Ženy Sukne Lete Plus Veľkosť Leopard Podkolienok Ceruzku Sukne Ženy Vintage Bavlna Split Sukne Jupe Femme Faldas Mujer

Novinka

€4.84

/ €6.20

Skladom

1. Prijímame PayPal

2. Platba musí byť doručená do 7 dní po ukončení aukcie, ktorý sa skončil. Prosím, nie kúpiť, ak ste nie sú v úmysle kúpiť. Neplatené spor bude podaná na eBay pre non splatné uchádzačov.

1. Loďou po celom Svete, lode tým, HongKong príspevok. zvyčajne je potrebné o 7 až 15 pracovných dní.

2. Máme loď na celom svete s výnimkou prípadov, APO/francúzskej polynézie adresu. Všetky položky budú usporiadané lodnej dopravy v rámci jedného pracovného dňa po zaplatení vymazané.

3. Loď Štandardné Paušálne Prepravné Služby, za normálnych okolností, .Vo väčšine prípadov, medzinárodná doprava trvá približne 10-35 pracovných dní (takmer 1month). Snažíme poskytnúť vám najviac spoľahlivé, cenovo dostupný spôsob, ako prepravné služby. Ale niekedy medzinárodné dodávky je vysoko závislá na miestne zvyky a poštové služby. Ak nechcete prijímať položky na čas, prosím, obráťte sa okamžite na ďalšiu pomoc. Sme bude zodpovedný za akékoľvek škody alebo straty, ktoré vzniknú v prepravnom procese.

1. Ak ste nespokojní s našimi položky alebo služby, potom, prosím, postupujte podľa dobré eBay praxe, kontaktujte nás prostredníctvom ebay správu pred odchodom akúkoľvek spätnú väzbu. Sme odhodlaní vyriešiť všetky problémy v priateľskej a uspokojivým spôsobom.

2. Vždy sme odpovedať na správy do 1-2 pracovných dní. Ak sa nechcete dostať odpoveď od nás, potom, prosím, skontrolujte, či vaše ebay správy. sme len odpoveď

3. Originálne a vrátiť expedičný poplatok nebude vrátený, alebo úhrada za všetkých okolností. Musíte súhlasíte a beriete na vedomie, tento pojem ak sa vám cenovú ponuku pre túto položku.

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka! Spätná väzba je pre nás veľmi dôležité. Žiadame, aby ste okamžite kontaktovať PREDTÝM, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

To je nemožné, riešiť problémy, ak nevieme o nich!

1. Ak máte akékoľvek otázky, Prosím kontaktujte prostredníctvom ebay správy.

2. Staráme sa o našich vážených kupujúci, ak máte nejaké otázky, náš Služby Zákazníkom štáby bude veľmi rád pomôže. Budeme snažiť odpovedať hneď, ako je to možné,nechajte 24 obchodných hodín pre nás odpoveď,tks!

Na 20-Sep-18 rokov v 23:46:24 EDT, predávajúci je pridané nasledovné informácie:

Štítky: spp keychain ženy, svadobné vlasy rustikálny, tmavú fľašu 50pcs, bodycon šaty vysoký, jazda na bicykli, vidlice 275, kábel jack skladanie, slepý zips 70 cm, veľké gule veľké psy, čierna doska ťažba

Vzor Typ Leopard
Pohlavie ŽENY
Silhouette Ceruzka
Dĺžka Šiat Podkolienok
Štýl Príležitostné
Materiál Bavlna
Pasu Prírodné
Dekorácie ŽIADNE
Názov Značky Thefound

Napísať recenziu

Ženy Sukne Lete Plus Veľkosť Leopard Podkolienok Ceruzku Sukne Ženy Vintage Bavlna Split Sukne Jupe Femme Faldas Mujer

Ženy Sukne Lete Plus Veľkosť Leopard Podkolienok Ceruzku Sukne Ženy Vintage Bavlna Split Sukne Jupe Femme Faldas Mujer

1. Prijímame PayPal 2. Platba musí byť doručená do 7 dní po ukončení aukcie, ktorý sa skončil. Prosím, nie kúpiť, ak ste nie sú v úmysle kúpiť. Neplatené spor bude podaná na eBay pre non splatné uchádzačov. 1. Loďou po celom

Súvisiace produkty