LED Hviezdna Projektor Nočné Svetlo Galaxy Moon Star Laser Oceánu Vlny Diaľkového Spálňa Hmlovina Darčeky Dekor Narodeninovej oslavy Svadby

Novinka

€31.86

/ €53.11

Skladom

hviezda projektor noc svetla / galaxy svetlo projektora / ocean galaxy svetlo projektora

【Inovované Star Funkcií Projektora] vyzýva Viac ako ostatné produkty tejto Galaxie Projektor poskytuje 5 Výstroj funkcie, vrátane 20 výkon a 6 farieb na nastavenie a používanie. Podporuje diaľkové ovládanie a môžete upraviť hmlovina farieb, pohybu, jas ak chcete získať váš ideálny výkon. Živé galaxy výkon je vaša izba krajšie.

【Oko-Priateľské LED Hmlovina Cloud Vlna Projektor] vyzýva Odlišné od iných produktov, táto hviezda projektor využíva oko-priateľské LED, ktorá nebude bolieť vaše dieťa/detské oči. Bude to pre vás ideálny a pohodlné vyzdobiť váš domov s týmto LED nočné svetlo.

【Jednoduché Uhol Upraviť Dizajn] vyzýva výrobok špeciálnej konštrukcii uľahčuje nastaviť výrobku uhol a ľahšie sa dostať upevnené tak, ako si prajete. Vďaka tomu je produkt k dispozícii, aby sa zmestili rôzne miesta, ako je detská izba, hra izby, party, domáce kino a tak ďalej.

【Multi Premietacie Účinky] vyzýva Použite diaľkové ovládanie alebo stlačte tlačidlo LED Nočné Svetlo upraviť ideálne Hmlovina výkon, ako si prajete. Výrobok obsahuje 20 rôznych efekty, ak chcete vybrať, ktorá môže spĺňať rôzne potreby rôznych ľudí. Funguje to aj podnecovaním vaše deti do predstavivosť, a tým z nich spadol uvoľnene.Takéto výrazné a živé farby, nemožno dosiahnuť pomocou imitácie.

【Darčeky Za Rodina a Deti] vyzýva maximálnej expozície rozsah nočné svetlo hviezdy projektor dosahuje úžasné 1400 metrov štvorcových, ktoré môžete ľahko stretnúť narodeniny, večierok, Svadbu, Izba dekor, deň detí, Vianoce, Výročie darčeky, vytvára nádherné a hviezdnej atmosféry deťom pomôcť stimulovať ich zvedavosť, predstavivosť, tvorivosť. Tiež zdokonaľuje ju pre výzdobu, ako oceánu vlny projektor, romantickú náladu svetlo, nočné lampy, a nočné lampy.

Existuje 7 dôvodov, prečo odporúčame Furtherlux Star Light Projektor pre vás:

Jednoduché a Stylista Dizajn - Tento prístroj je dodávaný v elegantnom a guľatý tvar, ktorý je tak elegantné, ako je to možné. Vďaka svojim krásnym dizajnom, to bez námahy sa hodí do každého interiéru.

Vyššie Integrácie, Menšie rozmery - 30% objemu zníženie v porovnaní s inými podobnými výrobkami! Zaberá veľmi málo miesta, ale stále umožňuje krásne hmloviny, hviezdy a mesiac.

Hmlovina Farby Nastavenie - môžete nastaviť, hmloviny farby sa vám páči: Jednu Farbu (červená, zelená, modrá, a pod.) alebo Zmiešané Farby (red & green, red & blue, green & blue, a pod.).

Viac Osvetlenie Nastavenie Režimu - To prichádza s viacerými nastavenia, ktoré vám umožňuje nastaviť jas (50%, 75%, 100% jas), auto a cyklus režime štart/stop/urýchliť hmlovina pohyb, a pod. Alebo sa rozhodnete odísť na mesiac, hviezdy z projekcie.

3 Rôzne Postoje a Auto-off timer setting (Nastavenie Časovača - Či už je to 30-stupeň postoj, 60-stupeň postoj, alebo zamerané priamo na strop tak ponúka veľa možností, kde a ako dať. Navrhnuté s auto-off časovač, ako dobre (1H,2H,4H) , uistite sa, že zariadenie nemá overwork keď zabudnete vypnúť.

Vstavaná Batéria + USB Kábel Powered - Niektoré hviezdy projektory sú drôtu, poháňané len potrebujete na používanie projektora v blízkosti zásuvky, čo je sklamaním. S týmto modelom, nie je taký problém, pretože to môže byť napájaný USB kábla alebo zabudovanej batérie, takže nie je možné použiť vo vašom aute alebo doma, alebo kdekoľvek a bezpečnejšie pre deti!

Diaľkový ovládač (Inovovaná Verzia) + 3 Tlačidlo Ovládací Panel - pripája naozaj šikovný, diaľkové ovládanie, ktoré vám umožňuje prispôsobiť nastavenia z ľubovoľného miesta v miestnosti, ukladanie toho aby ste museli vstať zo svojho relax poloha. Dôležité je, aj stratíte diaľkové ovládanie, stále sa môžete nastaviť star light projektor 3 tlačidlo ovládací panel.

Špecifikácia:

Materiál: Plast

výroba rozmer: 14.5*13.5*9 cm

hmotnosť: 420g

diaľkové vzdialenosť: do 20 metrov

batéria kapacita: 1800mAh

Štítky: projektor hviezda, hmlovina projektor, led hviezdna projektor, led moon star, projektor neba, galaxy mesiac gumy, vintage svadba stánku, galaxy projektor, co2 laserové trubice yongli, dt00841

Energie Prepínač
Tvar KOLO
Je Potrebné Batérie No
Materiál Telesa ABS
Je Žiarovky Zahrnuté Áno
Zdroj Svetla LED Žiarovky
Je To Inteligentné Zariadenie No
Druh projektor
Je Batérie Pribalené Áno
Pôvod CN(Pôvodu)
Názov Značky NoEnName_Null
Certifikácia ce
Použitie Dovolenka

Napísať recenziu

LED Hviezdna Projektor Nočné Svetlo Galaxy Moon Star Laser Oceánu Vlny Diaľkového Spálňa Hmlovina Darčeky Dekor Narodeninovej oslavy Svadby

LED Hviezdna Projektor Nočné Svetlo Galaxy Moon Star Laser Oceánu Vlny Diaľkového Spálňa Hmlovina Darčeky Dekor Narodeninovej oslavy Svadby

hviezda projektor noc svetla / galaxy svetlo projektora / ocean galaxy svetlo projektora 【Inovované Star Funkcií Projektora] vyzýva Viac ako ostatné produkty tejto Galaxie Projektor poskytuje 5 Výstroj funkcie, vrátane 20 výkon a 6 farieb na nastavenie

Súvisiace produkty