34L veľkú kapacitu Chladnejšie Taška Skutočné známa Značka Auta Obed Chladnička Bolsa Termica

Novinka

€14.83

/ €16.30

Skladom

VEĽKOSŤ:35 CM*35 CM*28 CM

Ktorý by ste si 5 ľadom zdarma chladnejšie taška ako je uvedené nižšie pre vedenie taška chladnejšie skutočne Len to čo ukázať.

Materiál : eko-šetrné Plastu (PE), Gél prášok(vnútorné strany) Farba: podľa obrázka veľkosť: 20*12 CM (7.8*4.7 v) Package:žiadny jednotný balík, Použite kroky: Krok 1:Otvorte prívod vody a pridajte vodu podľa voda-line na taška(= Krok 2:vypúšťaných Do ovzdušia v rámci ice pack,tesnenie prívodu vody. Krok 3:Po niekoľkých minútach,materiál v ice pack a vody reagovať na želé-ako Gél zmesi. Krok 4:Dajte pripravený ice pack do Chladničky, mrazničky na 8-10hours.Potom sa to stať ice cube. Krok 5:chladiaci účinok trvá 10-24 hodín. Krok 6:Stačí aplikovať vody raz,a to môže byť použitá opakovane.Keď je po rozmrazení úplne,bude obnovená želé-ako zmes. Znovu použiť zmrazením. Opakované využívanie pre viac ako 1000-krát. Životnosť je 3 roky pre nové ice pack,a 1-2 roky pre použité ice pack. Pozornosť: 1.Nedávajte ju spolu s horúcimi predmetmi. 2.Vyhnúť stláčanie alebo dotyk ostré predmety. 3.Ii nie je jedlé. 4.Hodiť poškodený ice pack,a dať ďaleko od deti.

Všetky výrobky, ktoré ponúkame, majú vysokú kvalitu a priaznivú cenu.

Zásielky

· Krátka Doba Spracovania:Po dostaneme potvrdenie o platbe z nášho obchodu, budeme posielať vaše položky ASAP o spôsob dopravy, ktorú ste si vybrali.

· Môžeme vám oznámi, ako dlho, ako položky sú dodávané.

· Za normálnych okolností, položky dorazí v 7 až 15 Pracovných Dní od EMS 15-30 dní poštou air mail. Ale to môže byť oneskorené, pretože prázdnin alebo zlé počasie.

Drop Shipping

· Môžete zobraziť všetky naše fotografie vašich klientov voľne.

· Pošlite nám váš klientov, doručovaciu adresu, ak miesto vašej objednávky a povedzte nám vaše presné požiadavky (môžete tiež napísať svoje klientov dodaciu adresu priamo vo vašej objednávke)

· Zvyčajne Do 24 hodín po prijatí objednávky ( Ak nejaké sú na sklade, alebo zlé počasie ect iných dôvodov, spojíme sa s vami v prvej dobe, a môžete sa rozhodnúť ísť na čakanie ,alebo zmeniť na iný štýl/farbu, alebo žiadate vrátiť peniaze.

Návrat Politiky

· Po tom, ako dostanete balík, prosím e-mail nás do 3 dní, ak nie ste spokojní, alebo nie sú škody v doprave. Ale musíte nám fotografie im to dokázať.

· Ak sa chcete vrátiť položky, majte, prosím, v rovnakom stave ako bol odoslaný. Vrátime vám po dostali sme to, ale je vrátená čiastka nezahŕňa náklady na dopravu.

· Prosím, aby do 5 Pracovných Dní na nás na spracovanie vašej vrátený tovar.

Pozitívnu Spätnú Väzbu

· Spätná väzba je veľmi dôležitá .

· Ak ste spokojní s našimi položky a služby, písať dobrú spätnú väzbu pre nás, prosím, urobíme to za vás a tiež vám viac zľavu pri ďalšej objednávke.

· Ak nie ste spokojný / á s našimi položky, prosím, nedávaj nás negatívnej spätnej väzby, ihneď. Najprv nás kontaktujte, my vám dobré riešenie. Ak nie, Post Záporná spätná väzba nie je neskoro.

Kontaktujte Nás

· Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť! budeme dať yo najlepšie služby :))

Štítky: banky hip, hašiša, bong burín, dieťa lunchbox, vojenské potravín taška, thermomix tm6, zahustiť chladnejšie taška, 1 18 joytoy, taška guess, bento box obed

Číslo Modelu leisure034
Druh 4 Osôb
Materiál Polyester
Názov Značky CW&F

Napísať recenziu

34L veľkú kapacitu Chladnejšie Taška Skutočné známa Značka Auta Obed Chladnička Bolsa Termica

34L veľkú kapacitu Chladnejšie Taška Skutočné známa Značka Auta Obed Chladnička Bolsa Termica

VEĽKOSŤ:35 CM*35 CM*28 CM Ktorý by ste si 5 ľadom zdarma chladnejšie taška ako je uvedené nižšie pre vedenie taška chladnejšie skutočne Len to čo ukázať. Materiál : eko-šetrné Plastu (PE), Gél prášok(vnútorné strany) Farba:

Súvisiace produkty