DROK Nastaviteľné DC-DC Krok Hore Dole Converter 6-30V 0,5-30V Regulátor Napätia LCD Displej Buck Boost Adaptér s USB Portom

Novinka

€14.70

/ €19.60

Skladom

DROK Nastaviteľné DC-DC Krok Hore Dole Converter 6-30V 0,5-30V Regulátor Napätia LCD Displej Buck Boost Adaptér s USB Portom

Popis:

Vstupné Napätie: DC 6-30V

Výstupné Napätie: DC 0,5-30V nastaviteľné

Výstupný Prúd: 4A (max), nastaviteľné, odporúča sa na použitie v rámci 3A . (POZNÁMKA: Ak výstupného prúdu alebo výkonu je viac ako 5A alebo 35W,radšej zvýšiť odvod tepla.)

Výstupný Výkon: 60 W (max), odporúča sa používať v 50W . (POZNÁMKA: Prosím, znížiť silu, keď rozdiel medzi vstupné a výstupné napätie je veľké.)

Prevádzková Teplota: -20~+70℃ (POZNÁMKA: dávajte pozor na teplotu power tube, keď pomocou tohto modulu, prosím, posilniť odvod tepla, ak prevyšuje 70℃.)

Konverznú účinnosť: Až 96%

Elektroinštalácie: Terminálov alebo spájkovanie vývodov, VIN znamená vstup; VOUT znamená výstup.

Práv:

Skratu ochrana: Áno (v súčasnosti neustále aktuálna hodnota)

V priebehu teploty ochrana: Áno (automaticky vypnúť výstup, ak sa viac-teplota)

Vstup zmeňte polaritu ochrana: Áno

Výstup anti-spätnou: Áno

Funkcie:

Parameter --- Vstupné napätie: DC 6-30V; Výstupné napätie: DC 0,5-30V; Výstupný prúd: 4A (max), nastaviteľné, odporúča sa na použitie v rámci 3A; Výstupný výkon: 60 W (max), odporúča sa používať v 50W.

Ľahko čitateľný LCD Displej --- prachy boost rada je navrhnutý s veľkým jasné, digitálny LCD displej, na ktorom zobrazuje oboch napätie a prúd hodnotu súčasne. Ktorý je ľahko čitateľný a môže pomôcť užívateľovi ľahko sledovať výstupné napätie, potom do značnej miery si ich DIY práce.

Aplikácie --- Toto napätie krok hore a dole modul môže byť použitý ako normálny boost buck converter modul s viac-ochrana prúdu, batérie, nabíjačky, high-power LED konštantný prúd vodič modul, atď.

Funkcie --- Konštantný prúd/napätie režime; Napätia, kalibrácia kalibrácia; USB výstup; Ochranné puzdro; ochrana proti skratu, Nad-teplota ochrany; Príkon zadnej strane spojenie ochranu.

POZNÁMKA --- 1). Konštantný prúd nastaviteľný znamená, že CC režim funguje len vtedy, keď skutočná záťaže výstupný prúd je väčšia ako nastavenie jedného, inak to bude fungovať v neustálom napätí štátu, nie prúd je upravená tak, aby 2A, potom sa stane 2A pre akékoľvek zaťaženie, ktoré je spojené. A ak CC hodnota sa upraví je malé, nastavte "ADJ-I" proti smeru hodinových ručičiek ešte niekoľkokrát zmeniť. 2). Prípad je zabalený demontáž, aby sa zabránilo poškodeniu počas prepravy. To sa musí ručne nainštalované.

Napätie Kalibrácie:

Ak zistíte, že meranie hodnoty nie sú presné, prosím, postupujte nasledovne:

1) V stave vypnutia, podržte stlačte tlačidlo "SET" tlačidlo a moc na zadanie napätie režim kalibrácie, v tomto čase, na LCD displeji začne blikať.

2) Potom uvoľnite tlačidlo "SET" tlačidlo, stlačte tlačidlo "SET" tlačidlo na zvýšenie hodnota napätia pri pressthe "SPRÁVA" tlačidlo na zníženie, až vstupné napätie hodnota je správne. napr. Ak vstupné napätie je 12.65 V, nastavte hodnota napätia na 12.65 V.

3) sa automaticky uloží po 2 sekundách, potom vypnite napájanie modulu tofinish kalibrácia.

Balenie obsahuje:

1 x Boost Buck Converter Modul;

Komponenty pre prípad: (Nylon poštou *8; Skrutku *8; Akrylové dosky *2)

Štítky: mc7805ct, 90v napájanie, dc buck converter nastaviteľné, 22v dc napájací adaptér, adaptér nastaviteľné 30v, adaptér 0 30v, 6-miestny led, 6-miestny 7 segmentový displej, 10v napájací adaptér, buck boost converter ajustable displej

Štýl Digitálne
Vstupné napätie DC 6-30V
Veľkosť 69.8*43.5*26.8mm
Pôvod CN(Pôvodu)
Číslo Modelu Digitálny Buck Zosilnenie Regulátora Napätia
Typ Výstupu DC 0,5-30V
Výstupné napätie DC 0,5-30V nastaviteľné
Druh Buck Boost Adaptér
Výstupný Prúd 4A (max), nastaviteľné, odporúča sa na použitie v rámci 3A.
Výstupný Výkon 60 W (max), odporúča sa používať v 50W
Prevádzková Teplota -20~+70℃
Certifikácia ŽIADNE
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ

Napísať recenziu

DROK Nastaviteľné DC-DC Krok Hore Dole Converter 6-30V 0,5-30V Regulátor Napätia LCD Displej Buck Boost Adaptér s USB Portom

DROK Nastaviteľné DC-DC Krok Hore Dole Converter 6-30V 0,5-30V Regulátor Napätia LCD Displej Buck Boost Adaptér s USB Portom

DROK Nastaviteľné DC-DC Krok Hore Dole Converter 6-30V 0,5-30V Regulátor Napätia LCD Displej Buck Boost Adaptér s USB Portom Popis: Vstupné Napätie: DC 6-30V Výstupné Napätie: DC 0,5-30V nastaviteľné Výstupný Prúd:

Súvisiace produkty