Pád Ženy Koberčeky Vlnené Šortky Sukne Elastický Pás S Oknami Mladé Dievčatá Preppy štýly Kórea Módne Zimné Roztomilý Dna

Novinka

€14.63

Skladom

Jedna veľkosť: Pás: 60-76 cm, dĺžka Sukne: 36 cm, Stehno : 50 cm. Dlaždice, rozmery: (manuálne meranie 1-2 cm chyba, jednotka: cm)

Ako si vybrať správnu veľkosť?

Vyberte bližšie na vaše ramená,prsia,pás na meranie atď., ale nemôžu prekročiť.

Nájdete Dlaždice merania, nie veľkosť meno.

Jedna veľkosť doese nie znamená, že bude vyhovovať všetkým.Vďaka.

Package zahrnuté : Jeden kus sukne

1. Kupujúci je zodpovedný za všetky dane a/alebo cla, poplatkov podľa ich krajine. Tovar bude označená ako "dar" a dať nízka vlastná cena pre jednoduchšie colné odbavenie a menej poplatkov. 2.Expresná doprava ~

Môžete si vybrať EMS/DHL, alebo iných vyjadriť spoločnosť.Ak potrebujete loď vašej objednávky cez express,prosím obráťte sa na nás!

Ak vaša objednávka suma je nad $150 budeme loď pomocou EMS/ DHL/UPS zdarma , plesae, obráťte sa na nás pozri, ak vaša krajina nie je na zozname! Unfortunatley, sme nemôže urobiť pre Afrike, Južnej Amerike a v iných Odľahlých Oblastiach.

1. Vaša odozva je veľmi dôležité pre náš rozvoj podnikania, a boli by sme radi, ak si môžete nechať pozitívnu spätnú väzbu pre nás, ak ste spokojní s našimi produktov a služieb. To bude trvať len si chvíľu, a váš názor je veľmi cenná pre nás a sme veľmi vďační za to.

3. Prosím, kontaktujte nás pred odchodom žiadne negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu . Budeme s vami spolupracovať, riešiť akékoľvek problémy, ktoré môžu mať, ako rýchlo, ako je to možné.

4. Dobrý kupujúcich , ktorí odídu 4/5 star spätnú väzbu a nikdy otvorený spor bez konzultácie najprv nás môžete vychutnať dar a získať žiadny nákup limit kupón každý mesiac. Avšak, zlý kupujúci bude pridaná na black list a nikdy nebudeme robiť ďalšie podnikanie s vami. Zlý kupujúci je niekto, kto opustí reklamácie, ktorý je vulgárny, uzavreté zmýšľajúce a problematické. To je veľmi zriedkavé, avšak, ako máme milovať svojich zákazníkov s cieľom poskytnúť najlepšie služby, môžeme.

-Ázijské veľkosti je menšia ako USA/EÚ veľkosti. Aby ste mať na mysli pri objednávaní. Prosím, skontrolujte si veľkosť meranie znova pred objednaním, ak ste objednávku zlé veľkosti, to nie je predávajúci vadu a nemôže byť vrátený.

-Veľkosti metódy, ktoré používame (S/M/L/XL) sa líšia v každej krajine, takže sa uistite, postupujte podľa veľkosti merania skôr ako veľkosť názov presne. Skontrolujte prosím, či je jasne v popise výrobku alebo nás kontaktovať, ak si nie ste istí.

-Podporujeme drop shipping a veľkoobchod , môžete obráťte sa na nás pre viac informácií.

-Nie sme zodpovední za akékoľvek cla alebo dovozu dane.

-Môžeme označiť balík ako DARČEK dostať nižšiu cenu pre vás, ak sa to stane.

1. Všetky výrobky sú kontrolované pred odoslaním. Ak máte problém, kontaktujte nás, prosím, pred otvorením sporu. Budeme sa snažiť, a vyriešiť váš problém prvý.

2. Prepravný a manipulačný poplatok pridaný do položky je nenávratný a zákazník by mal byť zodpovedný za všetky poplatky spojené s vrátením a reshipping.

3. Všetky vrátený tovar musí byť v pôvodnom stave, vrátane krabice a príslušenstvo, ktorá prišla s ním. Vrátenie chybného položka nebude zaručené, ako sú rozbité, poškriabaný a tak ďalej.

4. Vráťte položky poštou air mail a vybrať prepravu spôsobom, ktorý lode cena je rozumné pri odosielaní položku späť.

Štítky: muži štýl kórea, sukne v tvare šortky, kawaii sukne, pletené štýl kórea, lolita, látkové koberčeky šortky, dungree šaty, šortky, nastaviť plnené šortky, paleta kórea štýl, krátke sukne lete

Štýl Príležitostné
Vzor Typ Prehoz
Materiál Polyester
Pohlavie ŽENY
Uzavretie Typ Elastický Pás
Položka Druh Šortky
Fit Typ Pravidelné
Pôvod CN(Pôvodu)
Nohavice Štýl Šortky Sukne
Pás Typu MID
Číslo Modelu 00
Materiálové Zloženie 100% Polyester
Názov Značky Adomoe
Vek Vekové Kategórie 16-28 Rokov

Napísať recenziu

Pád Ženy Koberčeky Vlnené Šortky Sukne Elastický Pás S Oknami Mladé Dievčatá Preppy štýly Kórea Módne Zimné Roztomilý Dna

Pád Ženy Koberčeky Vlnené Šortky Sukne Elastický Pás S Oknami Mladé Dievčatá Preppy štýly Kórea Módne Zimné Roztomilý Dna

Jedna veľkosť: Pás: 60-76 cm, dĺžka Sukne: 36 cm, Stehno : 50 cm. Dlaždice, rozmery: (manuálne meranie 1-2 cm chyba, jednotka: cm) Ako si vybrať správnu veľkosť? Vyberte bližšie na vaše ramená,prsia,pás na meranie atď., ale nemôžu

Súvisiace produkty