktoré môžu byť voľne napísané.

K dispozícii v 4 pokrytie vzory

Veľkosť: W13.2cm xH16.2cm xD1.7 cm 96 listov/ 192pages

FAQ

Ako môžeme balík položky pre kupujúcich?

Otázka:Budeme kontrola položky pred zásielky. Uistite sa, že je pracovný. Dobré balenie bez akéhokoľvek poškodenia.

Pozor, balík

Odpoveď: Pre obchodné faktúry, budeme deklarovať cenu nižšiu ako je skutočná cena. Ak ešte máte otázky, neváhajte nás kontaktovať.

Doprava

Q: balíček bude odoslaný do 5 pracovných dní potvrdenie platby. Sme vždy zvoliť dopravu režim na dosah vašej krajine, ktorá jedného rýchlo. Nemôžeme kontrolovať čas dodania, pretože to má na starosti službu tretej strany. Pre našu vzájomnú dôveru, prosím, predložiť spor do 60 dní (v prípade dodania ochrany skončí a vy ste ešte dostali tovar, prosím, predĺžiť čas dodania).

Spätná väzba

Odpoveď: Ak ste spokojní s našimi výrobkami a službami, prosím, nám dať 5 hviezd. Vaša podpora je pre nás veľmi dôležité. Ak nie ste spokojní s našimi službami, alebo akékoľvek ďalšie otázky, obráťte sa na nás a dať spätnú väzbu. Keď si objednáte u nás, považujeme za budete súhlasiť s tým, aby vyššie uvedené pravidlá. ďakujeme za vašu podporu.

Značka Príbeh

Náš obchod bol otvorený v roku 2014 a sme odhodlaní poskytovať kvalitné písacie potreby a najlepšie písomne skúsenosti zákazníkov po celom svete.

Štítky: buďte, guľka vestník notebook, 2021 plánovač, poznámkový blok, plánovanie programu, program 2021 plánovač organizátor taliančina, e denník, anime prípade galaxy a10, agenda, program 2021 plánovač

plánovač harmonogram
farba kraft
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky Alice Príbeh
Číslo Modelu LP02
POKRYTIE Pevná väzba

Napísať recenziu

Klasické Dotlač Malý Princ Denník Plánovač Plán Mesačný Plán Denného záznamu farebná tlač papiera Boutique darček

Klasické Dotlač Malý Princ Denník Plánovač Plán Mesačný Plán Denného záznamu farebná tlač papiera Boutique darček

Klasický Malý Princ Denník Tento denník je založený na príbehu Malý Princ, ktorý je meno domácnosti. Krásne obsah, dobrej kvality, je obľúbený u detí. Obsahuje 11 mesiacov naplánovať a veľké množstvo prázdnych stránok, ktoré môžu

Súvisiace produkty