Luxusné Rose Gold Orange Tiaras A Koruniek Pre Ženy Crystal Vlasy, Šperky Kráľovná Smrť Svadobné Čelenky Svadobné Doplnky Do Vlasov

Novinka

€3.97

/ €5.52

Skladom

1.Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli.

2.Rukavice farba nie je rovnaký s našimi šaty ,tam je odtieň .Ak nemôžete prijať to ,prosím, nekupujte ho .

3. Čína Post Obyčajný Malý balík Plus rýchlosť je pomalý.Niektoré krajiny možno aj viac ako dva monthes. Všetky Čína Príspevok Mail alebo Epacket ,sme nemôže zaručiť, šaty sa môžu dostať svoje ruky na jeden mesiac, najmä Brazília a ruská .O prepravnej dní,môžete požiadať našich služieb.

4.Pred objednaním, prosím, prečítajte tento výpis starostlivo a opýtať sa na všetky vaše otázky. Ak chcete odoslať e-mail, kliknite prosím na odkaz "Položiť predávajúcemu otázku" v pravom hornom rohu tohto zoznamu. Budeme odpovedať na vaše otázky v priebehu 12 hodín.

5.venujte prosím pozornosť k vašej správy, ak budeme mať akékoľvek otázky týkajúce sa tovaru ,budeme s vami v kontakte počas 24 hodín.

--------------------------------------------------

--------------------------------------------------

--------------------------------------------------

--------------------------------------------------

--------------------------------------------------

--------------------------------------------------

Th e obvyklé zásielky spôsob, ako do iných krajín, ktoré používame, je EMS alebo ČÍNA PRÍSPEVOK MAIL.

A môžeme použiť aj ďalšie doručenie spôsobom(DHL,TNT,Fedex,UPS,atď.).

Ak potrebujete naliehavo,prosím, obráťte sa priamo na nás a preberieme podrobnosti o doručenie spôsobom,ale navyše post poplatok je na kupujúceho časť.

Pred objednávke prosím, prečítajte si

1 . Všetky ceny sa nachádza na našich webových stránkach ,môžete objednať priamo a prosím poznámka špecifikácia (najmä farby), ktoré budete potrebovať,alebo my vám tovar zašlite ako naše popis.

2 . Ak potrebujete kus tovaru pre vzorky alebo váš dopyt je veľký, prosím,kontaktujte nás .urobíme pre vás najlepšie .ďakujem .

3. Cena, ktorú ste zaplatili za tovar nezahŕňa žiadne colné daň. Naša spoločnosť nie je rameno všetky povinnosti v cieľovej krajine.

Platobné termín

1. Platba musí byť uskutočnená do 3 dní od objednávky. Položky sú dodávané len po zaplatení je comfirmed.

2. Odporúčame platiť

Prosím, uistite sa, že vaša dodacia adresa je správna ,len budeme loď na potvrdil, fakturačnú adresu. Ak potrebujete zmeniť alebo upraviť adresu ,pls zmeniť a doplniť ju priamo na Hanke.sk .odmietame akúkoľvek inú adresu novela prostredníctvom e-mailu.

Zásielky

S cieľom udržať tovar v dobrej kvalite, naše skúsených QC bude testovať každý produkt prísne pred zásielky.

Pošleme položky, akonáhle je to možné

Nie sme zodpovední za akékoľvek nehody,oneskorené alebo iné problémy, ktoré sú zodpovedné prepravné služby.Ak ste splnili nejaké ťažkosti v dodávke ,mohli by ste konzultovať sme a rieši legitímne.

V prípade ak chcete získať kompenzáciu pre oboch z nás láskavo pls potvrdiť pozemok dostali ste sa dobre zabalené a nie je poškodený na prepravu spôsobom. Ak nie ,pls žiadosti na podpis od kuriéra potvrdiť situáciu tak, aby sme mohli požiadať o kompenzáciu.

Vrátenie A Spätná Väzba

1 . Ak máte pocit, že sklamaní tovaru,povedzte nám, prosím, do 7 dní po prijatí tovaru .

2 . Položka je nedostatok potrebné zdôrazniť, a vrátil sa do 7days po prijaté .A všetky prepravné a vlastné poplatok sú ponúkané kupujúcim

3 . Tovar musí byť vrátený v pôvodnom stave o vrátenie / výmena ,chápeme frustrácie by ste mohli mať ,ale prosím, kontaktujte nás pred začatím akéhokoľvek sporu alebo opustiť žiadne neutrálne &negatívnu spätnú väzbu , staráme sa o každý kupujúci, a bude sa snažiť vyriešiť nejaký problém pri dobrým podnikateľským spôsobom.

4 . Neakceptujeme kupujúceho náhradu, pretože oneskorenie lodnej dopravy alebo zvyky.

5 . Vaše uspokojenie je vždy našou Č .1 prioritou . Zašleme nové výmenu alebo vrátenie peňazí v akonáhle tovar je doručený prostredníctvom našej továrni.

Kontaktujte NÁS

Prosím, kontaktujte nás slobodne, ak máte nejaké otázky ,môžete nás e-mailom alebo zavolať nám Telefonicky alebo chatu na Instant Messenger . Naše výrobné má mnoho odborníkov,môžeme vám pomôcť akýmkoľvek spôsobom, ak by sme mohli .VĎAKA.

Štítky: príslušenstvo svadobné vlasy, fundas kráľovná koruna, ruže kvet zlatú korunu, dieťa tiara, ženy stredoveké koruna, svadobné koruna, korunu hairband, etsy rose gold tiara, korunu zirconia, kríž koruna

Tvar\vzor RASTLINA
Pohlavie ŽENY
Položka Druh Hairwear
Kovy Typ ŽIADNE
Materiál Akryl
Štýl Klasické
Druh Tiaras
Jemné alebo Módne Móda
Číslo Modelu GZ010

Napísať recenziu

Luxusné Rose Gold Orange Tiaras A Koruniek Pre Ženy Crystal Vlasy, Šperky Kráľovná Smrť Svadobné Čelenky Svadobné Doplnky Do Vlasov

Luxusné Rose Gold Orange Tiaras A Koruniek Pre Ženy Crystal Vlasy, Šperky Kráľovná Smrť Svadobné Čelenky Svadobné Doplnky Do Vlasov

1.Od počítačových obrazoviek majú chromatické aberration, najmä medzi obrazovky CRT a LCD displeja, nemôžeme zaručiť, ktorá farba našich produktov bude presne rovnaké s fotografiami, ktoré ste videli. 2.Rukavice farba nie je rovnaký s našimi

Súvisiace produkty