Sklo šperky výrobu nástrojov malé hotpot 2ks sada pre taveniny RE 90 sklo v malých sklenených pece

Novinka

€22.87

Skladom

Sklo šperky výrobu nástrojov malé hotpot pre taveniny RE 90 sklo v malých sklenených pece

Mikrovlnná rúra pece je kontajner, pece, pozostávajúci zo základne a kapucňou vyrobené pre použitie v

domácnosti mikrovlnná rúra. Pece je vyrobený z bieleho izolačné vlákniny a linajkované na

vo vnútri komory s čierna látka, ktorá absorbuje mikrovlnná rúra

žiarenie a ohrieva až do 1650°F. teplo z tejto zmesi je potom prevedené

do komory a na kus vystrelenými. To trvá 5 až 10 minút dosiahnuť vrchol teplota sa pohybuje v závislosti od veľkosti mikrovlnnej pece, práca je

vystrelil, a mikrovlnná to príkon. Po streľbe, pece musí vychladnúť najmenej

20 minút, kým sa otvorí.

Navrhnuté pre prácu s prevažne malých sklenených predmetov alebo drahých kovov hlinou, na

mikrovlnná pece je vhodný aj pre streľbu na malé hlinené figúrky, z korálok a prívesky test dlaždice alebo malé sochárske objekty.

Optimálne streľby času pre rôzne materiály a veľkosti je potrebné určiť

prostredníctvom testu firings.

Platby

1.Uprednostňujeme platbu cez VIAZANÝ, ktorý je bezpečný spôsob, ako pre vás. Pred platba prosím, uistite sa, že dodacia adresa,psč a Telefónne číslo je správne,Vďaka.

2.Ak chcete platiť v rôznych spôsobov,ako,, pls contat nás.

3.Naša cena nezahŕňa dane,DPH, alebo iné skryté poplatky.Aby ste platiť minimálne dane,budeme deklarovať ako "dar"alebo "vzorka" s nízkou hodnotou

Zásielky

Všetky doprava zadarmo tovar bude dodaný HK post air mail,zvyčajne dodacia lehota je 10-20days. Ak nemôžete prijať tento spôsob doručenia, môžete zvoliť iný spôsob dopravy, ako EMS,UPS,FEDEX,DHL, a tak ďalej, máme aj zľava z týchto lodnej dopravy. Tak pls poslať správu alebo nás kontaktujte Obchodného Manažéra, ak ste objednávku, ako ste zaplatili a budeme meniť cenu primerane. Ďakujem.

Návrat

1. Z nejakého dôvodu nie ste spokojní s položkami,budeme akceptovať vráti a výmeny do 7 dní po tom, ako dostanete položky a vy sa zaväzuje vrátiť prepravné náklady.Spracujeme vašu žiadosť do 2-5 dní po obdržaní vrátenej položky.

2. Ak položka je chybný, povedzte nám, prosím, aby okamžite na výmenu alebo opravu.Ak výmena nie je k dispozícii, potom vrátenie bude sa žaloval s pôvodným spôsob platby.

Spätná väzba

1. Sme závislí na našich spokojnosti zákazníkov uspieť. Sme vážim si každého zákazníka. Preto, váš názor je pre nás veľmi dôležité.

2. Ak ste spokojní s položkami a našich služieb, venujte prosím chvíľu nechajte nám pozitívnu spätnú väzbu s 5 hviezd, radi vám urobiť to isté pre teba.

3.Prosím, kontaktujte nás pred odchodom neutrálne (3 hviezdičky) alebo negatívne (1-2 hviezdy) spätná väzba. Budeme sa snažiť vyriešiť problém a nechajte si šťastný nakupovanie náladu herThank vám za pochopenie!

Štítky: zázvor masáž, sklo mikrovlnnej pece, pece, mikrovlnná pece, keramické elektrické pece, sklo pece, joyoung, keramické pece, hotpot hrniec, stolička králik

sklo nástroje pece radič
nástroj pece, sušené
Pôvod CN(Pôvodu)
lacné pece pece spaľujúce
Číslo Modelu XX001
sklo šperky pece dodávky
vybavenie pece produkty
pece súprava odpor
taveného skla mikrovlnná video
Sklo mikrovlnná pece
Nástroje šperky dcéra

Napísať recenziu

Sklo šperky výrobu nástrojov malé hotpot 2ks sada pre taveniny RE 90 sklo v malých sklenených pece

Sklo šperky výrobu nástrojov malé hotpot 2ks sada pre taveniny RE 90 sklo v malých sklenených pece

Sklo šperky výrobu nástrojov malé hotpot pre taveniny RE 90 sklo v malých sklenených pece Mikrovlnná rúra pece je kontajner, pece, pozostávajúci zo základne a kapucňou vyrobené pre použitie v domácnosti mikrovlnná rúra. Pece je

Súvisiace produkty