MJTEK Micro SD TF Card Slot, Digitálny Hlasový Záznamník na Nahrávanie Zvuku Pen Mini USB Flash Disk Business Diktafón gravador de voz

Novinka

€4.46

Skladom

MJTEK Micro SD TF Card Slot, Digitálny Hlasový Záznamník na Nahrávanie Zvuku Pen Mini USB Flash Disk Business Diktafón gravador de voz

Funkcie:

U-Disk Digitálne Audio Hlasový Záznamník Pero USB Flash TF Card

Prenosný a praktický, Hlasový Záznamník Pero môže byť kdekoľvek na audio záznam zo stretnutia, rozhovory, telefónne hovory, a iné situácie. Použite pero na opakovanie smeroch, zatiaľ čo na vašom mobilnom telefóne. Alebo pre pomáhajú zapamätať klienta mená. Toto pero bude fungovať perfektne.

Ideálny pre nahrávanie rozhovorov a stretnutí

Super dlhý čas nahrávania

Nabíjateľná Li-ion batéria

Ľahký a ľahko prenosný

Digitálny Hlasový Záznamník je v novom stave,

Podpora TF kariet

Podporuje prehrávanie hudby funkcia,audio formát WAV

USB 2.0 rozhranie,podpora win98 alebo vyššie

Dlho nahrávanie hlasu

Špecifikácie:

Farba: Čierna

Položka veľkosť: 70*21*9mm

Čistá hmotnosť: 12g

Poznámka: Tento hlasový záznamník má TF kartu, ale bez pamäťovej karty vo vnútri.

Obsah balenia: 1 x TF Karty, Hlasový Záznamník 1 x užívateľská Príručka

1. Akceptujeme Escrow. Môžete Zaplatiť cez Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi a prevodom na Hanke.sk.

2. Prosím uskutočniť platbu čo najskôr, ako je možné tak, že môžete získať položka skôr.

3. Kontaktujte nás, ak máte akékoľvek ďalšie otázky o platbe!

4. Poznámka: Všetky dovozné colné položky je kupujúceho zodpovednosti, ktoré nie sú zahrnuté v predajnej ceny alebo poplatky za doručenie.

1. Doprava po celom svete, s výnimkou niekoľkých krajín a APO/francúzskej polynézie.

2. Všetky objednávky budú okamžite spracované a väčšinu objednávok môže byť dodávaný v 5 dní po zaplatení je potvrdené.

3. Vzhľadom na stockout a sviatky, niektoré príkazy môžu potrebovať niekoľko dní na dopravení von, než obvykle. Prosím, buďte trpezliví!

4. My len loď, ktorú chcete potvrdenej objednávky adresy, tak prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresu zodpovedá vašej dodacej adresy.

5. Voliteľné doprava spôsobmi: Čína Príspevok Air Mail, HongKong Post Air Mail, ePacke, EMS, DHL, Fedex, UPS, atď.

5. Všetky pozemky pod 2 kg je zadarmo doprava v Číne Post Air Mail. Prosím, vyberte iné prepravné spôsobom, ak potrebujete položka naliehavo!

6. Môžete sledovať zásielku s sledovacie číslo na webových stránkach: 17track.net/en/result/post.shtml? 1. Môžete sa na nás obrátiť a potom odoslať položku späť k nám do 7 dní po položka je doručená. Ak položka je vo vašom vlastníctve viac ako 7 dní sa budeme zaoberať

používa a nebude ponúkame vám vrátenie peňazí alebo Výmenu.

2. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom obale. Vedľa, musíte nám a prepravné číslo zásielky a špecifické vrátiť dôvodu.

3. Ponúkneme vám vrátenie peňazí alebo odoslať ste náhrada podľa konkrétnych podmienok a svoju vôľu po odoslaní položky.

4. Budeme znášať všetky prepravné poplatky, ak výrobok je nefunkčné alebo nie, ako je popísané na stránke produktu prepojenie. 1. Naším cieľom je zabezpečiť, aby všetky kupujúcich sú spokojní s našich produktov a služieb.

2. Úprimne dúfame, že si môžete nechať nám perfektný 5 star pozitívnu spätnú väzbu, ak máte radi položky.

3. Prosím, kontaktujte nás pred otvoríte disbute alebo nechajte nám negatívna spätná väzba, a potom dáme vám najlepšie riešenie.

1. Vitajte v našom obchode! Prosím, neváhajte nás kontaktovať na TradeManager alebo E-mail, ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa našich produktov a služieb!

2. Vaše správy budú zodpovedané práve teraz a e-maily budú odpovedali 2 pracovných dní. Prosím láskavo o opätovné odoslanie správy alebo e-maily, ak nechcete dostávať náš odpoveď!

3. Naše prevádzkové hodiny: 9:00-18:00 (GMT+8) od pondelka do soboty.

Štítky: fotoaparát zmiešavač, magnetofón štúdio, nahrávač pero malajzia, usb kábel rekordér, av tv nahrávač, jurnelist hlasový záznamník pero, pamäť záznamník iphone, 8gb usb diktafón, audio záznam, záznam voic

Hlasom Aktivované Nahrávanie No
Externý mikrofón No
Rozmery (Šxvxh) 70*21*9mm
Číslo Modelu JX102-Biela
Dropshipping a veľkoobchod Podpora
Záznam Audio Formát WAV
Vyvážený Sa No
Prehrávanie Formátov WAV
S Reproduktory No
Názov Značky MJTEK
farba Biela
Package No
Externá Pamäť Áno
Druh Micro SD Rekordér

Napísať recenziu

MJTEK Micro SD TF Card Slot, Digitálny Hlasový Záznamník na Nahrávanie Zvuku Pen Mini USB Flash Disk Business Diktafón gravador de voz

MJTEK Micro SD TF Card Slot, Digitálny Hlasový Záznamník na Nahrávanie Zvuku Pen Mini USB Flash Disk Business Diktafón gravador de voz

MJTEK Micro SD TF Card Slot, Digitálny Hlasový Záznamník na Nahrávanie Zvuku Pen Mini USB Flash Disk Business Diktafón gravador de voz Funkcie: U-Disk Digitálne Audio Hlasový Záznamník Pero USB Flash TF Card Prenosný a praktický,

Súvisiace produkty