Nové Pro4 TWS bezdrôtový Bluetooth headset 5.0 In-Ear slúchadlá, zabudovaný nabíjací box pre smartphony

Novinka

€22.06

Skladom

【Bluetooth 5.0 headset] vyzýva rozšírené Bluetooth 5.0 technológia umožňuje prenos signálu rýchlejšie a stabilný s veľmi ostrý zvuk, kvalitu a nižšiu spotrebu energie. Vstavaný Bluetooth 5.0 čip, zachytiť všetky hudobné detaily a umožní vám pripojiť na akékoľvek zariadenie. Bezdrôtový Dizajn je perfektný výber pre beh, jazda na bicykli, jóga alebo telocvični

High-Definition Duálne mikrofóny a minicargator portátil] vyzýva dve vysokým rozlíšením, mikrofónom sú zamerané na dosiahnutie čo najlepšieho výkonu hovor, minimalizovanie hluku a udržať váš hlas jasné. Naše mini plnenie box poskytne aj celodenné nabíjanie pre slúchadlá, takže slúchadlá sú vždy zapnuté.

Automatické párovanie a kompatibilné] vyzýva jednoducho odstrániť z nabíjanie prípade a budú vždy po zapnutí automaticky pripojiť k vášmu prístroju. Vhodné pre iPhone / iPad / Samsung / HTC/Mac/notebooky kompatibilný s Bluetooth 5.0 a vyššie.

【Pohodlné a nepremokavé použiť IPX5] vyzýva každý váži 5-6 gramov, sa zmestí do uší, že to nie je ľahké spadnúť dole. Zapečatené vonkajšieho plášťa a nano povlak môže potu a dažďu ľahko, ktorý robí slúchadlá ideálne pre outdoorové športy a dlhodobý výkon. Nebojte sa, pot sa mu ublížiť.

【Štýlový headset kompaktný nabíjacej prípade Pro4 bezdrôtový bluetooth headset s elegantný vzhľad, brilantný povrch a jemné spracovanie, naozaj vynikajúce a praktické! Nabíjanie prípade, hladké a prenosné, ľahko používať a nosiť so sebou, bez ohľadu na cesty, do práce, odbornej prípravy alebo cestovanie.

Nové Pro4 TWS bezdrôtový headset Bluetooth 5.0 farba elektrolytické pokovovanie/mate In-Ear slúchadlá, zabudovaný mikrofón a plnenie okno, 3D HD stereo redukcia šumu slúchadlá Popis: Model výrobku: pro4 (otvorí kryt a otvorí sa obrazovka, podporuje premenovanie, polohovanie, master-slave zmeniť) Bluetooth riešenie: Taiwan Aite 8212 Bluetooth verzia: 5,0 [Binaural povedané] Spotreba energie: 8M (nízka spotreba energie), Farba: strieborná zbraň farba, modré jazero, zlato, ružové zlato, červené, kovové macaroon čierna, biela, tmavo modrá, zlatá, zelené, červené víno Kapacita batérie: vľavo/vpravo 25 Nabíjanie Box kapacita: 200mah s ochranného plechu Roh: kompozitné membrány horn zvuku 1. Hmotnosť výrobku: 5-6 g (individuálne slúchadlá). 2. Pracovný čas: cca 4 hodiny. 3. Výdrž v pohotovostnom režime: 100 hodín. 4. Čas načítania: 1-1,5 hodiny. 5. jednotlivé slúchadlá kapacita Batérie: 40mAh. 6.Betty plnenie box: 350mAh. 7. Bezdrôtové vzdialenosť: 10m. 8. Bluetooth verzia: Bluetooth 5,0 9. Protiprachová výkon: IP5X 10. Slúchadlá Kategória: autentické bezdrôtové slúchadlá 11. Kompatibilné mobilné telefóny: Kompatibilný so systémom ios, iphone, Android a iné smartphony 12.Kompatibilné s GPS a Premenovať, kompatibilné s pop-up okná, hlas, podpora, ios a Android, podpora, atď.

Štítky: sl tws slúchadlá, peripage mini bluetooth, nové arriv, prípade onyx ace, headset slim, vivo bluetooth, 1more e1026bt, headphon bezdrôtové, earphon, i2000 pro tws

Ovládacie Tlačidlo Áno
Priemer Vodiča 13mm
Pre Slúchadlá, Podložky Materiál Iné
Celkové Harmonické Skreslenie 0.2%
Podpora APLIKÁCIÍ Áno
Typ Magnetu Iné
S Mikrofónom Áno
Citlivosť 130db
Bluetooth Verzia 5.0
Konektory Blesk
Vocalism Princíp Dynamický
Štýl In-Ear
Odolnosť 32Ω
Zoznam Balíkov Nabíjací Kábel
Komunikácia Bezdrôtové
Frekvenčný Rozsah 20 - 20000Hz
Mušle Typ Semi-otvorené
Je bezdrôtové Áno
Impedancia Rozsah až 32 Ω
Pôvod CN(Pôvodu)
Nabíjanie Metóda Nabíjanie prípade
Funkcie Duálne Pripojenie
Funkcia Šport
Číslo Modelu pro4
Nepremokavé Áno
Aktívne Tlmenie Hluku-Zrušenie Áno
Počet Vodičov 2
Ovládanie Hlasitosti Áno
Max. Výstup 5mW
Bezdrôtové Typ Bluetooth

Napísať recenziu

Nové Pro4 TWS bezdrôtový Bluetooth headset 5.0 In-Ear slúchadlá, zabudovaný nabíjací box pre smartphony

Nové Pro4 TWS bezdrôtový Bluetooth headset 5.0 In-Ear slúchadlá, zabudovaný nabíjací box pre smartphony

【Bluetooth 5.0 headset] vyzýva rozšírené Bluetooth 5.0 technológia umožňuje prenos signálu rýchlejšie a stabilný s veľmi ostrý zvuk, kvalitu a nižšiu spotrebu energie. Vstavaný Bluetooth 5.0 čip, zachytiť všetky hudobné detaily a umožní

Súvisiace produkty