2020 Nový Zábavný Deti Vzduchu Silu, Vznášajú Plávajúce Futbal Futbal Hračky s Svetlo Blikajúce Krytý Domov Hry pre Chlapcov Vianočný Darček

Novinka

€11.10

/ €15.85

Skladom

2020 Nový Zábavný Deti Vzduchu Silu, Vznášajú Plávajúce Futbal Futbal Hračky s Svetlo Blikajúce Krytý Domov Hry pre Chlapcov Vianočný Darček

1,INOVOVANÉ HALOVÉHO FUTBALOVÉHO VZNÁŠAŤ sa LOPTA: Hover futbal hračka vybavuje s výkonným motorom, ktorý vám umožní hrať v rôznych spôsobov spôsobiť ho môže posunúť na akýkoľvek hladký povrch, ktorý môže pomôcť trénovať deti " schopnosť hrať futbal a vytvoriť dobrý zvyk cvičiť. (inovovaná verzia hover futbal futbal je nabíjateľná cez USB.)

2,UNIKÁTNY&VYSOKO KVALITNÉ PENOVÉ NÁRAZNÍK: Tento kurzor lopta futbalová lopta vyrobený vysoko kvalitný materiál, netoxické, kolo špičkovým dizajnom s najnovšie pena nárazníka ochrany, bezpečné a odolné ako ostatní. Chrániť vaše steny a nábytok, a to najmä chrániť vaše deti nohy pri hrať plávajúce futbalovej lopty. Najlepší Vianočný darček pre vaše krásne deti.

3,PODPOROVAŤ RODIČ-DIEŤA INTERAKCIE: Ideálne pre vnútorné hrať, keď nie je vhodné ísť vonku. Tiež farebné led svetlá poskytujú nekonečnú zábavu. Vy a vaše deti sa môžu tešiť na rovnaký zábava doma ako vonku na podporu vzťahu rodič-dieťa,medzitým, rušivé vaše deti od obrazovky-založené hry.

4,SKVELÉ DARČEKY PRE DETI: je To veľmi jednoduché pre deti zostaviť a dať preč a po použití. Tento vzduchu v interiéri futbal je fantastický narodeniny Vianočný darček pre deti, aj to je najviac špeciálne futbal, darčeky pre chlapcov. Vynikajúce hover futbal, hračky pre 3,4,5,6,7,8,9,10,atď chlapci,batoľatá.

5,VŽDY PONÚKA NAJLEPŠÍ ZÁŽITOK z NAKUPOVANIA: ukážte Tento futbalový loptu hračka nebude ľahko zlomiť aj ťažké sily. Ak to hover futbalová lopta indoor má nejaký problém, prosím kontaktujte nás, my vám vždy odpovedať do 24 hodín odpovedať na vaše otázky.

Platba >> 1. Akceptujeme Alipay, Západ Únie, TT a všetky hlavné Kreditné Karty cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Platba musí byť uskutočnená do 5 dní od objednávky.

3. Ak nemôžete platby okamžite po objednávke, prosím, počkajte niekoľko minút a skúste to znova.

Zásielka >> 1. Objednávka bude odoslaný do 4 pracovných dní po úplnom zaplatení je vysporiadaný.

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresu, prosím, uistite sa, že vaša objednávka adresa je rovnaká ako dodaciu adresu.

3. Služby tranzitný čas je poskytované dopravcom a vylučuje víkendy a sviatky. Tranzitné časy sa môže líšiť, a to najmä počas prázdnin.

4. Ak nechcete dostávať vašu zásielku v čase, prosím, Kontaktujte Nás pred otvorením spor , sme wil skontrolujte problém a dá vám riešenie do 24 hodín.

Záruka >> 1. 6 mesiacov Výrobca je obmedzená Záruka za chybné položky (s výnimkou položiek, poškodené a/alebo zneužité po prijatí).

2. Chybný tovar musí byť vrátení v rámci záručnej doby, musíte nám povedať, čo vada, a povedzte nám vaše číslo objednávky.

Návrat & Vrátenie >> 1. Ak položka je vadné, kupujúci by mal kontaktujte nás pred vrátením výrobku.

2. Ak kupujúci nemal ako vrátiť položku, vynaložíme plné alebo čiastočné vrátenie peňazí, založené na podrobných situácie.

Spätná väzba >> Sme v našich silách, aby našim zákazníkom šťastný zážitok z nakupovania. Prosím, Kontaktujte Nás vyriešiť akýkoľvek problém skôr, ako ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme vám riešenie v čo najkratšom čase.

Štítky: loptu dieťa, proti stresu, banner modrá, footbal, pop sz fidget hračka, ghost stick, globbles žiara, matrac intex, baloon dekor, sveter

Materiál Plastové
Vekové Rozpätie > 3 rokov
Pôvod CN(Pôvodu)
Priemer 18 cm
Upozornenie ŽIADNE
Číslo Modelu Elektrické pozastavenie hokej hokej
Druh Žonglovanie Lopty
Pohlavie Unisex
Čiarový kód No
Plastové Typ ABS
Funkcie Športové

Napísať recenziu

2020 Nový Zábavný Deti Vzduchu Silu, Vznášajú Plávajúce Futbal Futbal Hračky s Svetlo Blikajúce Krytý Domov Hry pre Chlapcov Vianočný Darček

2020 Nový Zábavný Deti Vzduchu Silu, Vznášajú Plávajúce Futbal Futbal Hračky s Svetlo Blikajúce Krytý Domov Hry pre Chlapcov Vianočný Darček

2020 Nový Zábavný Deti Vzduchu Silu, Vznášajú Plávajúce Futbal Futbal Hračky s Svetlo Blikajúce Krytý Domov Hry pre Chlapcov Vianočný Darček 1,INOVOVANÉ HALOVÉHO FUTBALOVÉHO VZNÁŠAŤ sa LOPTA: Hover futbal hračka vybavuje s výkonným

Súvisiace produkty