Hliníkové Autovent Solárne teplo citlivé ovládanie teploty automatické skleníkových okno otvárač s jedným jar HX-T312

Novinka

€15.03

/ €23.12

Skladom

2018 Číne top nové záhradné náradie -- regulácia Teploty Skleníkových Hliníkové okno strešný prieduch otvárač

Automatický stroj pre vetranie v skleníkových / solar powerd vetranie ventilátor / Automatické zariadenie na vetranie skleníkov

12 rokov výroby okno otvárač skúsenosti výrobcu

Získať vlastné patenty & značiek---zabezpečenie kvality

Hliníkové!!! Hrdza-dôkaz!!!

--- Ako rám a valec sú vyrobené z Hliníka , dlhšie používanie-život.

--- Aj povrch bol poškriabaný, okno otvárač nebude mať hrdzavé.

Väčšie množstvo je, výhodnejšie ceny.

---Factory Priame , Zabezpečenie Kvality --- Konkurenčná Cena

---- S automatické otvárače okien,

-----si môžete byť istí, že dokonca aj teplota vo vašej skleníkových deň a noc. ----Umožňujú termostatické vetranie ovládanie pomocou strešných okien vášho skleník.

otvárač / vetranie /prieduch otvárač/

Technické Údaje:

1. Maximálne okno otvorenie približne 45 cm /18".

2.Maximálny otvor v 30-38C,v závislosti na úpravu a zaťaženia .

3. Okno strešný prieduch otvárač Vhodné pre skleníkových okno do 7 kg (ak je viac ako 7 kg, odporúčame vám použiť dve okna otvárač)

4. Štart otvorte asi 20-25 " C, pri teplote nad 25'C, okna otvárač bude mať otvorenie. akonáhle teplota klesnúť na 15-18 rokov " C, okno otvárač bude totaly zavrieť.

Funkcie: 1.Plne automatické skleníkových vetranie 2.okno strešný prieduch otvárač je Ľahké, aby sa zmestili - Skrutky do dreva a svorky na hliníkové skleníkoch bez potreby vŕtania. (Plný montáž pokyny dodávané) 3 .Okno strešný prieduch otvárač je Jednoduché nastavenie - jednoduchá úprava . 4..Solárny pohon - Žiadne batérie alebo elektriny požadované 5.Silný stavať. 6.Stráca č svetlá výška. 7.Anodizované hliníkové konštrukcie - Všetky diely korózii. 8.Jar kontrolovaných - Odoláva vetru škodu pri otváranie a zatváranie. 9. Náhradné valce okno strešný prieduch otvárač sú k dispozícii.

Poznámka: 1.Vaše okno strešný prieduch otvárač nie je vhodný na použitie tam, kde teploty budú exeeed 50'C/122'F 2.Zabezpečiť, aby váš skleníkových okno je možné otvoriť a nie je upchatý inak by mohlo dôjsť k poškodeniu. 3. Upozornenie! Valec je potrebné dať do chladničky na jednu noc predtým, než ste inštaláciu to.

Zabezpečenie kvality - Všetky diely so zárukou na 1 rok

Doprava:

Doprava zdarma !!!

Uistite sa, môžete tovar doručený hladko,Prosím zanechať svoju úplnú adresu a úplný názov !

Všetky dodacia lehota je len pre vašu informáciu presný čas závisí od prepravnej spoločnosti. Ak máte akékoľvek otázky o prepravnej nechajte nám odkaz .

Balenie:

1 .Anglický manuál alebo ruskej príručka

2. Pomocou peny okno vo vnútornom kartóne.

Spätná väzba:

1. Vaša spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Prosím kliknite 5 hviezdičiek spätnú väzbu, ak sa vám páčia naše produkty alebo služby. Budeme poskytovať lepšie služby a výrobky vysokej kvality po celý čas.

2. Ak je tam nejaký problém počas nakupovať, prosím, kontaktujte nás pred odchodom negatívna spätná väzba alebo otvorenie akýkoľvek spor na Hanke.sk. Chápeme, nešťastie by ste mohli mať, budeme sa snažiť vyriešiť všetky vaše problémy.

3. Všetky správy budú zodpovedané do 1 pracovného dňa, ak nechcete dostávať náš odpoveď, prosím, láskavo opätovne zaslané vaše správy a odpovieme vám hneď ako to bude možné

Napokon, ak máte nejaké návrhy, prosím voľne na obráťte sa na nás.

Štítky: automatické skleníkových regulácia teploty, ovládanie teploty, agarod, emisie skleníkových automatické okno kovový otvárač, panda skleníkových film, emisie skleníkových mini, posuvné okno otvárač, záhrada zelený dom, solárne skleníkových ventilátor, emisie skleníkových vonkajšie

Maximálne teploty 50'C/ 122F
Druh Emisie Skleníkových Okno Otvárač
Výhodou Č OCELE!! Používajte iba Hliníkové+nehrdzavejúcej ocele, BEZ HRDZE
Číslo Modelu HX-T312
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky HXGREENHOUSE
Otvorte teplota 20-25 "C/60-77F, nad 25" C/77F na Max
Kryt Materiál hliník
Maximálne otvorenie hmotnosť 7/15 lb
Maximálne Otvorenie 45 cm/18"

Napísať recenziu

Hliníkové Autovent Solárne teplo citlivé ovládanie teploty automatické skleníkových okno otvárač s jedným jar HX-T312

Hliníkové Autovent Solárne teplo citlivé ovládanie teploty automatické skleníkových okno otvárač s jedným jar HX-T312

2018 Číne top nové záhradné náradie -- regulácia Teploty Skleníkových Hliníkové okno strešný prieduch otvárač Automatický stroj pre vetranie v skleníkových / solar powerd vetranie ventilátor / Automatické zariadenie na vetranie skleníkov 12

Súvisiace produkty