Praktické Jednoduchý List, Baliaci Stroj Asorti Jednoduché Ovládanie Kvalitný Materiál Cigariet Pečivo

Novinka

€8.09

/ €14.71

Skladom

Jedno z jedál, ktoré máme najviac ťažkosti v tom, kuchyňa je balenie listy. Počas do mesiaca Ramadánu, už nebudete musieť tráviť dlhý čas balenie. S praktickým list Vinutia Stroj, vaše obaly sa už otvorené a oni budú všetko byť rovnakej veľkosti! Okrem plnené listy, plnená kapusta a plnené mangold, môžete tiež urobiť to pomocou cigariet burritos, šošovice patties a Tekirdag patties. 3 2stages, každej etapy je samostatné vinutia dĺžky. Použitie výrobku: Je jazdec na požadované miesto podľa požadovaného maľovať zábal. Jazdec zábaly hrubé Kôň 1, stredné kôň 2, chudý kôň 3. Mazivo pásku podľa odkvapkávanie niekoľko kvapiek oleja na to, šíriť olej na páske. Umiestnite stroj na rovnej podlahe s nízkou strane smerom k vám. Miesto leaf pramenia z brucha, centrovanie sa do spodnej časti stroja. Uistite sa, že, že List dobre sedí v spodnej časti stroja pomocou prsta a nie je blízko, na preplnené časti zo strán, prichádza na bočné steny stroj. Miesto vnútorné materiálu podľa hrúbky výplne majú byť vykonané v spodnej dole časti Listu. Použitie 1.5 lyžice materiál zabaliť hrubé, 1 zabaliť médium, a ½ lyžice zabaliť tenké. Môžete nájsť túto sumu tým, že sa snaží. Nakoniec zatlačte páčku dopredu. Na zábaly bude spadne na konci stroj pripravený. Jemne zatlačte prstom na spodnej časti pásky bez uvedenia nového listu pevného dianban, tak, že to je natiahnuté. Plnené vaše pripravený, aby si vaše jedlo. Produkt Čistenie: Utrite mydlovej handričkou a opláchnite vodou. Výrobok musí byť sušené, bez odstránenia. To by sa nemali umývať v umývačke riadu. Rozmery produktu: 28 cm, dĺžka. 12 cm výška. 8 cm šírka. Obsah balenia: 1 Praktické list Vinutia Stroj Poznámka: náš výrobok bude dodaný v zmiešaných farbách.

Štítky: jar cigariet stroj, menič pneumatiky, fakher, cigareta stroj elektrické, pekáreň formy kremíka, pučať, cigareta stroje, automatické, krásy machin, naučte sa anglicky, formy pre reposteria a pečivo

Názov Značky angličtina
Pôvod TR(Pôvodu)

Napísať recenziu

Praktické Jednoduchý List, Baliaci Stroj Asorti Jednoduché Ovládanie Kvalitný Materiál Cigariet Pečivo

Praktické Jednoduchý List, Baliaci Stroj Asorti Jednoduché Ovládanie Kvalitný Materiál Cigariet Pečivo

Jedno z jedál, ktoré máme najviac ťažkosti v tom, kuchyňa je balenie listy. Počas do mesiaca Ramadánu, už nebudete musieť tráviť dlhý čas balenie. S praktickým list Vinutia Stroj, vaše obaly sa už otvorené a oni budú všetko byť rovnakej veľkosti!

Súvisiace produkty