WMDOLL Sex Realistické Bábiky Patch ochlpenie držať Reálnom Falošné Ochlpenie Láska Bábika Dospelých, Hračky

Novinka

€57.20

Skladom

WMDOLL Ochlpenie Patch Na Sex Bábika

Zvýšiť realizmus váš sex bábika pridaním ochlpenie! Hľadáte jednoduché riešenie, ako prispôsobiť svoje láska bábika? Tu je niekoľko ochlpenie škvrny na palicu čo ste, prosím, o intimitu, o svoju bábiku. Najjednoduchšie a najefektívnejšie riešenie pre ježili úplne oholiť sex bábiku. Tieto náplasti obsahujú ochlpenie, a môže byť aplikovaný kdekoľvek na vaše bábiky. Máme štyri štýly:Srdce, Diamant, Plný a Skrátený. Samozrejme môžete skrátiť dĺžku vlasov, a/alebo celkový tvar. Syntetické vlasy šité do oka podklad.S Nálepkou (pre viacnásobné použitie). Opravy môžu byť odstránené, jednoducho bez poškodenia vašu krásu pokožky.

Prečítajte si pred nákupom: 1, falošné ochlpenie je handmade výrobkov. Rovnaký výrobok má rôzne rozdiely medzi rôznymi pracovníkov. Dokonca v rovnakej pracovníci nemôžu dosiahnuť úplnú symetrie. Hustota a vlasy smere sú úplne jednotné, môžete to urobiť len to najlepšie, nemajú vplyv na kvalitu výrobku, nebude mať vplyv na používanie. 2, teplé pripomienka: ako predávajúci sme naozaj dúfam, že tovar je dodaný bezpečne a rýchlo (čím skôr, tým lepšie), ale tieto nie sú kontrolované v obchode, takže sa nemusíte bec pomalé dodanie nám Zlé recenzie. Ďakujeme za vašu spoluprácu. 3, falošné ochlpenie patrí do konkrétnej komodity, neakceptujeme žiadny dôvod na návrat. Vzájomné porozumenie môže mať dobré obchodné prostredie, ďakujeme za pochopenie.prajeme všetkým priateľom šťastný nakupovanie!!!

Štítky: skutočný bábika real, moje sexuálne hračky, cozsx, dospelých sex bábiky doprava zadarmo, sex hračky, doplnky pre dospelých, silikónové sex bábiky jazyk, sex, fr bábika, láska bábiky bábiky

Falošné Ochlpenie Patch ochlpenie na palicu
Pôvod CN(Pôvodu)
skutočný bábika Sex Bábiky
WMDOLL silikónové sex bábiky
Názov Značky WMDOLL
So Sexuálnym Podtextom No
Číslo Modelu wm-J1
Sex bábika pre mužov Sex Bábika
láska bábika hračky pre dospelých
ochlpenie Na Sex Bábika realistické sex bábiky
Materiál Falošné Ochlpenie
Položka Druh Sex Bábiky
Nemravný Obrázok No
Ochlpenie patch model Patch Ochlpenie

Napísať recenziu

WMDOLL Sex Realistické Bábiky Patch ochlpenie držať Reálnom Falošné Ochlpenie Láska Bábika Dospelých, Hračky

WMDOLL Sex Realistické Bábiky Patch ochlpenie držať Reálnom Falošné Ochlpenie Láska Bábika Dospelých, Hračky

WMDOLL Ochlpenie Patch Na Sex Bábika Zvýšiť realizmus váš sex bábika pridaním ochlpenie! Hľadáte jednoduché riešenie, ako prispôsobiť svoje láska bábika? Tu je niekoľko ochlpenie škvrny na palicu čo ste, prosím, o intimitu, o svoju bábiku.

Súvisiace produkty