Napájanie Cena Novom 3d Nohy Shiatsu Lacné Elektrické Masáž celého Tela Stoličky 4d Zero Gravity Masážne Kreslo

Novinka

€1 255.22

/ €3 922.57

Skladom

POZNÁMKY:

1.Prepravné náklady na niektorých krajinách sú zadarmo, ale žiadosť kupujúceho poskytnúť Colným Daňové identifikačné číslo, niektoré krajiny' nákladnej nie sú vrátane dovozu dane; 2. Ak kupujúci je choicing doprava cez Predávajúceho Spôsob Dopravy, budeme loď tovaru po mori alebo letecky pre niektoré krajiny(dvere, na dvere alebo dvere do prístavu); 3. Akékoľvek ďalšie otázky, pls neváhajte a kontaktujte nás priamo. Ďakujem.

Model Ukazuje,

stolička masážne kreslá, napájanie cena nohy shiatsu lacné elektrické 4d zero gravity celotelové 3d masážne kreslo

Popis Produktu

Stolička Masážne Kreslá štruktúru zapojenia a zobrazenie:

Funkcia zavedenia 4D Inteligentné Masážne Kreslo:

*Dlhé L Sledovať masáž od hlavy až k stehna; *Kremíka masážne valčeky 3D masáž; *Automatická detekcia tela; *Airbag masáž okolo ramená, paže, zadok, nohy, lýtka, nohy; *Rôzne automatické masážne programy; *Valec masáž na nohy; *Zero gravity masáž funkciu; *150mm posilovač, aby sa zmestili rôzne výšky; *Kúrenie v zadnej; *Rafinované čalúnenie koža , mäkké ako detskú pokožku; *Bluetooth hudbu so stereo zvukom; *TFT/LCD obrazovke diaľkového ovládača.

Produkt Parameter

Masáž celého tela stoličky Masážne kreslo parametre:

Podrobné Obrázok

Podrobnosti zobrazenie SL Tvar zero-gravity masážne kreslo:

O výrobe a Osvedčenia:

FAQ:

Otázka: Ako môžem zaplatiť za môj nákup? Odpoveď: hlavný spôsob platby je ALIPAY (ESCROW). Samozrejme, akceptujeme aj nasledujúce spôsoby platby: T/T, L/C, Western Union, Paypal. Pls kontaktujte nás, ak potrebujete zaplatiť nás prostredníctvom iných platieb. Otázka: koľko to stojí na loď do mojej kancelárie? A: Prosím zaplatiť poštovné náklady podľa predvolenej nákladnej sadzby. Ak vám výber prepravy do express, tovar vám pošleme od dverí k dverám, prepravné nákladné nie je vrátane dane Colný; Ak vám výber doprava cez Predávajúci Metóda, budeme loď tovar si po mori alebo po súši dverí k dverám, ale musíte poskytnúť Colným Daňové číslo pre nás, ak nemáte číslo, požiadajte nás o poštovné. vďaka!!! Otázka: Je tam nejaké sledovacie číslo moja jednotka? Odpoveď: Áno, keď ste na mieste, aby s nami, budeme dodávať sledovacie číslo potom, čo 3-10 pracovných dní, a môžete zobraziť stave zásielky na príslušnej webovej stránke. Ak vám výber doprava cez Predávajúci je Metóda, zašleme BL nákladného listu alebo prostredníctvom spôsob správy. Q: Má tento produkt prísť s maloobchodných balíkov? Odpoveď: Máme vyhlásený za balenie detail na popis každej jednotky, skontrolujte prosím, či je, vďaka. Otázka: som predajcov, chcel by som si kúpiť mnohé kúsky položka, čo je veľkoobchodné ceny? Odpoveď: Ahoj, vďaka za váš dotaz, ak by ste sa chceli kúpiť veľké množstvo, prosím pošlite nám e-mail, budeme vás citovať najlepšiu ponuku, vďaka. Môj priateľ.:-) Otázka: Mohli by ste zaslať tovar prostredníctvom iných vyjadriť ? ako Fedex, DHL, UPS a pod. a koľko je to za prepravné náklady? Odpoveď: jasné, kontaktovať nás môžete na riadok (trademanager) alebo pošlite e-mail na mňa, budeme počítať prepravné náklady .Vďaka.

Iné Predpisy:

Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane. Necháme POZITÍVNU spätnú VÄZBU po obdržaní platby, pls kontaktujte nás, ak nie ste spokojní s jednotkou po prijal to. Všetky e-maily budú zodpovedané s 1-2 pracovných dní. Ak ste nedostali naša odpoveď. Pls láskavo re-poslať svoj e-mail a budeme odpovedať vám čo najskôr.

Štítky: masáž krku, masáž shiatsu, masážne kreslo 3d f, homedics prenosné masážne kreslo, elektrické nohy masér, luxusné masážne kreslo, cape masáž, senior masážne matrace, masáž hlavy stoličky, späť massag, posteľ massag

Záruka jeden rok
Nastavenie Času 5/10/15/20/25/30mins.
Pôvod CN(Pôvodu)
Funkcia SL skladbu nulovej gravitácie
Názov masáž celého tela stoličky 4d zero gravity masážne kreslo
Vhodné Použiť Miesto doma, v kancelárii,hotel atď.
Číslo Modelu HFR-L03
Názov Značky HEALTHFOREVER
Certifikácia ROHS
farba Červená+čierna

Napísať recenziu

Napájanie Cena Novom 3d Nohy Shiatsu Lacné Elektrické Masáž celého Tela Stoličky 4d Zero Gravity Masážne Kreslo

Napájanie Cena Novom 3d Nohy Shiatsu Lacné Elektrické Masáž celého Tela Stoličky 4d Zero Gravity Masážne Kreslo

POZNÁMKY: 1.Prepravné náklady na niektorých krajinách sú zadarmo, ale žiadosť kupujúceho poskytnúť Colným Daňové identifikačné číslo, niektoré krajiny' nákladnej nie sú vrátane dovozu dane; 2. Ak kupujúci je choicing doprava cez Predávajúceho

Súvisiace produkty