RF-HDMI All-Štandardný Konvertor Analógový TV Prijímač, Adaptér, Diaľkové Ovládanie 100-240V USS VDE Podporu Signál Rozšírenie ABS

Novinka

€16.38

/ €24.44

Skladom

Priatelia : Ďakujem vám veľmi pekne za váš záujem o naše položky a prajeme vám príjemný nákup. Ak máte akékoľvek otázky o našich položky, prosím, neváhajte nás kontaktovať a my sme vždy tu s vami.

Vitajte na nákup vo veľkom,viac kúpite, tým viac vám ponúka majú.Čím viac nakupujete, tým rýchlejšie logistiky aktuálnosť.

Mimochodom, ak sa vám páči náš obchod, Prosím, pridajte si náš obchod do Obľúbených Obchodov, môžete si našu Novú príchodu a Zľavy informácie v čase.Vďaka vopred.

RF-HDMI All-štandardný Konvertor Analógový TV Prijímač, Adaptér, Diaľkové Ovládanie 100-240V

Smerom na použitie:

1. Vložte TV kábel (zadajte uzavreté cesty analógový TV signál);

2. Zapojte kábel HDMI TV nastaviť do HDMI rozhranie prijímača a druhý koniec do HDMI v rozhraní TV;

3. Zapnite TV, použite signál spínacie funkcie diaľkového ovládania TELEVÍZNEHO prijímača, vyberte položku HDMI signál režimu zadávania textu;

4. Keď prijímač napájanie je zapojený do elektrickej siete, pomocou podpora diaľkového ovládania ak chcete spustiť stroj. Stlačte tlačidlo MENU, v strede prijímač diaľkového ovládania -- právo presunúť tlačidlo -- -zabudované tlačidlo -- stlačte nadol, posuňte tlačidlo -- automatické prednastavené vyhľadávanie -- a potom kliknite pravým tlačidlom myši na spustenie vyhľadávania. (P+- je hore a dole, V+- je vľavo a vpravo a je potvrdením tlačidla)

Funkcie:

1. Jednoduchá obsluha, pohodlné, jasný displej, objem a kanál prevádzky v voliča okne displeja.

2. Príjem signálu je stabilná a spoľahlivá, a môžete prijímať a ukladať 251 kanál TV programy, ktoré môžu splniť potreby káblová TV siete v budúcnosti.

3. Široký rozsah napätia (110-240V) na prechod moci je prijaté, vysoká účinnosť, nízka kúrenie, bezpečné a spoľahlivé.

4. Vybavené diaľkové ovládanie vypnutie, pravidelné vypínanie a 10 minút bez signál automatické vypnutie funkcia.

5. Vhodné pre všetky TV prijímače s HDMI vstupom port. Vhodný pre projektory, multimediálne vyučovanie, inžinierske siete, atď.

Špecifikácie:

Materiál: ABS

Štandard: USS, VDE (voliteľné)

Rozsah napätia: AC 110V - 240V

Spotreba energie:

Veľkosť: Cca. 10.2 * 6.4 * 2.2 cm / 4 * 2.5 * 0.9 v

Balík Obsahuje:

1 x Konvertor

1 x Diaľkové Ovládanie

1 x Napájanie

Asi Platiť

1) akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT. Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2) Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky.

3) Ak sa nemôžete pokladňa bezprostredne po aukcii zatvorte, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova Platby musia byť ukončené do 3 dní.

O dopravu

1. DOPRAVA PO CELOM SVETE. (S výnimkou niektorých krajín, a APO/francúzskej polynézie)

2. Objednávky, ktoré boli spracované včasné po zaplatení overenie.

3. My len loď na potvrdenej objednávky adresy. Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

4. Obrázky uvedené nie sú skutočné položky a sú pre referenčné účely.

5. SLUŽBY TRANZITNÝ ČAS je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

6. Ak ste nedostali vašu zásielku v lehote, prosím, kontaktujte nás. Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď. Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

7. Vzhľadom na stav skladu a časové rozdiely, sme sa vybrať na odoslanie položky z nášho prvého k dispozícii sklad pre rýchle dodanie.

8. Sme predávajúci nie je zodpovedný za dovozného cla, kupujúci je zodpovedný za to. Všetky spory spôsobené je to nerozumné.

9. BR kupujúci uveďte prosím cpf alebo cnpj, bude to pre vás lepšie, aby si to rýchlejšie. vďaka

Vrátenie a Vrátenie peňazí

1. Máte 7 dní, kontaktujte nás a 30 dní na vrátenie to od dátumu jej prijatia. Ak táto položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní, považuje sa to používa a MY VÁM NIE je PROBLÉM VÁM VRÁTENIE peňazí ALEBO VÝMENU. Nie sú ŽIADNE VÝNIMKY! Prepravné náklady, je medveď tak sa predávajúci a kupujúci v pol.

2. Všetky vrátený tovar MUSÍ BYŤ v pôvodnom obale a MUSÍTE nám POSKYTNÚŤ prepravné číslo zásielky, konkrétny dôvod pre návrat, a vaša po#.

3. Vrátime vám PLNÚ VÍŤAZNÁ cenová PONUKA, po prijatí položky v jej pôvodnom stave a obale so všetkými súčasťami a príslušenstvom v cene, PO OBOCH Kupujúci a Predávajúci zrušiť transakciu z Hanke.sk. ALEBO môžete vybrať, či sa majú náhradu.

Štítky: hdmi rf, av rf, dc moter, analógový video vysielač, arduino dotyk, hdmi k tv rf, 15 adaptér, signál reproduktor, 1000v vde, foto stanice

Názov Značky VBESTLIFE
Kategória
Pohlavie Muž-Žena
Spotreba energie
Materiál
Druh TV Prijímač, Adaptér
Hmotnosť 150g
Externý Zdroj Napájania Áno
Konektor B HDMI
Konektor Na Koaxiálny
Package Áno
Veľkosť
Rozsah Napätia
Zosilňovač Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu RF-HDMI

Napísať recenziu

RF-HDMI All-Štandardný Konvertor Analógový TV Prijímač, Adaptér, Diaľkové Ovládanie 100-240V USS VDE Podporu Signál Rozšírenie ABS

RF-HDMI All-Štandardný Konvertor Analógový TV Prijímač, Adaptér, Diaľkové Ovládanie 100-240V USS VDE Podporu Signál Rozšírenie ABS

Priatelia : Ďakujem vám veľmi pekne za váš záujem o naše položky a prajeme vám príjemný nákup. Ak máte akékoľvek otázky o našich položky, prosím, neváhajte nás kontaktovať a my sme vždy tu s vami. Vitajte na nákup vo veľkom,viac

Súvisiace produkty