Rôzne Stlačené Sušené Kvety, Listy DIY Arts Remesiel Scrapbooking make-up

Novinka

€1.99

/ €3.77

Skladom

Popis:

1 balenie (20/30/35/40 ks )rôzne prírodné reálne sušené vylisované listy a kvety ,, všetky z nich sú veľmi populárne tvary a farby kvetov, dekorácie .

Farby a tvary sú dobre zachovalé ,pozrel živé, ale nikdy nevyblednú off a uschne .

Pretože oni sú skutočnými kvetov ,takže každý kus je jedinečný a nie dva kvety /listy sú presne rovnaké ,dúfam, že sa vám môže porozumieť .

Majú široko použitie ako karty robiť ,scrapbooking ,nail art dekoroch ,telefón prípade DIY ozdoby ,sviečky mydlo robiť ,živica na odlievanie ,epoxidové výplne ,tvár, telo tvoria zdobením ,živicové šperky robiť ,kvet arrangments ,svadobné party dekoroch ,fotografovanie rekvizity ,deti vzdelávania rekvizity a pod .

Život nadšenec budete milovať ich veľmi veľa !

Špecifikácia:

Materiál: Skutočné Kvety

Veľkosť Cca 1-30mm/0.04-1.2 palec

Farba: Multicolor

Balenie Obsahuje:

1 Balenie Prírodné Sušené Lisované Kvety

Štítky: thuja sušené kvety, veľké sušených listov, eyeshadow stlačte nástroj, 50 cm pravítko, štrasom scrapbooking, dri stlačené kvet, veľa listov, leav, kvety, puky, boxy scrapbooking

Názov Značky Kesoto
Pôvod CN(Pôvodu)

Napísať recenziu

Rôzne Stlačené Sušené Kvety, Listy DIY Arts Remesiel Scrapbooking make-up

Rôzne Stlačené Sušené Kvety, Listy DIY Arts Remesiel Scrapbooking make-up

Popis: 1 balenie (20/30/35/40 ks )rôzne prírodné reálne sušené vylisované listy a kvety ,, všetky z nich sú veľmi populárne tvary a farby kvetov, dekorácie . Farby a tvary sú dobre zachovalé ,pozrel živé, ale nikdy nevyblednú off

Súvisiace produkty