Kyselina salicylová Ultra Cleansing Mask Ice Cream Mask Mizne Akné Známky čierne bodky Hydratačné Čistiace Zmenšuje Póry SK

Novinka

€10.75

/ €13.96

Skladom

Kyselina salicylová Ultra Cleansing Mask Ice Cream Mask Mizne Akné Známky čierne bodky Hydratačné Čistiace Zmenšuje Póry SK Popis:

Funkcie:

1. Obnovila rovnováhu A HYDRATÁCIU: Naše Kyselina salicylová Ultra Cleansing Mask je účinný podstate, ktorá pomáha vyrovnávať a hydratáciu pokožky bez toho, aby sa na to. Kyseliny salicylovej a Vitamín E, extrakt je aktívny prostriedok na boj proti dehydratácii a šupinatú pokožku pomôcť s pokrmom a hebkosť pokožky.

2. OPRAVY PLETI NEDOSTATKY: Ultra Cleansing Mask je naozaj jemné a rýchlo pôsobiaci v zúčtovania vašu pleť nečistôt, nadmernej mastnoty a toxíny, ktoré spôsobujú vznik vyrážok a akné. Taktiež prečisťuje vrásky a jemné linky, takže sa môžete zbaviť všetkých kožných nedokonalostí teraz!

3. MINIMALIZUJE VEĽKÉ PÓRY: Naše Kyselina salicylová Maska je veľmi prospešné v unclogging prekrvuje pokožku a minimalizuje veľké póry v žiadnom okamihu.

4. ZÁMKY VLHKOSŤ KOŽE: Maska obsahuje aj doplnenie energie do microcapsules, ktoré sú plné vlhkosti, ako aj hyaluronát sodný, ktoré zámky v týchto živín úplne pestovať vašu pokožku a aby sa jej mladistvý lesk.

5. VŠETKÝCH prírodných ZLOŽIEK: laboratórne testované všetky-charakter zložiek v našich Kyselina salicylová Ultra Cleansing Mask lieči kožu veľmi jemne a odstráni všetky nečistoty z vašej pleti.

6. KVAPKY VODY VZORCA: Naše Kyselina salicylová Maska má kvapky vody formula s svieži, v pohode textúry, ktoré sa nelepí na prsty. Častice, ktoré tvoria ochrannú vrstvu na koži, ktoré je viazané na podnietili vašej pokožky.

7. RÝCHLE SKIN RECOVERY: S unikátna formula, Kyseliny salicylovej Ultra Čistiace Masky zabezpečuje rýchle zotavenie z pokožky odumreté bunky, tmavé škvrny, veľké póry, vrásky, jemné linky, matné pleti a akné.

Upozornenie:

1. Skutočné farby sa môžu mierne líšiť od snímku, vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt.

2. Objekty môžu mať Logo, ak chcete vedieť, prosím, kontaktujte nás. Ak si mysli, prosím, nie cenovú ponuku.

Špecifikácia:

Platné typ pokožky: všetky typ pleti

Čas použiteľnosti: 3 roky

Čistý obsah: 300 ml

Produkt forma: gélové

Hlavné zložky: Hyaluronát Sodný, Ceramidy, Aminokyselín, Kyseliny,Vitamín E, Extrakt,Glucoside,Xanthan Gum,Glycerín,Kyselina salicylová, atď.

Balenie Obsahuje:

1 x pleťové masky

Štítky: misa maska, Pleťová Maska, druh masky, facemask lesk, maska na ústa, chromatica maska, maska reusabl, krém na tvár masku, alo maska, cool maska

Číslo Certifikátu xxxxx
Krajina/Región Výroby Čína
Druh Zabalené Maska
Názov Značky OEDO
Pôvod CN(Pôvodu)
Pohlavie Unisex
Použitie Celá Tvár
Číslo Modelu 270901
NET WT 300 ML
Príprava Kvapalina
Zložka As

Napísať recenziu

Kyselina salicylová Ultra Cleansing Mask Ice Cream Mask Mizne Akné Známky čierne bodky Hydratačné Čistiace Zmenšuje Póry SK

Kyselina salicylová Ultra Cleansing Mask Ice Cream Mask Mizne Akné Známky čierne bodky Hydratačné Čistiace Zmenšuje Póry SK

Kyselina salicylová Ultra Cleansing Mask Ice Cream Mask Mizne Akné Známky čierne bodky Hydratačné Čistiace Zmenšuje Póry SK Popis: Funkcie: 1. Obnovila rovnováhu A HYDRATÁCIU: Naše Kyselina salicylová Ultra Cleansing Mask je účinný

Súvisiace produkty