Multi-funkčné Nepremokavý Plášť s Kapucňou Turistika Cykloturistika Daždi Kryt Rainwear Vojenské Daždi Kabát Outdoor Camping Stan Mat

Novinka

€9.09

/ €17.15

Skladom

Toto pončo nie je len daždi kabát, ale môže byť tiež použitý ako camping stan mat slnko alebo prístrešia. Je vyrobený z vysoko kvalitnej 210D polyester materiál, nepremokavé a ľahký. Je to ideálna voľba pre outdoor camping, horolezectvo, turizmus, piknik, atď.

Funkcie:

MULTIFUNKČNÉ: pončo s kapucňou môže byť použitý ako pršiplášť, camping mat, baldachýn prístrešia na blokovanie slnečného svitu.

PU8000MM VODOTESNÝ: Vyrobené z 210D polyester materiálu, s nahratý na kazete spracovanie na švy, nepremokavé a trvanlivé používať.

ĽAHKÉ NOSENIE: Elastické šnúrkou uzavretie na golier, lepkavé upevnenia pásky na oboch stranách, ľahko sa nosí a vzlietnuť.

VEĽKÁ KAPACITA: Jedna veľkosť padne väčšina, ktoré je dostatočne veľké na pokrytie vašich batoh v daždivých dní.

VÝHODNÉ: Ľahko záhyby a balenie do kvality úložný vak, ultra ľahký a pohodlný na nosenie.

Špecifikácie:

Farba: Tmavo Modrá / Kamufláž 1 / Kamufláž 2 / Orange / Army Zelená (voliteľné)

Materiál: 210D polyester

Nepremokavé Index: PU8000MM

Veľkosť: Cca. 220 * 140 cm / 87 * 55in

Veľkosť Balenia: Cca. 23 * 9 * 6typ / 9.1 * 3.5 * 2.4 v

Hmotnosť Balenia: Cca. 275 g / 9.7 oz

Zoznam Balíkov:

1 * Pršiplášť

1 * Skladovanie Taška

Doprava:

1.Zaručujeme, loď tovaru sa do 24-72 hodín po zaplatení potvrdenie okrem dovolenku.

2.Máme loď v Číne post,HKpost EMS,DHL,Fedex,podľa vášho výberu pri zadávaní objednávky .

3.Ak ste nedostali položku po 45 dňoch,prosím, neváhajte nás kontaktovať.Budeme robiť všetko naše úsilie na vyriešenie problému.

4.Nie sme zodpovednosť za meškanie causedby ciel,Dovozných ciel,daní alebo iných customscharges.

Záruka:

1.Všetky položky, ktoré majú 1 rok záruka.AK váš nákup nespĺňajú neškodné kvalitu, vhodnosť na určitý účel alebo zápas popis, Môžeme sa uistite, že vaše problémy sú vyriešené .

2.Pre nesprávne-dodaní položky, Prosím, kontaktujte nás do 48 hodín po doručení.Zabezpečíme, aby sa dodať správny tovar, alebo vrátiť všetky platby.

3.Za chybné alebo chybné výrobky,prosím, aby fotografie alebo videá,boli by sme odoslať alebo vrátenie dane po potvrdení.

Štítky: pončo stan, militarry daždi kabát mužov, ryby lixada, ucho bunda, armáda pršiplášť, ponožky turistika dážď, túru pršiplášť, daždi kabát menn, taška daiwa, kabát mužov dážď

Názov Značky LIXADA
Produkt RainWear
Druh Pršiplášte
Vonkajšie Aktivity Lezenie
Pršiplášť/Dážď-dôkaz Nohavice/Dážď Kapskom RainWear
Číslo Modelu pršiplášť
Materiál Polyester
Pohlavie ŽENY
Veková Skupina Dospelí
Poncho štýl Single-osoba Rainwear

Napísať recenziu

Multi-funkčné Nepremokavý Plášť s Kapucňou Turistika Cykloturistika Daždi Kryt Rainwear Vojenské Daždi Kabát Outdoor Camping Stan Mat

Multi-funkčné Nepremokavý Plášť s Kapucňou Turistika Cykloturistika Daždi Kryt Rainwear Vojenské Daždi Kabát Outdoor Camping Stan Mat

Toto pončo nie je len daždi kabát, ale môže byť tiež použitý ako camping stan mat slnko alebo prístrešia. Je vyrobený z vysoko kvalitnej 210D polyester materiál, nepremokavé a ľahký. Je to ideálna voľba pre outdoor camping, horolezectvo, turizmus,

Súvisiace produkty