Skákací hrad dom nafukovacie materiál pre deti na lyžiach

Novinka

€339.14

Skladom

Vážený zákazník,

vitajte v našom obchode. sme nafukovacie factory viac ako 10 rokov sa špecializujú na trampolína, stan , šmýkačka, bazén a iné skákacie športové produkty.

sme si istí, v našej kvality , ceny a servisu.

sme veľmi radi, že s vami komunikovať.

doprava poznamenať:

1. Pretože rôzne prepravné sadzby pre rôzne krajiny a oblasti,takže naše "doprava zadarmo" je odkazom na lodná doprava.A je založený na niektorých krajinách v severnej Amerike,Európe,niektoré porty v Austrálii a niektoré krajiny v Ázii.ak nechcete patrí do týchto krajín a oblastí,prosím, kontaktujte nás pre potvrdenie prepravné náklady pred uskutočnením platby.

2. Venujte prosím pozornosť, že dovozné clá,dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Budete musieť vyzdvihnúť od prístavu a urobiť z vlastnej vôle a daň zaplatiť.Rôzne krajiny ,rôzne port , iný výrobok ,iný Port nákladov (o 300USD-1000USD) .Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred kúpou.

3. Ak potrebujete leteckú prepravu a expresná doprava,prosím, kontaktujte ma ,budem kontrolovať cena pre vás .

Bez ohľadu na to, čo pred vašej objednávky,prosím, neváhajte ma kontaktovať,budem kontrolovať najlepšie poštovné spôsob, ako pre vás .

Vďaka za vaše milé pochopenie!

Štítky: vonkajšie detské ihrisko, diy domček pre bábiky, dom mini, verejné zariadenia detských ihrísk, skákací hrad list, veľké nafukovacie skákanie hrad, veľké detské ihrisko vybavenie, bounce dom vody, vyhadzovač dom, bouncy castle

Vek >3 Rokov
Druh vonkajšie detské ihrisko
Materiál PVC
Kategória Veľká Trampolína

Napísať recenziu

Skákací hrad dom nafukovacie materiál pre deti na lyžiach

Skákací hrad dom nafukovacie materiál pre deti na lyžiach

Vážený zákazník, vitajte v našom obchode. sme nafukovacie factory viac ako 10 rokov sa špecializujú na trampolína, stan , šmýkačka, bazén a iné skákacie športové produkty. sme si istí, v našej kvality , ceny a servisu. sme