Nový Klon Kentaur Overdrive Pedál Súpravy Projektu GOLD Box Krytu s PCB A Viac Doprava Zadarmo

Novinka

€154.45

Skladom

Klon Kentaur Zlato Overdrive Gitara Efekt Pedál Pre Vás(1:1) (1:1 Diecast Hliníkové Overdrive Účinky Pedál Projektu Box Uzavretý Prípad) Popis : 1. Klon Kentaur OVERDRIVE(1:1)

2.Pomocou rovnakom okruhu,kvalitné diely

3. Potenciometer : CTS vlastné (klon pôvodného parametre, CTS24 typ)

4. Gombík :vyrobené v USA DAKA VÝROBKY (vzhľad presne rovnakej veľkosti a originál, čierna/hnedá)

5. Prepínač :vyrobené v Mexiku Carling (rovnaký model s originálnym klon výrobcu)

To je skvelá replika legendárneho Klon Kentaur pedál, až na grafiku a styling gombíky, pôvodný špecifikácie a FET-založené op zosilňovačov. Možno trošičku menšie (a viac pedalboard-friendly), ako je pôvodný.

Viete vysporiadať s Klon Kentaur... Znie skvele, ale predražené!

Táto replika zachytáva vzhľad a mojo originálu, za zlomok ceny! Som vo vlastníctve mnoho overdrives pred vrátane TS9 a Duše Potravín, ale ja musím povedať - s Klon Kentaur (aj keď nie ten skutočný...) je celkom v pohode!

Veľmi zriedkavé a ťažko k zohnaniu, som sa nestretla s jedným predtým a pritom vyzerá úplne MINT! Úžasné. Unbelieavably transparentné tón.

O TEJTO KLON KENTAUR REPLIKA:

Ste stále hand-made, plne testované pedál s použitím originálnych spec FET-založené op-zosilňovače - čo znamená, nízka hlučnosť prevádzky a hladké top-end odpoveď. Na 9v okruhu dáva veľa čistý priestor, zatiaľ čo treble control dáva veľa zvonenia-tvarovanie flexibilitu. Skvelé pre tlačenie odvážny ventil amp do "kričí" územie, tieto pedále tiež poskytujú dostatok pevnej vôle samostatne ako médium-zisk "kríza' okno. Ovládacie prvky sú na "Zisk", 'Treble" a "Výstup".

Štítky: kentaur pedál, sr2ez, kentaur hračka, rada pre pedalboard, klon, gitara nux, kryt pedál, caline pedál kompresora, účinok gitara, overdr

Názov Značky landtone
farba Zlato
Druh Účinky
Číslo Modelu Klon overdrive pedál

Napísať recenziu

Nový Klon Kentaur Overdrive Pedál Súpravy Projektu GOLD Box Krytu s PCB A Viac Doprava Zadarmo

Nový Klon Kentaur Overdrive Pedál Súpravy Projektu GOLD Box Krytu s PCB A Viac Doprava Zadarmo

Klon Kentaur Zlato Overdrive Gitara Efekt Pedál Pre Vás(1:1) (1:1 Diecast Hliníkové Overdrive Účinky Pedál Projektu Box Uzavretý Prípad) Popis : 1. Klon Kentaur OVERDRIVE(1:1) 2.Pomocou rovnakom okruhu,kvalitné diely 3. Potenciometer :

Súvisiace produkty