CCA CA16 7BA+1DD Hybrid Ovládače v Uchu Slúchadlá Drôtové Slúchadlá HIFI Stereo Šport pre CCA C12 KZ ZSN PRO

Novinka

€48.22

/ €68.87

Skladom

CCA CA16 7BA+1DD Hybrid Ovládače v Uchu Slúchadlá Drôtové Slúchadlá HIFI Stereo Šport pre CCA C12 KZ ZSN PRO Prosím, prosím, Postupujte podľa obchod, môžete získať práva na dávajú prednosť dodanie. V rovnakom čase, dáme vám viac zľavu. Obráťte sa, prosím, náš zákaznícky servis na detaily! Špecifikácia: Názov Výrobku: CCA CA16 V Uchu Slúchadlá Výrobku Značky: CCA Model Výrobku: CA16 Impedancia: 24Ω Slúchadlá do uší citlivosť: 102dB/mW Frekvenčný rozsah: 20-40000Hz Dĺžka Kábla: 1.25±0,05 m, Farba:Čierna, Či kábel: Áno Slúchadlá rozhranie: 2Pin Rozhranie, Či s mic: Voliteľné, Či môže náhradný kábel: Áno Ovládač Jednotky : 7 Vyvážené Kotvy+1 Ovládače Vhodný štýl, typ hudby: Vidieku, Modrá Jazz, balada,Orchester,RAP Ovládač Konfigurácie Vysoká frekvencia vyvážené kotvy*3 Stredné a Vysoké frekvencie vyvážené kotvy*2 7mm dynamické*1 Návrat politiky: 1. V prípade, že výrobok, ktorý ste dostali je nesprávne jeden, prosím fotografovať a kontaktujte nás do 15 dní. Pošleme vám správny. 2. V prípade, že nie ste spokojný s výrobkom, kým je v dobrom stave, vráťte nám ho do 30 dní, kupujúci zaplatí za spiatočnú prepravu poplatky. Potom buď sa Budeme posielať nové alebo dať svoje peniaze späť. 3. V prípade, že výrobok, dostali ste boli poškodený, obráťte sa nám do 15 dní po prijatí objednávky, môžeme buď dať svoje peniaze späť, alebo poslať náhradníka na vás.Vďaka Zásielky : 1. Tovar bude odoslaný do vašej Hanke.sk profil adresu, uistite sa Prosím, že dodaciu adresu je úplné a správne. 2. Objednávky sa dodávajú v štandardnej Čína Príspevok Air Mail. o 10-40 pracovných dní, najviac krajinách a oblastiach. Pre vzdialených krajinách, bude to oveľa viac už čas, aby sa dospelo. Prosím pochopte! 3. Žiadny problém, prosím neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom spätnej väzby, budeme sa snažiť vyriešiť to. Pripomienky : 1. Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité, prosím zanechať pozitívne spätná väzba a 5 hviezd, ak ste spokojní s našimi položky a služby. 2. Ak máte akékoľvek problémy týkajúce sa našej položky a služby, neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívnu spätnú väzbu. My sa budeme snažiť riešiť akýkoľvek problém a poskytnúť vám najlepší zákaznícky servis. 3. Majú príjemné nakupovanie!!!

Štítky: zax, ccam, c pin kz, kz zst, slúchadlá pioneer káblové, iem slúchadlá, veľa drôt slúchadlá, škrečok telefón, lampa indikátor bt20s pro, kábel hifiman

Ovládacie Tlačidlo No
Pôvod CN(Pôvodu)
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie No
Bezdrôtové Typ ŽIADNE
Konektory 3,5 mm
Názov Značky NoEnName_Null
Konektor Typu L Ohýbanie
Štýl In-Ear
Podpora Pamäťovej Karty No
Číslo Modelu CCA CA16
Dĺžka Riadok 1,2 mm
Je bezdrôtové No
Podpora APLIKÁCIÍ No
Odolnosť 24ΩΩ
S Mikrofónom No
Vocalism Princíp Hybridné technológie
Funkcia Pre Mobilný Telefón
Komunikácia Káblové
Frekvenčný Rozsah 20 - 40000Hz
Ovládanie Hlasitosti No
Citlivosť 102±3dBdB
Nepremokavé No

Napísať recenziu

CCA CA16 7BA+1DD Hybrid Ovládače v Uchu Slúchadlá Drôtové Slúchadlá HIFI Stereo Šport pre CCA C12 KZ ZSN PRO

CCA CA16 7BA+1DD Hybrid Ovládače v Uchu Slúchadlá Drôtové Slúchadlá HIFI Stereo Šport pre CCA C12 KZ ZSN PRO

CCA CA16 7BA+1DD Hybrid Ovládače v Uchu Slúchadlá Drôtové Slúchadlá HIFI Stereo Šport pre CCA C12 KZ ZSN PRO Prosím, prosím, Postupujte podľa obchod, môžete získať práva na dávajú prednosť dodanie. V rovnakom čase, dáme vám viac zľavu.

Súvisiace produkty